Nissan Micra 2017: testata houkuttelevampi ja kehittyneempiä auto

Nissan Micra 2017, uuden sukupolven eurooppalaisen makuunNissan Micra 2017, uuden sukupolven eurooppalaisen makuunNissan Micra 2017, uuden sukupolven eurooppalaisen makuunNissan Micra 2017, uuden sukupolven eurooppalaisen makuun

Nissan on jo tuotu myyntiin uusimman sukupolven Nissan Micra, viidennen (1. sukupolven Espanjassa myydään vain Kanariansaarilla), jonka ensimmäiset toimitukset alkavat maaliskuussa. Tuolloin sen käynnistää, Nissan Micra Se on saatavissa moottorilla Diesel 90 hv ja tricilíndrico bensiiniä, myös 90 CV, molemmat turboahdettu. Maaliskuussa julkaisee kolmannen mekaaninen yhteys 73 CV, Ilmakehän ja kolme sylinteriä. Joissa tarjous on katettu, mukaan Nissan 80% kysynnästä moottoreita Espanjassa. Tämä ei tarkoita, että tulevaisuudessa, ja aina otettava huomioon kaupallinen vaikutus, joka saa uuden Nissan Micra, ne eivät voi liittyä uusia versioita sen vaihteluväli. Esimerkiksi hybridi ratkaisu voisi bensiinimoottorin 4-sylinterinen ja automaattisen lähetyksen. Varmaa on, että näemme ajo teillämme enemmän kuin hänen edeltäjänsä, auto, joka ei ole tullut niittää menestys ensimmäisen painokset Nissan Micra.

uuden Nissan Micra Sitä valmistettiin Ranskassa, tehtaassa että Renault-Nissan allianssin Sillä on Flins. Se on suunniteltu ja kehitetty Euroopassa, ajattelu vain eurooppalaisia ​​kuljettaja makuun. Tämän odotetaan merkittävästi lisätä myyntiä tämän auton Espanjassa, eli 46% enemmän kuin edellisen sukupolven, joka oli kokonaisvaltainen lähestymistapa auto valmistetaan Thaimaassa. uuden Nissan Micra jakaa joitakin elementtejä kanssa Renault Clio, kuten moottorin ja vaihteiston, ja jopa hänen kosketuksensa ajo muistuttaa Ranskan auton, mutta ajomukavuutta, hieman etu ajomukavuus, ehkä hyvästä työstä äänieristys ja keskeytykset - ja miellyttävämpää yhteen suuntaan.

Nissan Micra 2017: Käyttäytyminen

käytös Nissan Micra Siinä korostetaan taso poisia ja vakautta, lähempänä kompakti apuohjelma, ja sen kaarreajossa ketteryyttä. Toisaalta, vie Nissan Qashqai ei ainoastaan ​​monitoiminen värinäyttö 5" koko kojetaulun, mutta myös järjestelmien Älykäs Ajonvakaaja ja älykäs ohjaus Trace. Ensimmäinen tarkoituksena on vähentää pystysuora värähtelyjä kehon -at johdettiin hidastetöyssy, esimerkiksi, kun taas toinen auttaa rekisteröidä auton piirretty tarkemmin, sekä selektiivisesti jarrujen ja moottorin, mutta häiritsemättä ajo ja ilman häiritsevää. Toinen mielenkiintoinen seikka on automaattinen jarrutus edessä seuranta- ja jalankulkijan havaitseminen standardi koko alueella, perifeerinen kammiot, sokea kulma-anturi ja aktiivinen kaista pitäminen, ei vaikuttavat suuntaan, mutta estää pyörien puolelta hakea polku auton, ilmoituksen värähtely ohjauspyörässä.

Nissan Micra Nissan Micra myös välittää osia elämän kartongin yhteydet protokollan Apple carplay, Äänentoistolaitteet kehittämä bose surround-toiminto ja lisäksi kaiuttimet niskatukeen kuljettajan, navigointinäppäin, jne., aina riippuen valitusta pinta, joka voi olla VISIA, VISIA +, Acenta, N-Connecta ja Tekna.

Esimerkkiä seuraten Nissan Juke, personointi on toinen asia harkita. eri värejä renkaiden hameet ja ulkona lampetit kehon ja vinyylejä huppu, katto ja sivuille. Puolestaan ​​sisällä on myös mahdollisuus valita eri väreissä verhoilu ja ylellinen viimeistely keinonahkaa, läsnä kojelaudassa ja ovissa. Tulos on hyvin silmiinpistävä, ja suoritusmuodon, joka merkitsee laatua. Menestys joka varmasti puhua.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Ajamme uusi Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017 hinnat 13500 euroa

Uusi kaksintaistelut myynti: Citroën C3 vs Nissan Micra