Yhteyshenkilö: Mercedes S 500 Coupé, valloittava

Yhteyshenkilö: Mercedes S 500 Coupé, valloittavaYhteyshenkilö: Mercedes S 500 Coupé, valloittavaYhteyshenkilö: Mercedes S 500 Coupé, valloittavaYhteyshenkilö: Mercedes S 500 Coupé, valloittava

uuden Luokan S Coupé on merkittävä kaikille, sen kokoa, sen edessä, valot, jotka tekevät vuorokaudenaikoina ja ajoittainen valaistus ja tehdään peräti 47 kiteitä Swarovsky, mennessä sivusuunnassa siluetti ja takaisin joka antaa sille persoonallisuus omaa ja, koostaan ​​huolimatta, on tehty "ohenee" koko.

Mercedes S-Class CoupeSisällä löydämme sisustus, joka täydellisesti toistaa uuden S-luokan. puhdas kojelauta, kaikki järjestetty ohjaimet näytetään niin nopeasti digitaalinen väline, jossa korostetaan läsnä kaksi kelloa, yksi nopeusmittari ja toinen laskuri. Keskiosassa kojelaudan näytössä se toimii hyvä paikka nähdä selaimen, stereot, ilmastointi tai tyyppinen hieronta haluat antaa paikkaa, joukossa monia muita toimintoja. Ja kaikki tämä selkeästi, kirkkaus ja valaistus Katsotaan merkkejä vaikka aurinko osuu siihen.

kaksi mekaanista

Periaatteessa vain S-500 4,7 litran V8 ja 455 hv ja 63 AMG 585 hv teho. Tuolloin hänen markkinointi, suunniteltu kesän jälkeen, vasta wheel drive versiot 4Matic markkina, joka suoralta kädeltä Et voi valita uuden järjestelmän Magic-Body Ohjaus, joka ennakoi valtion tien ja vaikuttaa vaimennus ajoneuvon matkustajien mitään ilmoitusta mitään, kun kulkee alueen läpi kuoppia ja hidasteita. Eikä se voi antaa kutsutun S Coupe Käyrä kallistustoiminto että Se aiheuttaa kehon saa nojata kun kävimme läpi käyrät. Jälkimmäinen järjestelmä työt apunaan kamera sijaitsee tuulilasiin, joka "luettu" kääntyy 15 metriä ennen niitä ja jonka sivuttaiskiihtyvyysanturi. Näiden tietojen, muutos ladata kukin vaimennin erikseen sen varmistamiseksi, että elin ei kallistu vähiten kun käymme läpi käyrä.

Mercedes S-Class CoupeV8 Biturbo moottori on erinomainen liittolainen liikuttaessa yli 2 tonnia Auton punnitseminen. Mutta hämmästyttävä asia ei ole nopeus, joka voidaan saavuttaa tämän pienen auton tie on selvä, mutta miten on saavutettu. Nopeusmittarin neula asteikko kohti ylemmän alueen lähes nopeasti endiablada koska moottori työntää kovaa lähes tyhjäkäynnillä ja tekee näin säännöllisesti milloin tahansa ilman läsnäoloa kahden turboahtimen huomata. Tähän meidän on lisättävä läsnäolo uusi automaattivaihteisto yhdeksän nopeuksien (Valinnainen), jonka avulla nopea toiminta nopeudella melko pienellä nopeudella, mitä saat vuonna kulutusta ja päästöjä. Automaattisessa tilassa toimii hyvin, se tekee muutoksia sujuvasti ja riippuen tavasta, jolla saamme hänet, vaihtamiseen alhaisella nopeudella tai ylempään laskurin. Joka tapauksessa niille, jotka haluavat hallita sitä tapaa, jolla se on, se on läsnäolo melat ohjauspyörän takana.

ratissa

Matkustaminen valtatiet / moottoritiet on todellinen ilo. Ei ole melua auton sisällä kuin äänen laitteiden tai keskustelun asukkaista. Puhua niille, jotka sijaitsevat takaistuimilla voidaan tehdä kevyesti äänensävy, mikä vielä enemmän mukavuutta, joka nautitaan aluksella. Itsevarmasti kanssa korin liikkumiseen, kun se menee todella nopeasti tällaista polkuja, tekee S Coupé asukkaat jättävät rento ja suuri turvallisuuden tunteen.

Mercedes S-Class CoupeKaksisuuntaiseen tiet, S Coupé kehittyy hyvin ketteryyttä hänen koko ja paino. Voit roll hyvin nopeasti, mutta meidän on aina otettava huomioon inertia syntyy, kun yli kaksi tonnia paino mennä tietyllä nopeudella. Vaikka ei lasketa mihinkään järjestelmään toimivat automaattisesti keskeyttämisestä, totuus on, että sen dynaaminen käyttäytyminen on yllättävää kaikenlaisia ​​tontteja. Etupää on suunnattu tarkasti kuin jos ohjauskomentojen häntä ohjauspyörän ja taka-akseli ei ole "omia ideoita" ja ylläpidetään merkitty polku mahdollistaa hyvä nopeus kaarreajossa.

Jos haluat mennä huomaamatta, on parempi tarkastella muita malleja, koska S Coupé on monimutkainen. Mutta jos mukava auto matkustaa, joka mahdollistaa käytön päivittäin, korkean tason suorituskyky ja tekniikka omasta kyytiin luvulla, jossa elämme, haluatte meidän ei ole epäilystäkään, että se on erittäin suositeltavaa vaihtoehto. .. jos sinulla on 151500 euroa tämän ennennäkemättömän malli.