Testi: Mini Cooper D 5 ovea, viisas päätös

Testi: Mini Cooper D 5 ovea, viisas päätösTesti: Mini Cooper D 5 ovea, viisas päätösTesti: Mini Cooper D 5 ovea, viisas päätösTesti: Mini Cooper D 5 ovea, viisas päätös

Intohimoa ja syystä muutaman kerran kulkevat käsi kädessä autoteollisuuden maailma. Koska BMW Mini ilmestyi 2001 Kyllä, se on ollut 13 vuotta, sen menestys on ollut pysäyttämätön. Ja totuus on, että se on "outo ilmiö", koska, jos otamme vertailukohdaksi myydyin ruumis, ei ole käytännöllinen auto (pieni runko, kapea takana ja saavuttamattomissa ...), ja erittäin mukava (peräänantamattomuutta suspensioina) tai toiminnallisia (paljon painikkeita hajallaan ympäri hytti), eikä halpa ...

Mutta sen sijaan, rakkautta ensi silmäyksellä, sisustus myös näistä tuntumaa ajo koukkuja, räätälöinnin mahdollisuudet ovat valtavat ...

Nyt viisi ovet, ansaita enemmän kuin mitä voi tuntua, koska ylimääräinen tavaratilaan ja toinen rivi on erittäin mielenkiintoinen, ja sen käyttö on äärettömän mukavampaa ... mutta vain neljä matkustajaa, kuten ei ymmärretä viidesosa tehty yhteensopiva jäljelle jäävä aukko.

sisällä

Mini 5 oveaEnnen päästä sisustus, huomiota herättäviä uusia ovia, että näitä uusia Mini. Vaikka auto kasvaa 16 cm, vain hieman yli 7 vastaavat akseliväli, kehon alue, jossa uudet kulkutiet istutetaan. Muuttaa ja ilmeisesti koko oven, joka mittaa vain 103 cm, verrattuna 126 kolmen oven Mini. Uuden takaluukku on vain 80 cm leveä, mutta jättää hyvä reikä saatavuuden sisätilojen -of 65 cm ulkopuolella 50 cm alueella sisustus- ilmastoidun avautumiskulma sisään tai ulos mukavasti toisessa rivissä.

Sisällä ontto jalka on 7 cm leveämpi kuin Mini 3p ja jalat on sijoitettu ilman ongelmia, jotka johtuvat hänen veljensä alueella. Sanomattakin huonekorkeus, mutta neljä aikuista voi matkustaa hyvä taso mukavuutta. Neljä, ei viittä. On totta, että auto on hyväksytty matkustaja viidenneksi, mutta tässä teoreettisessa Plaza, käsittämättömän edes lapsi olisi. Taka leveys vain Mini Countryman on viisipaikkainen, mutta kumpikaan laiminlyö tietyt ahtaumat ilman kolme aikuista ovat ne toisessa rivissä.

Toinen yksityiskohta on takaylityksessä tämän uuden viisiovinen Mini kasvava 9 cm edessä kolmiovinen, joten tarkkailla huolellisesti havaitsemme siinä on hieman ylösalaisin perse. Se on ratkaisu nostaa kantokyvyn, sillä sen runko, mitattuna meidän tekninen keskus, Se tarjoaa 65 litraa enemmän tilaa kuin Mini 3p, tärkeä auton alle 4 metriä ero.

ajo apuvälineitä

Mini 5 oveaUusimman sukupolven Mini on tuonut muutoksia sisustus, korostaen nopeusmittarin lähtö suuri keskiosassa, jonka hän on nyt omistettu "kehon ja sielun" ja pääsy kaikkiin ajoneuvon toimintoja, mukaan lukien yhteydet ja infotainment. Värinäyttö voi olla 6,5 tai 8,8 tuumaa. On useita paketteja, jotka kokoavat yhteen eri järjestelmien ajo apuvälineitä, kuten Ajonvakautusjärjestelmä (1000 euroa), joka sisältää: vakionopeussäädin perustuva kamerassa (säätelee etäisyys kulkuneuvon), havaitseminen liikennemerkkejä, jarrutoiminto Kaupunki (ilmoituksen ihmisten ja Törmäysvaroittimen) ja assistentti palkki. pysäköinti assistentti (800), se on pysäköintitutka akun puoliautomaattisesti myös sisältää anturit edessä ja takana etäisyys. Toinen uutuus on Head Up Display, joka liittyy selaimen Professional, partneri Wired paketti (2200 euroa), ja se integroituu laitteen: pääsy ja internetpäätteen Apple, monitoimiohjauspyörä, viihde-palvelin 20Gb, Bluetooth, käsinojat taitettava edessä laatikolla ja vakionopeussäädin kanssa jarrutustoiminto.

Nauti pyörä

Olemme jo puhuneet muissakin yhteyksissä voima pieni kolmen sylinterin moottorin kiinnikkeet tämän Cooper D, työntää eteenpäin 1200 rpm tahansa vaihdetta, osoitetaan loistava joustavuutta, tässäkin Mini 5p on tullut mittakaavassa 65 kg enemmän kuin 3p. Lisäksi värähtelyt ovat lähes huomaamaton ohjauspyörän, polkimet ja nuppi, korostaen eristäminen tasolla mekaniikka. vain stop-järjestelmä&Käynnistä tulisi hioa enemmän aikoina uudelleen käynnistyksen. Kulutus on myös nojalla, jossa todellinen keskiarvo 4,7 l / 100 km.

Mini 5p ylläpitää eloisuutta reaktioiden että fanit arvostavat kuljettajia, joiden vihjailevat taka-akseli ja terävä suuntaan, mutta suurin taistelu kyseisen elimen vahvistaa itsevarmuus ja Se tuo jotain progressiivinen käytöksessään. Tietenkin, yritys jousitus ja lisävarusteena pyörät 17 '', lukea joka millimetri asfalttia, joka rankaisee mukavuutta.

A la carte-laitteet ...

Mini 5 oveaStandardin laitteet Mini alue täyttää vähintään ulkopuolella olevien elementtien kuten sumuvalot, Bluetooth, sade anturit ja valot, Monitoimiohjauspyörä ... vaikka Pepper Pack (400 euroa) ryhmät eniten. Lisäksi yhtenä houkuttimena Mini ostajat ovat lisäominaisuuksia ja näin kaikki yksityiskohdat sinun täytyy heittää salkun. Joitakin esimerkkejä: Tapaukset kromi ulkopeilit (90 euroa), vilkkuva valkoinen (80), ulkopuoli kromi linja (150), valkoinen tai musta viivoja kuvun (110), sisätilan puuta leikata tai matta posliini valkoinen ulkonäkö tai Piano musta tai tumma hopea (170 ja 300 euroa), verhoilu erilaisissa nahkaa (950 ja 2000 euroa) ... Jos pyörien sijaan 15 '' mieluummin vakio 16 '', maksujen Extra on 650 euroa, ja jos valita mustan Cosmos Puhui 17 '' ratsastus testimme yksikön 205/45 renkaat, bill herättää 1300 euroa. Kaikki riippuu siitä, kuinka pitkälle haluat mennä.

johtopäätös

Tiedämme, että Mini kuten niin monet naiset -mayoría ihmisille, koska tulee silmään, sillä se ainutlaatuisuus, joka tarjoaa sekä sisä- että ulkopuolella ja erittäin muokattavissa tyyli. -Enemmän myös rakastavat miehiä "tunne", joka välittää sen ajo, jopa vähemmän tehokas versioita kuten Cooper D Ja hyvä asia on, että tämä uusi 5-ovinen elin tuo enemmän matkatavaroita ja helppokäyttöisyys toisen rivin, vaikka se tukee vain kaksi matkustajaa; kolmas on fiktiota.