Volvo S60 D3 Geartronicin

Volvo S60Volvo S60Volvo S60Volvo S60

Hienous, ilo, dynamiikkaa. samat tunteet näkyviin, kun alkaa moottoria. Olemme todistamassa uusin dieselmoottori A 163 hv 2,0 lohko on johdettu viisisylinterinen 2,5-. konfiguraatio Resepti maa nauhat "dowsizing muoti, ottaen huomioon viidennen sylinterinen moottori vain 2 litraa yhteensä paino, kitka ja tilaa. Myöhemmin he tulevat lohkot 4-sylinterinen, mutta tämä uusi D3 kiistää myös joitakin hänen "hankalaa". Alumiinia, koska hyvin harvat voivat ylpeillä Dieselmoottorit, Emme usko, että painosi suhteessa liipaisimen 4-sylinterinen kilpailu ja vaikka ei niin ilmeinen hänen Touch monisylinterisessä, vuorostaan ​​lähettää tuntemukset erilaista ja erityistä mekaanista, hienostunut ja palkitsevaa. Keskittää teho ja vääntömomentti arvoja poikkeuksellisen matala ja kapea järjestelmiä, joten sen hyvä suorituskyky näkyy heti normaaleissa ajo, mutta myös esityksiä siirtyminen tietyissä tilanteissa alle 2000 rpm: ssä jonkin verran hauras ja edellä 3000 rpm näyttää pysäköidä nosteen.

Olemme testanneet yhdistettynä peräkkäinen automaattivaihteiston laatikko Geartornic, perustuen vääntömomentin muunnin, joka ei luista laisinkaan (XC60 se), mutta johti välittömyys uudet muutokset kaksinkertainen kytkin (Volvo on myöhempi muutos näitä ominaisuuksia), siirtymät eivät ole kovin nopea ja hallinta vähennykset on konservatiivinen. Siksi yhdistelmä on erittäin mukava, mutta ei niin tehokas, jos otamme urheilullisuutta. Ymmärrettävää, kun ajatellaan, että tämä uusi S60 Hän haluaa saada vauhtia, mutta ei toteuta sitä tunnusmerkki.

S60 ensiesiintymisensä jalankulkija tunnistusjärjestelmä (tai vastaavia esteitä), tietenkin, halusin kokeilla. Kaupunki käytti tilanteet simuloida iskun tai raivoa, mutta alitajuisesti päättyi meidän jalka jarrutustilanteessa. Kunnes valvonta on este yllättäen pienensi pysäköinti, S60 väkivaltaisesti pysähtyi. Ehdottomasti, se "uskottava ja uskomaton"Koe todellinen tilanne keskusteltu ja mitä sanoa, jos se olisi ollut jalankulkija este.

Tämä on vain askel S60 turvallisuus, välillä alituinen sade piippauksia ja varoitusvalot varoittaa meitä vaaroista ja laiminlyönnit (tahattomat kaistalta poistumisesta, lähestymistapa autolla kuolleita kulmia, vaarallinen läheisyys auton edessä, arvaamaton ajo ...). tämän syynä johtuminen S60 Se voi olla ärsyttävä, kunnes molemmat edullisia ensimmäisen päivän pois kaikki nämä ajo tuet rikkoa pitoisuus. Mutta lopulta olemme yhteydessä uudelleen ja havainnut, että tietoisesti tai tiedostamatta vedämme huono, pidämme kunnon turvallisuuden tilaa, ei señalizamos kaistan vaihto ... ja alituinen sade piippauksia valomerkeistä. Mielenkiintoisesti, jokaisella kuluvalla päivä, S60 on kouluttanut meitä signaalin kaikille kaistan vaihto, säilyttää suojaetäisyyksille jne, kaikki nämä liikkeet välttämiseksi rangaistaan ​​piippaa ja "flashazos". Lopulta turvallisuus alkaa ajaa kurinalaisuutta, että nämä järjestelmät jotenkin stimuloida suhteen.

- viihtyvyyteen ja käyttäytyminen