Ford Mondeo TDCI / 180 Sportbreak AWD ja Skoda Superb TDI / 190 4×4: Kumpi on parempi?

Sportbreak Mondeo 2.0 TDCI-180 Powershift AWD vastaan ​​Skoda Superb 2.0 TDI-190 DSG 4x4 yleinen ylevämielisiäSportbreak Mondeo 2.0 TDCI-180 Powershift AWD vastaan ​​Skoda Superb 2.0 TDI-190 DSG 4x4 yleinen ylevämielisiäSportbreak Mondeo 2.0 TDCI-180 Powershift AWD vastaan ​​Skoda Superb 2.0 TDI-190 DSG 4x4 yleinen ylevämielisiäSportbreak Mondeo 2.0 TDCI-180 Powershift AWD vastaan ​​Skoda Superb 2.0 TDI-190 DSG 4x4 yleinen ylevämielisiä

Saapuminen uuden AWD Ford Mondeo (ensimmäisen sukupolven ja laitteet) voit nostaa asemansa segmentissä tarjontaa, kuten Skoda Superb plus dynaamisuutta ja turvallisuuden joka yhdistää yksi kattava sen ympäristössä saat entistä premium-mallit, joita vastaan ​​voi nyt nähdä vaihtoehtona kun etsit yhdistelmä elementtejä kuin korkean suorituskyvyn dieselmoottori, automaattivaihteiston ja kaikki neliveto. Ja on, että vaikka ne eivät halutuin versiot omilla alueilla, mahdollistavat sen asema yksi tehostamaan sedan muita merkkejä ja malleja, jotka eivät voi tarjota asiakkailleen Diesel variantit, jotka saavuttavat 200 hv varustettu neliveto ja automaattivaihteisto. Ja viime aikoihin asti, jotka etsivät mallia näitä ominaisuuksia tuskin löytää tuotemerkkejä kuten Audi, BMW tai Mercedes-Benz ja keskuuteen, malli Volkswagen Group, kuten Volkswagen Passat, ja viime aikoina sitten , itse Skoda Superb.

AWD-järjestelmä of ford Mondeo teokset normaaliolosuhteissa etuvetoinen, hydraulisen kytkimen, joka välittää vääntömomenttia tasauspyörästön kun se havaitsee kiinnittymisen heikkenemisestä etuakselin tarpeen. Limit olosuhteissa, Voit lähettää enintään 100 prosenttia vääntöä moottori voidaan johtaa taka-akselin. Järjestelmä, joka liittyy 100 kiloa ylipainoinen ja Kulutuksen kasvu on noin 1 l / 100km saamiemme mittausten (Mark puhuu vain alle 0,4 litraa). Ja tässä se ei saavuta hyötysuhde kilpailijansa, jossa keskikulutus tallennettu meidän Tekninen keskus 7,1 l / 100 km verrattuna 6,3 l / 100 km rekisteröity Tšekin säästäväinen. hinta, AWD vuonna Mondeo kasvua noin 3000 euroa nähden etuveto versiot. Jokapyöräveto sen sijaan edistää urheilullisuutta on tarkoitettu olennaisesti turvallisuuden parantamiseksi maalla vähän pitoa, joko vettä tai lunta. Silti Lisäksi ilmeinen paraneminen turvallisuutta, hieman lisää dynamiikkaa.

Ford Mondeo ja Skoda SuperbLisää kokemusta kertyy tapahtumat skoda niiden salonkia 4x4, se vie vuodesta 1999 käyttää sitä monet niiden malleja ja yli puoli miljoonaa kappaletta myyty lähtien neliveto. Kuten Mondeon järjestelmä on Skoda Superb automaattisesti kiinnittää tarpeista riippuen kautta Haldex kytkin ja siksi ei keskus ero.

Skoda Superb ja Ford Mondeo Sportbreak: Diesel, 4x4, automaattiset

Ovat siis kaksi mallia hyvin samanlainen mekaaninen kokoonpano, sedan, jonka kanssa nauttia plus comfort (By automaattivaihteet) Ja turvallisuus (AWD) kohtasi pitkillä pyöräretkiä kaiken mitä tarvitsee tehdä nauttia ajo. Pidämme niitä pitkän matkan, johon meidät noin neljä tuntia niiden komentajat, monia kilometrejä polkuja vaihtelevaa maksullisia teitä toissijaiseen tiet käyrät kaikenlaisten ja asfaltin hyviä ja huonoja edellytykset selvittää, miten ne ovat toisiaan.

kahlaamo Mondeo, tällä kertaa perheensä kanssa Sportbreak ruumis, on hieman raskaampi -1846 päin 1743 kg- ja ilmeisesti runsaampi mittasuhteet, se tuntuu vähemmän ketterä Kun polku edellyttää jatkuvaa muutoksia kehityskaari, mutta pysyy koko ajan tarkkuus kaarreajo ja jättää täydellä kaasulla kanssa monet motorisia taitoja jos niiden on osoitettu asfaltilla 180 hv se kehittyy. Sen lisäksi, että kevyempi, The suuntaan Skoda Superb tuntuu nopeampi jolloin liikkuvat tehokkaammin tämäntyyppistä teiden, jonka yli on osoitus tyypillisempiä ketteryyttä pienempiä salonkia. myös niiden DSG, joka näyttää nopeammin Insertit ja vähennykset myös PowerShift-automaattinen Mondeo, edistää tunne liikkuvien käyrien välissä enemmän dynamiikkaa, jossa on hieman korkeampi, mutta myös sitä, jättäen Ford helposti.

Mutta tällaista polkuja, yhä epätavallinen Espanjan maanteillä, ei ota siis yleisin ajamista. Kulkuväylien tai laaja kaksisuuntaista teillä, jolloin ne eivät pääse poluille edustavat sopivampi tämäntyyppiselle malleja.

Skoda Superb nopeammin Ford Mondeo

180 ja 190 hv vastaavasti ja molemmissa tapauksissa liittyy automaattivaihteisto, näyttää vaivattomasti päästä ajonopeuksilla katsomme aina. Nopeuttaa voimakkaammin Superb 2.0 TDI suosima parempi teho / painosuhde ja muutos DSG nopeampi kun kytkeytyviä vaihteita. Näin tuemme välillä 1,9 ja 2,3 sekuntia suurissa kiihtyvyysmittauksia. Mondeon myös menettänyt asemiaan takaisinperintä, kattamaan 80-120 km / h 7.5 sekuntia, että 6,2 Skoda.

Skoda Superb ja Ford MondeoMutta kaikille, jotka haluavat erityisen paljon ajomukavuutta se ei aiheuta paljon vähemmän lopullinen valinta. Ja juuri ajomukavuutta mikä tahansa molemmat merkit, mukavuus, joka tulee hedelmä molemmat niiden telineet ja ennen kaikkea, mitä sisätilat amplitudi on hallitseva huomata, jossa erityismaininnan varten Skoda Superb, jonka takana näyttää enemmän tilaa omille jaloille luksusta sedan; 88 cm vs. 79 Sportbreak Mondeo. Niillä on myös riittävä leveys kuten varten että kolme aikuista Heidät majoitetaan ilman liian monia ongelmia ja voi tehdä pitkiä matkoja riittävän mukavuutta.

että kantopalvelut, tilavuus saaminen loistava asettaa vertailukohtana sen 595 litraa. että Mondeo Sportbreak niiden 520 litraa Lisäksi ne antavat paljon, varsinkin tässä tuttuja kehon sen laajennettavissa tilavuus jos otamme tilaa tavaratilan peitteen verho kattoon.

Skoda Superb edessä Fond Mondeo: tuomiosta

Dynaamisesti, The Skoda Superb Se on hieman yli ford Mondeo, leikkii pieni etu, joka antaa sen kevyempi ja tehokkaampi moottori / set muuttuvat. Lisäksi, mittojen sisällä myös sijoitettu hieman edullisessa asemassa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Kapakoissa suurempia runko

Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 vastaan ​​mazda6 2,2 D 175

Skoda Superb ja Volkswagen Passat 2.0 TDI -moottori 150 hv, veriveljet