Volkswagen Golf Variant R, nopea perheauto

Ota: Volkswagen Golf Variant R, tuttu nopeaOta: Volkswagen Golf Variant R, tuttu nopeaOta: Volkswagen Golf Variant R, tuttu nopeaOta: Volkswagen Golf Variant R, tuttu nopea

Yhdistämällä moottorit, pintamateriaalit ja variantit, Volkswagen Espanja tarjoaa kolmekymmentä versioita Golf Variant ruumiin. Tuorein, Campero Alltrack, Siihen on liitetty GTD Variant ja Variant R. Tapauksessa GTD, jossa yhdistyvät merkittävää suorituskyvyn ja polttoainetalouden 184 hv TDI-moottori amplitudi tuttu elin, on kiistaton kosketus sportiness. mutta Variant prestacional paljon on tietenkin Golf R (€ 44250 Basic edistäminen), Ainutlaatuinen yhdistelmä nauttia äärimmäisen ajo 'van'.

moottori 2.0 TSI 300 hv, varustettu turbo ja kahden polttoaineen ruiskutus (Suora ja epäsuora), ja VW on tunnettu (ja Audi), ja se on ihme tekniikka miten se yhdistää suuren tehon kanssa hoidettavuudesta, ja jopa Se tarjoaa polttoaineen kulutus enemmän kuin hyväksyttävä, joka kun se ajaa kohtuullisesti. Lähetys suoritetaan kiinteä 4MOTION keskeinen Haldex kytkentä ja, kun kyseessä ovat Variant R, annostelee kanssa manuaalinen vaihteisto, halaamiseksi miellyttävä automaattinen DSG (myös käsikäyttöinen) 6 suhteita.

Jolla kanssa sisustus erittäin onnistunut, mukaan lukien värikäs pyörät 18 "neljän poistoaukko taka hajotin ja erityisiä spoileri, Variant R on hyvä toimiva laite, bi-xenon, urheilu paikkaa, laite 'anti-ali-' XDS + ja erittäin nopea aktiivista ohjausta DAS . Vaikka ajo-valintakytkin on 'Race' ohjelma, kokeiltiin vaimennus DCC on valinnainen (€ 1010), joka on vähän epäjohdonmukainen. Itse asiassa 'Race' -tilassa, ansiosta DCC, tela ohjaus (myös vähemmän mukavuutta bacheo), joka muuntaa dynaaminen asenne R erittäin hyvä loistavan, kun erittäin nopea ajo harjoitetaan voidaan nähdä. Muunnos kasvattaa paino noin 60 kg: sta noin 3/5 ovet R, keskittynyt takana, mutta säätö suspension tekee (kyllä Se heijastuu kulutukseen ja hyväksyi seuraavan erän VRT) Vain todella huomaa sekuntikello kädessä, koska käsitys on edelleen äärimmäisen ketteryyden ja ajamisen ilo.

Golf R oli jo osoittanut vaikuttava elkeet, urheilullinen suorituskyky ja ajamisen ilo, ja nyt tämä laaja ja toiminnallinen yksikkö antaa uuden käänteen, joka tekee siitä ainutlaatuisen tuote lajissaan.

tekniset tiedot

VW Golf Variant R

Moottori ja vaihteisto

moottori

4 cyl. verkossa, poikittainen edessä

Sylinteritilavuus ja mitat

1984 cm3 - 82,5 x 92,8 mm

jakelu

Kaksi yläpuolista nokka-akselia. 4 val./cil.

ruokinta

suoria ja epäsuoria polttoaineen ruiskutus, turbo ja lämmönvaihdin

puristus

9.6: 1

maksimiteho

300 hevosvoimaa ETY 5500/6200 rpm

suurin vääntömomentti

38.7 MKG 1800 rpm ETY

lähetys

neliveto. Automaattinen DSG 6

Alustan ja korin

Susp. johtaa

McPherson, joilla on alhaisempi tukivarren

Susp. taka-

Multilink

etujarrut

jäähdytetty levy 340 mm

takajarrut

310 mm levy

osoite

Sähköhydraulinen - 2 kierrosta pyörän

renkaat

225/40 R18 - 235/35 R19 OPC.

Largoxanchoxalto

460 x 180 x 147 cm

Taistelu ja reitit

154/152 ja 263 cm

punnitus

1574 kg

kampa talletus.

55 litraa

runko

587 l

VIRALLINEN RETURNS

Max.

250 km / h

ACEL. 0-100 km / h

5,1s

sekakäyttö

7,0 l / 100 km

CO2

164 g / km