VW Passat Alltrack, ulkopuolelta kappaleet

Ensimmäinen testi: VW Passat Alltrack ulkopuolelta kappaleitaEnsimmäinen testi: VW Passat Alltrack ulkopuolelta kappaleitaEnsimmäinen testi: VW Passat Alltrack ulkopuolelta kappaleitaEnsimmäinen testi: VW Passat Alltrack ulkopuolelta kappaleita

Syyskuun lopulla (ja voit tilata) saattamisesta markkinoille toisen sukupolven VW Passatin Alltrack, auton perusteella tehdyt VW Passatin ja täydellinen niille, jotka haluavat käyttää ajoneuvoa myös maastossa. Ulkoisesti se on ominaista sisällyttämällä erityisiä puskurit, etusäleikkö hunajakenno, liukulevyt (jotka ovat nyt muovi teräksen sijaan aikaisemmin, edistää muun parannuksia, painon vähentämiseksi Passat) ja levenevät pyöräkotelot. Sen maavara nostetaan suhteessa malliin Variant 27,5, ja varustettu vakiona järjestelmän Yhteensä 4MOTION. Sisällä liikaa yksityiskohtia Alltrack. Istuinkankaan / Alcantara, etätunnisteiden kojelautaan, lattiamatot saumat kaksijuosteisen tai käyttää säleet teräsovet.

Siihen on saatavilla bensiinimoottori TSI 220 hv kolme Dieselmoottorit (Kokous Euro 6-standardit), joilla on valtuudet 150, 190 ja 240 hv. Tämä uusi moottori kehittää 240 hv tehokkaampi vääntö, jota on tarjottu tähän mennessä Passat: 51,0 mkg. 150 hv TDI versio, kuten ilmoitettiin, että brändi on eniten kysyntää, sitä tarjotaan 6 vaihteinen manuaalivaihteisto ja valtatie on hyvin tasapainoinen antaneet vääntömomentin ja tehon, melu ja ääni vaihde. Ei petä lainkaan huolimatta vähemmän prestacional dieselmoottori, mutta on myös paras toteamukset kulutus: 4,9 l / 100km ja houkuttelevin taloudellisesti.

Muut versiot VW Passatin Alltrack vakiona automaattinen DSG kaksinkertainen kytkin. Lopussa tänä vuonna odotetaan kasvavan työntövoimalaitteet tarjota saapumista bensiinin 1.4 TSI 150 hv. järjestelmän käynnistyksen ja viimeinen, alku&lopettaa on vakiona kaikissa, sekä järjestelmä jarrutusenergian talteenotto.

Off-road-tilassa

Ajo off-road, se on ainutlaatuinen tapa ajo off-road. Sinun tarvitsee vain aktivoida valintapainiketta ajo profiileja keskikonsolin, vieressä nuppi vaihdevipuun jotta profiilin valikko aktivoituu. Kun me valitsemme Työkoneet alentaminen järjestelmä on aktivoitu rinteissä ja ABS-säädön väli on muutettu, kun äkillinen jarrutus tapahtuu kuivassa maastossa.

hintoja

Uuden VW Passat Alltrack saattamisesta markkinoille hinnalla joka alkaa 40290 varten 2.0 TDI 150 hv versio, mutta johdanto tarjoushinta pysyy 37450 euroa. Volkswagen lisää myös yksi edistäminen paketti joka on 18-tuumainen renkaat -instead 17 kuljettaa sarja-, radionavigointijärjestelmästä "Tutustu Pro" CD toistotoiminto, MP3 ja 8 kaiutinta, varapyörä koko, peruutuskamera ja LED-ajovalot.