Yhteyshenkilö: Kia Carens, eksponentiaalista edistymistä

Kia Carens, eksponentiaalista edistymistäKia Carens, eksponentiaalista edistymistäKia Carens, eksponentiaalista edistymistäKia Carens, eksponentiaalista edistymistä

Kompaktimpi kuin mallissa se korvaa uusi Carens osoittaa moderni ja houkutteleva kuva, radikaalisti erilainen kuin mitä olimme tottuneet viime vuosina. Vaikka se on hieman lyhyempi minibussilla edellisen painoksen, on akseliväli viisi senttimetriä korkeampi, jolloin laajentaa kapasiteettia tavaratilan ja tilan, neliöiden toisen ja kolmannen rivin, jos päätämme kahdesta muusta paikasta, jossa ylimääräinen 700 euroa.

Yhteyshenkilö: Kia Carens, eksponentiaalista edistymistäajattelu monipuolisuus, Se on suunnitellut sisäosan toimintoja, täynnä reikiä tallettaa esineiden ja toinen liukuva paikkaa rivillä 30 cm muuttaa kapasiteettia tai sisäkenkä. sisällä leveys on jonkin verran oikeudenmukainen kolme aikuista asukkaat, koska keskusaukio on jonkin verran kapeampi. Tämän ongelman ratkaisemiseksi, voit siirtää muutaman senttimetrin eteen- tai taaksepäin siinä tarkoituksessa, että hartioiden asukkaiden edelleen yhteenpuristetuille matkustamaan mukavammin.

Joka tapauksessa tavaratila on 536 litraa viiden-paikkainen versiot 492 litraa seitsemässä kanssa kaksi paikkaa kolmannen rivin taitettu, tai 103 litraa jos olet matkalla seitsemän paikkaa käyttöön. Viimeiset kaksi paikkaa ovat ainoa käyttökelpoinen lapsille tai pieni koko matkailijoille, samoin kuin on hieman kapeampi, ne eivät tarjoa paljon jalkatilaa.

Bensiinin ja dieselin

Yhteyshenkilö: Kia Carens, eksponentiaalista edistymistäValikoima on määrä myydä Espanjassa, lopusta huhtikuun, Se sisältää bensiini versio 1.6 GDI 135 hv, vaikka se ei uskota yltävän 166 hv 2,0 meidän markkinoillemme. Ne, jotka saapuvat ja olla keskellä alue on varustettu kaksi vaihtoehtoa Dieselmoottori 1.7 CRDi, heidän variantteja 115 tai 136 hv teho, aluksi varustettu manuaalinen vaihteisto kuuden nopeus. Hieman myöhemmin, 136 hp versio on kuuden nopeus automaattinen vaihteisto momentinmuunnin.

Se on käynnissä mukava, kanssa pehmeä suspensiot vammaislapsensa, Pitäen kehon käyriä, ja melko tarkka osoite, kanssa mahdollisuutta säännellä tuen tason kolmella eri tasolla'Normaali', 'mukavuus' ja 'Sport'. Mitä tulee dieselmoottori, 136 hv variantti näyttää suositeltavin mallilla filosofia, sillä vaikka se on erityisen tilaa vievä ja tilaa vievä elin, se on suunniteltu erityisesti matkoilla kuormitusmallissa mukavasti. Vastaus on hyvä hyvin matalilla kierroksilla ja näytetään vahvempi voittaa 2,000rpm. Samaan aikaan ei ole paljon eroa kulutuksen kahdesta vaihtoehdosta Diesel 0,2 l / 100 km tehokkaampia, mikä ei ole kovin merkittävä säilyttämiseksi.

laitteet Se on yksi niistä alueista, joilla brändi on lainannut erityistä huomiota, liittyvät näkökohdat mukaan lukien turvallisuutta ja mukavuutta. Riippuen verhoiluun tasolla, Käsite, Drive ja Emotion, Se voi olla elementtejä, kuten järjestelmän ilmoitus tahattomien vaihtaa kaistaa, ajovalot xenon, peruutuskamera, automaattinen kaksivyöhykeominaisuus ilmastointilaite, panoraamakattoterassilla lasi, autonominen pysäköinti, käynnistysjärjestelmä Älyavainjärjestelmällä, kosketusnäyttö navigointi jopa seitsemän tuumaa, jne

Maksimi sisäinen kapasiteetti

Yhteyshenkilö: Kia Carens, eksponentiaalista edistymistäYksi seikka, jossa useampi on vaikuttanut tuotemerkin parantaa monipuolisuutta on ollut mahdollisuuksista mukauttaa sisätilojen tarpeisiin asiakkaiden. Niinpä tarjoamisen lisäksi scrollable paikkaa 30 cm, se on taittuvat etumatkustajan selkänoja, Se tarjoaa kuorman pituus 2150 mm. Myös mitat runko, jonka leveys on 1109 mm ja korkeus 766 mm, kattoon. Erillään jääkaapissa hansikaslokero, Ne on järjestetty reiät ovipaneeleita, lattian alle toisen rivin istuin, tai sen runko, joka pysyy verho tarvittaessa.