Subaru Outback 2.0 TD vs VW Passat 2.0 TDI Alltrack: anti-SUV

Subaru Outback 2,0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190Subaru Outback 2,0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190Subaru Outback 2,0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190Subaru Outback 2,0 vs TD Lineartronic VW Passat TDI 2,0 Alltrack / DSG 190

Kauan ennen kuin ne olivat markkinoilla nykyään kutsutaan SUV, japanilainen merkki Subaru oli jo uraauurtava malli tällä alalla. On totta, että lukuun ottamatta Subaru Forester, selkeämmät muotoja niiden Campero lähestymistavassa Subaru Outback maastoauto tuntui tutumpia kuin autoilla. Mutta Subarun kutsumus on aina keskittynyt monipuolisuus ja liikkumisen helppoutta ja off road ja vaikka hänen kuvansa on kehittynyt vuosien varrella, takki ydin malli on koskaan menettänyt.

Subaru OutbackVolkswagen, Samalla hän on hyödyntänyt resursseja, joita on vanhempi antaa jättiläinen Automotive Group kokea uusia hankkeita ja antaa enemmän vaihtoehtoja asiakkaille. Kaava oli selkeä ja melko yksinkertainen toteuttaa, se oli riittävä hyvästä emäksen, kuten VW Passat, ja Lisää kaikki neliveto parantaa dynaamisen kyky matalan tartuntapinnat. Hieman enemmän maavaraa, ja johon on lisätty joitakin esteettisiä yksityiskohtia, jotka merkitsevät erot muuhun alue, ja oli siten valmis perheensä paremmin ajaa kappaleita hyvässä kunnossa. Näin hän syntyi VW Passat Alltrack.

Subaru Outback vs VW Passat Alltrack: lisää korkeutta

Tämä ratkaisu on jo käytetty muiden valmistajien varsin menestyksekkäästi, kuten on kyse Volvo XC70 kanssa, Audi Allroad sen kantama, Peugeot 508 RXH kanssa, Skoda kanssa Scout, Istuimessa León X-kokemuksemme ja Opel Varianttiproteaaseilla Maa Tourer Insignia. Kun kyseessä on Volkswagenin, kehon Passat 2,7 cm nousee Alltrack suhteessa maahan, saavuttaa korkeus 17 cm, kun taas Subaru Outback, 20 cm, parantaa etäisyys muut kilpailijat, kuten SUV Hyundai Tucson, 17 cm, tai CR-V, jossa on hieman yli 16 cm korkeus, ja myös tuttu Audi A4 Allroad, 18 cm.

Arvioi auton ilmaiseksiTämä lisääntynyt maavara elin, jolla on enemmän erikoistunut renkaita, enemmän Profile ja Symmetrinen AWD tehokas veto mahdollistavat Subaru Outback kiertoon aloittain huomattavasti väljempiä joka saavutetaan Volkswagen Passat Alltrack, joka sisältää joitakin houkuttelevia kevytmetallivanteet 18 tuuman road renkaat profiililla niin alhainen, että se on liian riskialtista liian monia seikkailuja ... yli tien hyvässä kunnossa ja ilman kiviä .

On totta, että Volkswagen Passat Alltrack on erityinen hallinto-tilassa "off road", joka helpottaa liikkumista pinnoilla alhainen pito, kuten alueet mutaa, lunta tai märkää ruohoa, mutta se ei tarkoita, olet valmis siirtymään paljon vaikeissa olosuhteissa. Sen käyttöjärjestelmä vaikuttaa hallinta automaattinen ja muuttuu asteittain kiihtyvyys, helpottaa liikettä vaihde ja aktivoimalla tietyn tilan ABS, joka on tehokkaampi korin pysäytyksessä liukkaalla tiellä. Myös sen vetokyky on ylivoimainen, ajattelematta, että tämä malli voi olla ihanteellinen vetämällä asuntovaunu, ostos moottoripyörän tai veneen: Se tukee 60 kg enemmän painoa kuin perinteistä versiota Passat, saadaan yhteensä hinaus kapasiteetti 2260 kg.

Subaru Outback vs VW Passat Alltrack: erittäin mukava

niin Subaru Outback Volkswagen Passat Alltrack ovat erityisen mukavaa jokapäiväiseen käyttöön, joko niiden asema jonkin verran korkeampi kuin tavanomaisessa ajoasennossa tai sen automaattisen tai täydellinen standardin laitteet, joka sallii paremmin ja ajamisen ilo. Ratkaisuista, joita valmistajat ovat olleet hyvin erilaisia. Ensinnäkin Subaru Outback moottori käyttää nelisylinterinen diesel Boxer arkkitehtuuria ja 150 hv teho, joka liittyy automaattinen vaihteisto portaaton, kutsutaan Lineartronic. Sen toiminta on melko pehmeä ja miellyttävä, mutta ei saavuttanut tasoa erittäin merkittävä suorituskykyä. Kokoonpanon muutos käsiohjaustilassa käytössä, kun ohjauspyörän mela käytetään tai kun poljinta yli kaksi kolmasosaa sen reitin kiihdytin harjoitetaan, voit käyttää vaihteiston seitsemän lukituksia, ikään kuin se olisi manuaalinen laatikko, niin että ei esiinny liukumista epämiellyttävä ja kiihtyvyys suositaan. Subaru Outback järjestelmässä ei ole automaattista stop-start moottori, joka vaikuttaa polttoaineen kulutuksen kaupunkikäyttöön, olla liian suuria 9,1 l / 100 km. Todellista kulutusta on tie 6,2 l / 100 km.

Volkswagen Passat Alltrack ja Subaru OutbackKun kyseessä on Volkswagen Passat Alltrack Se on käyttänyt automaattivaihteisto DSG kaksinkertainen kytkin, nopeampi siirto, vaikka monimutkaisempi käyttää revitty kustannusten tai parkkipaikkoja liikkeitä. Kyllä järjestelmä on automaattinen start-stop, mutta joissakin olosuhteissa ei ole kovin mukavaa (kun se pysähtyy automaattisesti, kun lähestyt väistämisvelvollisuus tai kiertoliittymä jne). Kulutus tämän variantin 2.0 TDI, Tässä huipulle 190 hv, Meillä on myös sisällöltään samankaltaisia, vaikka saavuttaa siedettävämpää kuin pienempi teho Outback lukuja keskiarvoihin ympäristö 7 l / 100km todelliset menot jos me huolehdimme tarkasti painetta kaasupoljinta.

Subaru Outback vs VW Passat Alltrack: tie- ja kenttä

niin Subaru Outback kuten Volkswagen Passat Alltrack ominaisuus tehokkaiden siirtoverkkojen, mutta hyvin erilaisia ​​lähestymistapoja. Subaru Outback tarjoaa pehmeämmän suspensiot, enemmän matka- ja vähemmän rajallista. Imeytyy hyvin epätäydellisyydet eivätkä rangaista sen asukkaat, jolloin suuremmat valmiudet toteuttaa kappaleita tai tiet huonossa kunnossa.

VW Passat Alltrack Volkswagen Passat Alltrack, vastineeksi, se on muuttuva vaimennus sarja ja enemmän matkustaa tavanomaisen Variant ilman tasosta, Subaru kuin vapaaseen aikavälillä. Tämä suurempi korkeus ei vaikuta haitallisesti kehon telan, koska se menee hyvin aihe ja kovuus suspensio veloitetaan edelleen. Mitä alalla se menettää tehokkuusetuja tien, koska koko ajan sinulla on hyvä tilanteen hallinnan. Jos käyttö että annamme on enemmän suuntautunut tie, Volkswagen Passat Alltrack On lopulta nopeampia ja tarkempia ja kuluttaa vähemmän. mutta jos keskitymme kentällä, varmasti Subaru Outback on automme.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Volkswagen poistaa yli 40 mallia

Subaru Legacy Outback Touring ja Sport

Volkswagen Passat GTE: vaikutelmia ja todellisen kulutuksen