Ensimmäinen testi: Mini John Cooper Works, tykki ampui!

Yhteyshenkilö: Mini John Cooper Works, tykki ampui!Yhteyshenkilö: Mini John Cooper Works, tykki ampui!Yhteyshenkilö: Mini John Cooper Works, tykki ampui!Yhteyshenkilö: Mini John Cooper Works, tykki ampui!

Olen aina uskonut: Tällä Mini on tietysti puhuu, hyödyllisyys 911. Varsinkin sen jo pitkään myyttinen versiot John Cooper Works, historiallinen nimi liittyy rotuja ja British valmistaja yli 55 vuotta. Se on urheilullinen tuntuu aina välittyy ohjauspyörä, on se, miten se näkyy läpi kehon liikkeitä ja lopulta se on nopeus ja tehokkuus, joka pystyy saamaan molemmat tiellä ja kaikkein vaativimpiin käsittely piiri. Nyt, ja kolmannen sukupolven uuden aikakauden Mini, JCW seisoo (aina liittyy sen 3-oven rungon) Palautettava petä. Kiinnittäkää turvavyöt nousimme lisää maastureita markkinoilla.

Mini John Cooper WorksEnnen siirtymistä toimintaa, ensimmäinen tallentaa teknisiä tietoja ymmärtää suuruus Uusi Mini JCW. Siten, alkaen, se on 10 prosenttia tehokkaampi ja nopea, ja on lähes 25 prosenttia enemmän vääntöä. Ja se on paljon, ja lähtöisin mistä se tuli. korvaten siten suuri moottori 1.6 THP 211 hv edellisen sukupolven, tänään tuo markkinoille uuden 2,0-litrainen turbo BMW lähde, johdannainen jo asennettu Cooper S, mutta 231 hv sijasta 192. aina suora injektio, turbo kaksinkertainen kuori (TwinPower Turbo) ja koko muuttuva venttiilien ajoitus (Valvetronic ja Double Span järjestelmä), tällä kertaa avaa turbo kestää korkeita lämpötiloja ja tuottaa korkeamman ahtopaine, uusi optimoitu männät ja pakokaasun tuottaa vähemmän vastapaine kaasujen ja antaa todella upea ääni. Mamma Mia!

Tehokkain

Unohda sekä uusille Peugeot 208 GTi 30. ja Opel Corsa OPC 207 hv. Löytää 231 hv segmentissä voi vain katsoa Audi S1, joka muuten Mini "kopio" tarkka voimaa. Sattumaa? Aika aloittaa uusi Mini JCW ja melkein heti tuntea kilpa-auto. Hänen asema on upea, ylivoimainen, sen jo Hyvä suurin vääntömomentti 32,7 MKG käytettävissä vain 1250 rpm. Sieltä se ulottuu hyvin forcefulness saavuttavat leikkaamiseen 6,000rpm. Todellinen luoti, pystyy tarjoamaan huippunopeus 246 km / h ja myös ilmoittaa 0-100 km / h vain 6,1 sekuntia. Kyllä, ne ovat 3 pistettä vähemmän kuin S1 ... mutta pitää muistaa, että ei ole kaikki neliveto ja Audin. Toinen syy ymmärtää lisämausteen joka pystyy tarjoamaan niin urheiluun.

Aina siis etuveto, uusi Mini John Cooper Works suuri hallitsee uuden vahvan 231 hv, vaikka maksimi kaasusovelluksissa. Ja se, pitkälti teknologia peräisin kilpailusta... ja suurlaa- pohjan kolmannen sukupolven Mini, joka ei lopeta kasvuaan. Ja vielä ratkaistu kiitos yleinen kasvu koko (mitattuna 3,87 metriä pitkä, mutta on suuri raideleveys -1,49 -2,50 meters- ja taistelu meters-), uusi Mini on myös Katso lisää, vaikka tässä versiossa JCW jatkossakin tarjota enemmän hedelmiä hermo myös paljon vahvempi kuin niiden tavanomaiset makeutettuja versioita ja myös kehittyneitä jousitus.

urheilullinen alusta

Mini John Cooper WorksMolemmat akselit on uusi Mini JCW uusia holkit, jäykempi ja kevyempiä materiaaleja (alumiini, kuten uuden operaattorin kanssa), lisäksi paksumpi stabilointiaine. Valinnaisesti, kuten muualla alue, Voit asentaa ilmajousitus DCC, säädettävät vaimentimet kovuuden vaihteluista kahdessa asennossa. Mukana koko urheilullinen alusta uuden tiimin kanssa erittäin kestävä ja erityisesti kehittämä Brembo jarrut (Kun levy jarrut 4 keilaamaan ja kiinteät leuat myös erityisiä 17 pyörät", 18 valinnainen), jossa on uusi aerodynaaminen laitteiden (kuten uusi ilmanottoa miehittää perinteinen paikka sumuvalot) ja ajonvakautusjärjestelmä se on myös Suorituskyvyn valvonta ja EDLC toiminnot simuloida suorituskykyä tasauspyörästön Postissa tämä Mini JCW Mini on paljon. Höyryjyrä.

Varustettu vakiona Mini ajotilaa, tämä JCW voi muuttaa asetuksia kaasuläpän, ohjaus-, ääni, tai muuttaa asemassa MID (mukava), Green (tehokas) ja urheiluministeri. Ei tarvitse kertoa mitä testipiiriä pelaa tänään. Kaasu- ja maksiminopeus, uusi Mini JCW paitsi kulkee paljon, mutta se hyvin. valoraketti (Tuskin painaa 1200 kg ja on paino / tehosuhde vain 5,2 kg / CV) Ylläpitää että kosketus "Kart" niin tyypillistä aina, mutta yhtä stressaavaa kuin ennen, kun purista se. Pystyä kiipeämään tällä kertaa pianot todellisena howitzer, hyvin aina välittömästi mihin tahansa osoitteeseen pyyntöön, täysin tasainen ansiosta erittäin matalan painopisteen ja on kiertueella fantastinen motorisia taitoja, vaikka me irrotetaan apuaan piiri aina pysyä aktiivisena sähköinen tasauspyörästön erinomaisen suorituskyvyn. Sen taka-akseli on edelleen, mutta nyt myös helpommin hallittavissa elossa: jos osaat löytää hyvä kohta, voit aina nopeuttaa polkuja jäljittää pyöristystä.

Mini John Cooper WorksUusi Mini JCW on siis pieni "jättiläinen tappaja" voi saada värit usealle superauto jopa nopein kierros piiri. Suma myös, että ketterä ja hauska sekä haastava ja nopea käsivaihteisto, jossa cortitos matkat ja kehitystä, ja halua ja saada pois siitä. Vaihtoehdossa, löydät myös uusi automaattinen momentinmuunnin ja kuusi suhteita, allekirjoittanut Aisin ja joka saa ratsastaa BMW i8 Super urheiluauto: se on myös ilo tasaisuus ja nopeus (jopa manuaalinen käyttö nokka), myös lupaava kulutuksen vähentäminen litraksi: 6,7 l / 100 km keskimäärin hyväksymä Mini JCW Manual kulkee noin erittäin hyvä 5,7 l / 100km: lähes 20% vähemmän kuin edellisen sukupolven.

esteettinen erot

Nero, kuten aina Mini John Cooper Works ... mutta myös kuva. Suurimmaksi ilmanvaihdon tarve tuntuu, koska se on erityinen versio, korkean suorituskyvyn, mutta myös niiden Erityiset hameet, takasiipi vuonna JCW niiden urheilussa pakokaasujen ja jopa heidän uusi väri Rebel Green, saatavana ainoastaan ​​hänelle.

Sisäpuolella voit erottaa tänään uuden Mini John Cooper Works sen urheiluistuimet integroidulla pääntuet, heidän JCW rajaus, sillä ohjauspyörä ja vaihdevipu erityinen, mennessä ruostumattomasta teräksestä polkimet, kattovuoraukseen antrasiitti väri ... ja instrumentoinnin ylimääräisiä öljynpaineen indikaattoreita ja Mekaaninen ahtaminen, ja sekuntikello.

uuden Mini John Cooper Works on nyt myynnissä hintaan 31750 euroa -Automaattinen: 33700 euroa, noin 6000 euroa kalliimpi kuin nykyinen Mini Cooper S, mutta samalla tasolla kuin edellisen sukupolven. Ja tänään on paljon parempi urheilua.