2017 Mercedes E-sarjan farmari: todiste luksus perhe

Testi Mercedes E-sarjan farmariTesti Mercedes E-sarjan farmariTesti Mercedes E-sarjan farmariTesti Mercedes E-sarjan farmari

Uusi Mercedes E-sarjan farmari yllättää suunnittelu hyvin tyylitelty, moderni ja pehmeät muodot. Ei ole yllättävää, se on pyrkinyt dynaaminen ja urheilullinen kuva, varten korityyppiä joka on yhä suosittu, erityisesti nuoremmat asiakaskunnan rakastaja Liikunta ja ulkoilu. On huomattava, että markkinoilla, kuten Saksa kaksi kolmesta E-sarjan farmari myydään, jotain vastaavaa tapahtuu Italiassa, kun taas meidän markkinoilla päästään tuskin 15 prosenttia, vaikka tämä prosenttiosuus on kasvussa.

Lisäksi vetovoiman Uusi Mercedes E-sarjan farmari 2017 Voit myös ylpeillä ylimääräinen sisätila tilavuus. Se on tavaratilan, jonka kapasiteetti on 670 litraa voi nousta 1820 litraa jos takaistuimet. Nämä voidaan monistaa suhteessa 40/60 ja jäljellä oleva pinta on myös täysin sileä, mikä helpottaa suuresti kuljettaa suuria esineitä. Kuitenkin, tilavuus tavaratilan voi kulkea 700 litraa, jos aseman selkänojan 10% enemmän pystysuoraan nähden on valittu. kantavuus saavuttaa 745 kg ja lisäksi Estate Se mahdollistaa jopa 2100 kg hinata. Tätä varten se on erittäin suositeltavaa ilma suspensio Air Body Ohjaus Se tarjota vaihtoehtona ja että Estate pysyy aina vaakasuorassa. Voit myös asentaa kolmas rivi, suunniteltu erityisesti pienten lasten ja mikä huomattavasti lisää monikäyttöisyyttä version.

Mercedes E-Class Takaluukun Mercedes E-sarjan farmari 2017 järjestelmäominaisuudet sarja sähkökäyttö ja mahdollisesti voit olla järjestelmä, joka mahdollistaa jalka kulkee kytkemään alemman takapuskuri. On myös mahdollista pysäyttää takaluukun mihin tahansa asentoon ja rajoittaa aukon kulma estää naarmut levyllä jos, esimerkiksi autotallin kattoon korkeus on rajoitettu.

2017 Mercedes E-sarjan farmari Moottorit

Uusi E-sarjan farmari Se tulee olemaan saatavilla samoja moottoreita kuin sedan, vaikka ensimmäinen tarjous on rajoitettu E 220d 194 hv, kun taas bensiinin ovat käytettävissä E 200 ja 250 184 ja 211 hv vastaavasti. Niistä Diesel myöhemmin myös saavuttaa pääsy variantti E 200d 150 hv ja tehokas E 350d moottori 3 litran kuuden sylinterin. Bensiinin tarjonta kasvaa E 300 2-litrainen turbomoottori 245 hv, myös tulevat markkinoille Hybridi pistoke kutsutaan E 350e.

Versiosta riippuen, tullaan tarjotaan kuusi-nopeus manuaalinen vaihteisto tai automaattinen 9G Tronic, On loogista Kysytyimpien yleisölle. myös Se tarjotaan ajaa 4 Matic tiettyjen moottorit, toinen vaihtoehto harkita on vaimennus Agility Agility Ohjaus Ohjaus ja lasketaan korkeus 1,5 cm. Hinta E 220 d Estate on € 53350, € 52100 on E 200 ja € 57200 on E250, jossa oli kasvua 3-5 000 euron osalta viistoperä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Uusi Mercedes E-sarjan farmari: hinnat

Uuden Mercedes E Class 2016 nähtynä sisällä

Tulevaisuus Mercedes-Benz: uusien autojen saapuu