Yhteyshenkilö: Ford Tourneo Courier, pienen perheen

Yhteyshenkilö: Ford Tourneo Courier, pienen perheenYhteyshenkilö: Ford Tourneo Courier, pienen perheenYhteyshenkilö: Ford Tourneo Courier, pienen perheenYhteyshenkilö: Ford Tourneo Courier, pienen perheen

Tarjoukseen Segmentin B näyttää loputon. Ford käynnistää näinä päivinä Courier viimeistely alue Tourneo, Kevyet tullut Pikkubussi, Se huomattava, sen leveys ja monipuolisuus pienentää. Perusteella tehdyt B-Max ja puolue pyrkii vastaamaan kasvavaan kysyntään, meille kerrotaan, aktiivisille perheille uhrata, tavallaan muotoilu ja estetiikka kuormitettavuutta ja sisätilan. Runsaan 708 litraa kuormitus, laajennettavissa 1656 rivin kanssa takaistuimet taitettu alas, (sen 4,17 metriä pitkä ja 2,06 leveä ja sen korkea 1,72), ovat joitakin parhaimmillaan argumentteja. Se mahtuu viisi matkustajaa. Pääsy näihin takaistuimia on helppoa ja mukavaa laajasta puolelta liukuovet, helposti avattava.

Ford Tourneo CourierSisällä löydämme Monia elementtejä valikoima autoja, Fordin. aluksi kojelauta, aivan oikea, ja riipus omalla tuotemerkillä varustetut mallit SYNC (Kun AppLink, puheohjattu, syyskuu), jossa on 3,5 tuuman MFD (valinnainen 800 euroa). Ajoasento on mukava, kaikki käsillä ja tarjoaa oman merkittävän laitteet autoista. alkaen pakollisia ajonvakautusjärjestelmä, ESC ja mäkilähtöavustimissa, järjestelmä hätäjarrutehostin, EBD, The perävaunu keinutella ohjaus ja sade anturi ja valot. Tähtäimessään ovat kilpailijat kuten Citroen Nemo, äänimerkki Peugeot tai Fiat Qubo.

Koostumus alue Tourneo Courier on hyvin yksinkertainen. Kaksi laitteet paketteja, Trend ja Titanium, ja kolme moottoria, kaksi diesel Duratorq TDCi, 1,5 ja 1,6, 75 ja 95 hv, vastaavasti, ja yksi bensiini 1,0 EcoBoost 100 hv. Tämä on segmentti, jossa on vain vähän bensiinimoottoreihin, yksi loistava tilaisuus loistaa moottoreita Ford EcoBoost sisältöä. Vaikka suurin osa myynnistä menee kaksi Diesel, tosiasia on, että Bensiini käyttäytymistä ja kulutusta, ilmoittaa 5,2 litraa sekakäyttö, sisällön, mene hieman enemmän Real- testissä, he tekevät enemmän kuin voisi ajatella. Se on ketterä. Kaikki moottorit ovat yhteydessä viisi vaihteinen käsivaihteisto helppokäyttöinen ja erittäin tasainen.

Tourneo Courier hinta 16380 euroa osa liikenteen ja mukana vero, joka vastaa 1,0 EcoBost 100 hv, ja Diesel 17780 euroa, joka on mitä se maksaa 1.5 TDCi.