Testi: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, täydellinen perhe

Testi: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, täydellinen perheTesti: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, täydellinen perheTesti: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, täydellinen perheTesti: Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG BMT 150 Sport, täydellinen perhe

1973 käynnissä kun Passat kaupallinen ura alkoi kello ensin visio allekirjoittamisen Wolfsburg Volkswagen- Audi 80. 8 sukupolvet keskustelut B8 koodi tuoreita, vaikka todellisuudessa kuusi, koska B4 ja B7 eivät ole mitään muuta kuin päivitys, enemmän tai vähemmän syvä, B3 ja B6 vastaavasti.

Tällä hetkellä se on malli suurempi Volkswagen Group MQB alustan, vaikka se on enemmän kuin todennäköisesti ylittänyt kooltaan kolmannen sukupolven Skoda Erinomainen. nähden Edellinen Passat on niin pitkä, yksi cm leveämpi ja neljä alempi. kuitenkin Sisällä ansaita paljon tilaa kiitos Hänen taistelu kasvaa kahdeksan senttimetriä. Myös se voittaa kolmitie senttimetriä leveä edessä ja kaksi takana, jotka yhdessä kasvua taistelu voi kasvattaa kulutuspinnan ja näin ollen parantaa huomattavasti sen käyttäytymistä.

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDIVaikka sisustus on täysin uusi, muistelun edellisen Passat ovat hyvin esillä. Se parantaa koettu laatu tuntuu. Sen muotoilu on hyvin hillitty, mutta mielleyhtymiä elegantisti, kuten kojelaudan koristelista vaakasuora kromattu baareja joka luo etusäleikön ja integroitu edessä raitisilmasuuttimet.

ergonomia, uudelleen, Se on erinomainen, kaikki hallintalaitteet käden ja He etsivät paikkaa mukavuutta ja riittävä kiristys SPORT- ainakin tässä versiossa. Me todella säädettävissä pääntuet perusteellisesti, vaikka joskus liikkua jos takamatkustajien ei ole varovainen, kun kirjaudut ulos matkustamon. Kahdeksan cm yli taistelu mahdollistaa osaston syötön olla huomattavan korkea, että tila erinomainen, erityisesti pituussuuntainen etäisyys Takamatkustajia, jotka uskovat lähes limusiini matka. Ja voittaa kolme cm, joiden avulla voit seisomaan ja kuusi leveä Hyundai i40 CW, ja kaventaa seitsemän cm upeat tämän mittauksen Superb. Voittaa kaksi senttimetriä leveä edessä samalla korkeudella, vaikka on pienempi kasvaa yksi etu- ja neljä takana, joka aina kulkea paras kaksi aikuista kolme enemmän suurten keskikonsoliin leveyttä tai muodostaa istuimen.

versiot Urheilu on digitaalinen instrumentointi ja loput perinteinen kellot ja neulojen näytöllä keskus merkkejä ajotietokone. Keskikonsolin voimme myös löytää erilaisia ​​kosketusnäyttöjä. Niistä Edition pinta-ala on 6,5", kuten Advance, kuten navigointijärjestelmä (€ 660 Edition), kun taas Sport löytyi 8" mitkä ominaisuudet valikkoon, kovalevy valvonnan äänikomentoja ja DVD mm.

Kuten luola, järjestäytynyt

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDISen runko takaisin saada korkeimman pistemäärän. Se ei ole suurin luokassaan, mutta on keskimääräistä; vaikka tässä tapauksessa kaukana Skoda Superb (640 litraa). Verrattuna sen edeltäjä menee 535-520 litraa Vaikka tämä menetys ei ole todellinen, koska yhtenäisyytemme Sport leikata mukana pyörillä 235 / 45-18 ", kun vara on yhtä suuri kuin muut neljä (suosionosoitukset Volkswagen) ei saa käyttää konfiguroitavissa mobiili kerroksessa, kaksi korkeutta muut versiot ja kapasiteetistaan ​​lähtevän malliin. Sen lisäksi, että alla että lattia löydämme Astia tallentamiseen kuomu ohjaushytin jota ei pidetä paljon mukavuutta, koska sinun täytyy tehdä kaksi muovipaneelit jotka vaativat vetää hieman vaivaa, aukkoja hätä kolmiot ja työkaluja. Lisäksi mainittu liikkuva kerros voidaan lokeroida lastin.

Kuten odotettua ominaisuudet 12V pistorasia ja hyvä taitto kahva asetettu verkoilla tai hihnalla, jotta kuorma. Muut gadget kaksi vedettävä koukkua ja kaksi kiinteää ripustaa laukkuja, ohjaa taittamiseksi paikkaa takakonttiin itsestään ja erityisesti mahdollisuutta taitto istuimen kolmessa osassa (40:20:40), jossa on keskellä enemmän tyypillinen käytäntö heiluriovi tulla suksilla, mutta ei salli kohteiden asettelu myös pitkiä ovat korkeat. Ja jos päätämme poistu kolmessa osassa, voidaan mahdollistaa täysin tasainen lattiapinta-alaa 2,05 m alaosassa, 1,88 yläosassa ja leveys on 1,44 ja 1,00 m sallia cubicar 1095 litraa. Vaihtoehdossa se tarjoaa avaamisen portin ja toldilla sähköinen tavaratilan kansi (460 €, jossa mahdollisuutta avata anturin siirtää jalka alla puskurin handsfree-näppäin), väliverkko lokero tavaratila (205 €) ja verkkojen turvaamiseksi kuorman (75 €).

Mistä valita

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDIKaupallisessa alku erilaisia ​​versioita Se on merkittävä. Lisäksi koko vuoden uudet versiot liittyy. Bensiinin pääsy vaihe on 1,4 TSI 125 hv, joka seuraa 1.4 TSI jossa katkaisu sylinterien ACT 150 ja 1.8 TSI 180 hv. Saapuu päivänä toukokuuta 2.0 TSI kaksi tehotasoa: 220 ja 280 hv. Diesel tarjous keskittyy 1.6 TDI 120 hv ja 2.0 TDI kolme tehotasoilla: 150, 190 tai 240 hv, kaksi viimeksi mainittua turboahtimet sarjaan ja yksinomainen DSG 7-of nopeuksilla äskettäin kehitetty öljyhaude 6, ei kuivaa kuin muut DSG7 asennettu vähemmän voimakas malleja, kuten 1,8 TSI- ja AWD 4Motion®. Näin ollen, kaikki moottorit ovat neljän sylinterin, turboahdettu ja suora injektio. Muutos voi olla manuaalinen tai automaattinen kuuden nopeus kaksinkertainen kytkin kuuden nopeus ajettu DSG 2,0 TDI 150 ja 190 hv tai 2,0 TSI. myös Yhteensä 4MOTION voi liittyä TSI 1,4 2,0 ​​TDI 150 ja 150 tai 190 hv.

Mukana on myös versio GTE hybridi pistoke, joka yhdistää 1,4 TSI 156 hv 109 hv sähkö- yhteen, jolloin saatiin suurin teho 211 hv, joiden valikoima sähkö-tilassa 50 km ja yli 1000 yhteensä.

Hiljaisuus, ammunta

Ehkä ole samaa laatua liikkuvan Mondeo, mutta tämä on erittäin korkea, se tarjoaa aplomb, korkeampi kuin edellisenä Passat, ja ennen kaikkea paljon enemmän ketteryyttä. Vaikka kurvikas tiet mielestämme otimme Golf, ei sukulainen 4,77 metriä ja 1633 kg. Ja vaikka merkki väittää vähentää 85 kg (33 kehossa 9 runkoon 3 ja johdotus moottorin 40), meidän asteikkomerkit viimeisestä Variant 2.0 TDI 140 todistettu vähentäminen vain 12 kg, emmekä saa unohtaa kyytiin sekä teknologiaa ja laitteita on paljon suurempi. Kuten mukavuutta ei saavuta hienous Citroen C5 ilmatyynyn, mutta se pitää molempien tekijöiden luultavasti parhaiten tasapainossa kaikkien sen luokkaan. Ja että tässä versiossa matalan profiilin renkaat vaimennus tuntuu kiinteältä. Mutta onko se noudattaminen on erinomainen, niin pienellä, myös tiukkoihin kulmiin ja ennakointi kaasulta maksaa ajatella autojen tämän koon ilman urheilu lempinimi käyttäytyä mitään parempaa edes samalla tavalla Aliohjautuminen. Eikä pysäyttämään niin pieniä matkoja. Tämän kehyksen Ei ihme 2.0 TDI 150 hv tietävät vähän, vaikka nopeudet keskimääräistä ja 5,9 l / 100km noudattaa menojen tehokkuutta, mutta vähemmän kuin 500 euroa voit käyttää 190 hv versio. Tietenkin, joka tapauksessa kanssa DSG, niin nopeasti kuin ikinä ja sileä liikkeitä kuin koskaan. Ja muutokset, joten emme voi välttyä ajatukselta, että käsikirja on kuollut. Nopea ja tarkka ohjaus maastopuku topit paras Passat dynaamisesti rakennettu tähän mennessä.

Vuodesta 26983 ja 45743 euroa

Osiossa on vähemmän tasapainossa hinta. Ja näytät missä näytät, Bill Passat on korkeampi kuin sen kilpailijat generalistien, vaikka jotkut sanovat, että myös alle muulla perheen palkkio. Tämä laite on yli 40000 euroa, vaikka alennus -a 1811 jäljellä olevasta määrästä hyvä kuin lahja- laitteistopaketteja madaltaa psykologinen este 38,279 euroa, joka voidaan vähentää toisella 1635 euroa (36644 kpl), jos päätämme rahoittaa kauppahinnan brändin.