Vertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWD

Vertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDVertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDVertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDVertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWD

Harkitse hybridiauto, kun se ylittää ekologia tai kulutukseen. On totta, että useimmat ajattelevat tällaisen auton ja ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on Toyota Prius, varustettu malli paljon ekologista charmia, mutta meidän on tunnustettava porauksia joku hieman intohimoa suonissaan. Nyt, kun poistat kuvan Prius Kerroin juuri laittaa pään (joka, jos et ollut ajatellut sitä ensin Lexus), Muistutan, että markkinoilla on autoja kuten kaksi verrataan täällä jotka edistävät ekologian tiettyjä annos elämän. BMW 3-sarjan ActiveHybrid ja Infiniti Q50 Hybrid ei vain tylsä, mutta myös tyytyväisiä; on prestacional erittäin hyvällä tasolla ja looginen kulutus ajat, jossa ottaa auton bensiinin yli 300 hv ja vastaavia etuja näyttävät olevan turhaa ylellisyyttä.

Vertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDBMW aloitti uransa maailman hybridit Series 3 ja 5 kanssa teknologia on suunniteltu täsmälleen päinvastainen kuin auto kuin Prius. Älä laiminlyö hyvän tunteita urheiluhenkeä kuunteleminen ja hybridisoituva mieluummin aloittaa voimakas 35i ja tarjoavat tehokkaan 340 hv sedan sijaan auton, joka llegará- ekologisesti täydellinen, mutta tylsä. infiniti tekee saman, tarjoaa myös laajempia kuin jopa ominaisuuksia AWD-versio, kuten Q50 Tämän vertailevan tai Utelias kaapelinhallintajärjestelmä ilman "fyysinen yhteys" (Paitsi turvallisuus redundanssia) ohjauspyörän ja ohjauspylväs.

Tavoitteena risteytyminen on alentaa CO2-päästöjä ja siten kulutusta. Molemmat saa sitä täysin, vaikka ne ovat autoja, joissa Keskimäärin rahaa on edelleen herkkä ajo, etenkin BMW. tavoittaa 100 km / h alle 6 sekunnissa, kilometrin pyörii noin 25 sekuntia ja saavuttaa keskikulutus (Suoritetaan hiljainen, kirkas) 7,3 ja 8,2 litraa 100 kilometrillä Mielestäni real feat mikä viittaa kuinka paljon hän on edennyt autoteollisuuden maailma Muista viimeinen vaunu oli bensiinin kulutus oli puoli tuollainen? Olen vakuuttunut, että se ei ollut puoli yhtä nopeasti tai voimakas kuin kumpikaan näistä kahdesta. Jos keskittyä ja etsivät tehokkuutta ajettaessa, lunastamalla sähköistä osaa, voit ladata sekä keskimääräiset menot asua lähellä 4 tai 5 litraa, mutta jos annat valjastaa että valta saada hyötyjä, näet kulutusluvut lähes 15 litraa; sinun täytyy löytää keskitie, että näet, että on erittäin hyvä molemmissa.

Sähköiset vaiheita vain
Vertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDMolemmissa tapauksissa työntövoimaa siirtää auto toimii ainoastaan ​​sähkö- tai bensiinimoottorin tuki. Erona on, että että BMW et voi siirtää sataprosenttisesti tehoa yli 80 km / h ja Infiniti itse voi pitää risteilyt 120 km / h useita kilometrejä. Kuten näette käynnissä järjestelmän ja toinen arvostaa sitä Infiniti käyttää työntövoimaa enää kuitenkaan kuluttaa ylimääräistä litraa. Vastaus tähän on kolme tärkeää asiaa, yksi on paino, toisessa tapauksessa suurempi kitka tappiot AWD Japani ja lopuksi termodynaaminen hyöty kuusisylinterinen BMW, että jo perinteistä versiota esitetty yksi parhaista moottoreiden markkinoilla niiden suhdetta suorituskykyä ja kulutusta. Kaksi autoa ovat hyvin raskaita, mutta Infiniti on 100 kg punnitus 2 tonnia; Myös keskimääräinen hyötysuhde etsivät sedan.

jatkuva ovat tervetulleita kävellä. että BMW Se haettiin kaunis ääni pakenee Kun terminen moottorin käydessä. Tämä on ihan mukavaa, mutta koko on edelleen tarkentamista koska vakinaista hiljaisuus marssi on menetetty hybridit; ei näe sitä virheenä vaan pikemminkin ominaisuus; Olen henkilökohtaisesti piti minusta. Mitä pidän ainakin on, että on ensimmäinen hybridi asema, johon käynnistettäessä polttomoottori voimansiirto antaa sinulle pieni kuhmu, kuin liian termopari, joka on sitä. Näitä asioita infiniti on "lisää Prius". Kaikki tapahtuu sujuvasti ja puhdistamisessa ja kunnes perusteellisesti kiihtyvän ei löydä bensiinimoottorin.

Vertailu: BMW 3-sarjan ActiveHybrid vs Infiniti Q50 Hybrid 3.5 AWDDynaaminen käyttäytyminen molempien ole vakuuttanut minut. Se ei ole huono, mutta luulen Se ei ole sitä, mitä odotetaan näistä malleista. BMW 3-sarjan ActiveHybrid Hän juoksee paljon, mutta sitten tuntuu erittäin raskas ja ylimääräiset kehon huojuu, kuten olen koskaan nähnyt tehnyt BMW:. Tämä näkyy myös silloin, kun ei tee urheiluajosta. Jos yleensä mitään ei tapahdu, mutta se on totta, että se ei tarvitse 306 hp termisen osan ja korkeatasoisen prestacional ja jos yhdistelmä sinulle enemmän kuluttajan hybridi. tapaus Infiniti Q50 Se on erilainen. Kehystä pidin siitä ja näen sen huolimatta paino, tasapainoisempi kuin hänen kilpailijansa. kuitenkin osoite "Wire" tummuu kokoonpano. Kuten sen kilpailija, jos olet hiljaa, mikä lopulta on tapa Go on mukavaa ja turvallista, mutta jos laitat urheilun tila ja saat mennä nopeasti sinun täytyy taistella osoitteen, joka ajattelee ja että joskus ei ole hyvä. Tämä järjestelmä on tulevaisuudessa, mutta tämä auto Maksat tietulli on uutuus.

Kaksi hyvää autoa, mutta ei paras versioita niiden valikoimia. BMW: vähemmän kehon Roll ja olisi täydellinen perinteisellä ohjauksen Infiniti laittaa köydet perinteisen saksalaisen sedaneita, joiden kanssa se kilpailee. Ensimmäinen ongelma pitäisi ratkaista vaihtoehdoille M, mutta hyvästit mukavasti, jälkimmäinen on vain ratkaisu jos valita Diesel Q50.