Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175

Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175

Ehkä olet aikeissa ostaa keskikokoinen sedan. Se on segmentti, joka ei ole parhaimmillaan kaupallisissa aika takia "huippumuotia"Joka yhä heillä on enemmän hyväksyntää; lopussa, hieman yli 50 prosenttia liikevaihdosta kategoriassa ovat yritykset, jotka ostavat laivastojen, koska ostaja tämän tyyppinen auto tai vetoa nyt on valtava kompakti tai on antautui muodin SUV. Ja se on todella sääli, koska nyt on aito ison auton segmentissä ja Koskaan aikaisemmin generalistit sedaneita oli ollut niin täydellinen ja niin hyvä. Joko molemmat tämän vertailun ovat selkeitä ja Mielenkiintoinen esimerkki.

Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175Ford Mondeo 2,0 TDCi Titaani ja 180 hv Mazda 6 2.2D Luxury 175 hv Ne ovat suurikokoisia, ja ne ovat vielä suurempia niin paljon tarjottavaa. Niissä löytyy tekniikkaa, joka viime aikoihin asti voinut olla vain premium-autojen, hyvä käytös, sisällön kulutus ja miellyttävää matkustamista kapasiteettia. On olemassa kaksi vaihtoehtoa antaa sinulle Dieselmoottorit tehokkaampi niiden valikoimia ja laadukkaita varusteet, jotka tekevät niistä erittäin houkuttelevia. Voit halutessasi kotiin Audi, Mercedes tai BMW sijaan Fordin tai Mazda mutta vakuutan teille, että paitsi rakkautta, että olet suosikki tuotemerkki, näitä versioita Mondeo tai 6 et menetä käytännössä mitään, paitsi vivahteita ja takatyöntölaite ja viimeistely tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja; ja hinta jopa pelata eduksesi.

Suuri kaikin tavoin

Ensimmäinen asia sinun on otettava huomioon joko on kokoa. Kiinnittää huomiota omaan parkkipaikkaan ennen niiden hankintaan, mikä jossa 4,87 m pitkä ja lähes 2 metriä leveä saatat jo tilaongelmia teidän "klassinen" autotalli. Viimeisessä sukupolvenvaihdos Mondeo kasvoi 2 cm ja 14 cm Mazda! Tämä yksityiskohta, tarkistuksen jälkeen (se näyttää typerältä, mutta kaikki eivät tekee ja vie mikään yllätys) soittaa eduksesi kun se tulee sisätiloja tai tavaratilaa osalta. Välillä Mondeo ja 6 sisämitta ero on mitätön. Ne on tehty neljälle aikuiselle matkustaa erittäin mukavasti; Jos haluat, voit lisätä yhden, mutta kuten kaikissa tämän segmentin pitkillä matkoilla viidentenä loppuun sairas teistä, leveys takaistuimet ja kovuus ja muoto Keski tukea. Mazda pitkittäinen tila on parempi, vaikka Mondeo on jo tarpeeksi hyvä mennä leikkii polvet selkään. Tilaa ei ole huonompi yksi kuin muut eroista huolimatta. Etu Valitukset voi tulla vain valitun aseman, koska niin mukava matkustaa sinne ergonomiaa ja jopa kaunis muotoilu, Japanin urheilullisempi, tyylikäs saksaksi.

Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175Laitteet taso on korkea sekä hedelmä Titaani ja Luxury päättyy tapauksissa. On hyvät yhteydet ja molemmat voidaan valita erilaisia ​​toimintoja äänikomentoja serial, jotain enemmän täydellinen Ford. Mazda on pieni heijastusnäyttö joka ei ole kovin hyödyllinen, jos olet yksi niistä, jotka kantavat suuren pyörän ja Mondeon en pidä peilit, liian kaareva ja liiallinen muodonmuutos todellisuudesta jotka voivat johtaa sinut sitoutumaan vikoja pois, mutta vie totuttelua ja tehdä niistä. Kuten Mazda, Mondeo Elämä aluksella on mukava ja suuret annokset yleistä viihtyvyyttä ja hyvät yhteydet.

runko

että runko kyllä ​​siellä erot harkitsemaan. Ensimmäinen on peräisin portti, paljon enemmän käytännön Ford, paljon enemmän hallittavissa Mazda. Ensimmäisessä lähtee valtava suu ja käytännöllinen kuorman, mutta on erittäin korkea ja on jonkin verran voimaa pienempi laite on aina voi laittaa sähköinen portti 500 € lisää. 6 on ovi, laaja, mikä on tavanomaista kyseisessä segmentissä mutta pienet verrattuna sen 5-ovinen kilpailija. Trunk tila on suhteessa laitteet. Japanilaiset aina tuottaa mielenkiintoisia 535 litraa, kun taas Fordilla on 605 litraa, jos kuljettavat reparapinchazos 480 litran sarja tai varapyörä hätätilanteessa, mikä se on myös ylimääräinen 200 €. Kannatan pyörät aina suositella hätä korjaussarjat ennen-tutkainta mutta tässä tapauksessa menetys runko on niin suuri, että on parasta jättää se on vakio ja on BOOT; varapyörän on suuri, mutta koska toinen mitta (215/60 R16 235/50 R17 verrattuna muihin neljä) lopussa tulee hätä- pyörän arkin, sen rajoitukset mutta nopeus- suuri pyörän koko; Ford tavaraa.

piirteet

Mondeon kuljettaa moottoriajoneuvoa 2 litraa common rail suora injektio ja VGT. Omalta osaltaan Mazda käyttää 2,2 litraa identtisillä injektio mutta kaksi turbot peräkkäinen toiminta, joka on pienempi ja nopeampi kiihtyvyys alhaisen tuoton ja suurempi yksi muun järjestelmän. Tulos on hyvä Fordin ja jotain parempaa Mazda, joka tuo korkeampi prestacional. Se on nopeampi kuin kilpailijansa ja lopulta kuluttavat saman. Ero kiihtyvyys ja takaisinperintää, koska tyyppinen auto puhumme, en näe Mondeon sulkea milloin tahansa, joka tarjoaa jo erittäin hyvää dataa huolimatta huonompi. Siellä mekaaniset ominaisuudet kaksi mallia, koska Mondeo painaa 166 kiloa enemmän kuin vastustaja ja hitaammaksi muuttuvat kehityksen. Lopulta saapuu vastaavassa 6 kulutus ja suorituskyky ei ole huono, mikä osoittaa, että Moottori on teknisesti erittäin hyvä, kuitenkin Mazda lopputulos on parempi. Tämä yksikkö 6 on enemmän hevosia meidän pankki kuin hänen kilpailijansa, kun sen pitäisi olla toisinpäin, mikä varmasti vaikuttaa paremman suorituskyvyn. Ei hyviä merkkejä autojen supervitaminados lähetä meille todisteita, koska loppujen lopuksi tulos on vääristynyt ja tiedä mikä on todellisuus. Kuitenkin kulutus Mazda on ollut hyvä, mikä osoittaa, että se on teknisesti parempi ajaa kuin kilpaileva.

käytös

Ford Mondeo 2,0 TDCI 180 hv vastaan ​​Mazda 6 2,2 SKYACTIV-D 175että dynaaminen käyttäytyminen vähän kuin esiintyy moottorin. Mondeo on loistava valinta, mutta Mazda on parempi; että 6 käyttäytyvät paremmin ei tarkoita, että Fordin on huono. Edessä Laguna, Avensis, Insignia, jne Dynaamisesti katson Mondeo on heidän edellään, mutta se joutuu tässä on minulle viitesegmenttiin, jopa edellä Passat ihannoi monille. Molemmat autot ovat niiden päällä ja ovat ajo apuvälineitä käyttäytymään turvallisesti. Pidän Mazda koska sillä on enemmän uskollinen komentoihisi etuosa, lähettää korkean kontrollin tunne kaiken aikaa ilman loukkaantunut mukavuudesta. Mondeo on porvarillisempaa ja joissakin äärimmäisissä tapauksissa veloitetaan edessä kaikkein paino. Normaaleissa ajo tuntuu ero on, että yhtä miellyttävästi kanssa Mazda ovat lähempänä BMW iskulause Pidätkö ajo? ja Mondeo on kaikki hieman suodatus. He ovat hyviä autoja, kyllä, Kehotan vastaan ​​LED-ajovalot, jotka eivät vielä anna visuaalisen laadun mieltä brändien; bixenon paremmin.

On hämmästyttävää, kuinka mukauttaa hintojaan merkin mukaan luettuna suora merkintöjä. Niillä on samanlainen lähtöhinnan, vaikka onkin pidettävä mielessä, että sekä suhteellista pinnat ovat kattavin niiden valikoimia. Yhdistelmiä pintamateriaalit ja varusteet ovat korkeammat Ford, koska voit määrittää mieleisekseen enemmän vaihtoehtoja, vaikka Mazda vain sinä voit valita värin ja vähän muuta keskuudessa hänen kolme viimeistely mahdollisuuksia. Vastineeksi se tarjoaa täydellisen laitteita.