Volvo S90: testata Ruotsin uusi ylellinen sedan

Ajamme Volvo S90 ja uuden V90Ajamme Volvo S90 ja uuden V90Ajamme Volvo S90 ja uuden V90Ajamme Volvo S90 ja uuden V90

kanssa erittäin tyylikäs muotoilu, tilava ja hienostunut sisustus ja tehokkaat moottorit, uusi Volvo S90 Se on esitetty todellinen vaihtoehto kaikkivaltias Saksan palkkio salonkia. Voidakseen kilpailla tasavertaisesti kilpailijoidensa saapuu neliovinen sedan korimallit ja viisi, Sitä kutsutaan V90, tarkoituksenaan päästä tasolle, joka epäonnistui valloittaa edeltäjä S80.

Siten uusia malleja volvo S90 ja V90, että sisältävät tehokkaita moottoreita ja innovatiivisia ratkaisuja turvallisuuden ja sähköistyksen, He pystyvät vastaamaan Saksan salonkia kuten Audi A6, BMW 5-sarjan, Jaguar XF ja Mercedes E-Class. Voit tehdä tämän lisäksi investoimalla summa 11000 miljoonaa dollaria tutkimukseen ja kehitykseen kuluneiden viiden vuoden aikana, he lähtivät New iso brändi alusta, nimeltään SPA (Julkaistu XC90), joka mahdollistaa suuren joustavuuden ja voivat kasvaa pituutta ja korkeutta perustuu kehittämistarpeita: sedan, perhe, maastoauto, sähkö, bensiini, diesel, jne. joidenkin helposti.

verkossa käytetty auto arvostusVolvo S90: uusi joustava alusta

Käynnistäminen XC90 merkitsi ennen ja jälkeen tuotemerkit, jonka tavoitteena on uudistua kokonaan tulevina vuosina. 2020 tulee olemaan täyden valikoiman tuotteita eri segmentteihin, pohjimmiltaan tuetaan moottorit kolme ja neljä sylinteriä ja sähköistyksen, tarkoitus olla varovainen ympäristöön. He lupaavat, että kyseisenä vuonna kuolemia tapahtuu aluksella Uuden Volvo vahingossa. Lähestymistapa Uuden mallin on hyvin samanlainen kuin se, jota käytetään XC90 maastoauto, malli jossa se myös jakaa joitakin sisustuselementtejä, lisäksi erilaisia ​​moottoreita ja siirtoverkkojen.

alue Ohjauspotkureiden työntekijää volvo S90 ja V90 ne ovat kaikki neljä sylinteriä ja kaksi litraa - dieselöljyn ja bensiinin, turboahtimet ja tukevat sähköistysjärjestelmät tavoittaa 407 hv tapauksessa plug-in hybridi T8. Miten se voisi olla toisin, ne tarjotaan versiot veto tai täyden tehosta riippuen tasolla, Se on tehokkain neliveto-variantteja bensiinin ja dieselin, kaikki Automaattivaihteistolla varustetut 8-vaihteinen vääntömomentinmuunnin.

Volvo S90 2016Uusi moottori valikoima on kehitetty alla modulaarinen arkkitehtuuri, ratkaisuja, joilla saavutetaan suurilla tehoilla turvautumatta suuria siirtymiä saavuttaa korkea teho. Täten yksiköiden nelisylinterinen kahden litran saavutetaan jopa 235 hv, kun kyseessä on Dieselmoottorit D5. Eli samanlainen moottorin iskutilavuus kapasiteetin lisäystä ja suorituskykyä käyttämällä peräkkäinen kaksivaiheinen turboahtimet, plus järjestelmä nimeltään PowerPulse, joka koostuu paineilmasäiliö kahden litran, joka on täytetty kautta ilmansuodatin kompressorin läpi, joka pystyy nopeuttaa turbo vastauksen, kun hetkellisen energian kysyntä on pyydetty läpi kaasupoljinta. Kiihtyvyys lupaa D5 on ylivoimainen muihin kilpailijoihin varustettuja moottoreita 6 sylinterinen ja 3 litraa.

Lisäksi se esittää muita Teknologiset innovaatiot uudessa Die moottoritsel-palaminen, lisäämällä rehun paine yhteisen jakoputken 2500 bar ja käyttämällä erittäin tarkka, joka pystyy tarjoamaan jopa 9 suuttimia injektiota per sykli.

Volvo S90 ja V90: kaksi tai neliveto

alkaen D5 dieselöljyn ja bensiinin T6, Volvo S90 ja V90 on AWD kehittämä BorgWarner, joka jakaa teho akseleiden välille. Normaaleissa pito olosuhteissa, lähes koko voima lähetetään etuakselin, kun taas, jos on tarpeen, voit lähettää hetkessä taakse jopa 50 prosenttia vääntöä. Up ei tunne hyvin raskas, vaikka kevyempi variantti ilmoittaa 1800 kg, mikä lisäisi koko kiinteän siirtolinjan.

Esityksen aikana meillä oli mahdollisuus D5-asema (AWD) kehon sedan ja kiinteistöjen sekä sedan T6. Tyhjäkäynnistä, lähes huomaamaton äänen sisältä, D5 tarjoaa lineaarinen ja voimakas vaste ja mahdollistaa pyöreä valtatie ajonopeuksilla hyvin alhainen melutaso. Hyvä peli mutkaisilla alueille on myös vetää potkuri, jolloin kätevä ja nopea liikkuvan ilman kulutusluvut nousta liian korkeaksi. Kaipaamme sisältää kamerat ohjauspyörässä -reservadas hetki T8-, käsittelyyn vaihdetta peräkkäin vähentää jonkin verran tehoa. T6 esitetty paljon nopeammin kiihtyvyys, mutta myös esittää kustannuksella korkeampi polttoaineen paineen tarpeeksi herkkä kaasuläpän. Keskeytyspäätösten Eroja ei havaittu niiden välillä, jossa on mahdollisuus säätö kovuuden tyyny.

Volvo S90 ja V90 2016Volvo V90, perheen erittäin monipuolinen

piirteet samat moottorit ja tuottaa saman määrän sedan laitteiden S90, mutta ylimääräinen plus monipuolisuutta. Farmari variantti V90 tarjoaa paitsi 60-litrainen kuin sedan, Ennen kaikkea, Se helpottaa käyttöönottoa tilaa vievien tavaroiden yksi iso takaluukku jossa avaaminen ja lukituksen. Korkeus boot ei ole kovin räikeä, mutta sen laajuus ja syvyys, tehden 560 litraa cubicar suljetulla toldilla. Lisäksi kuormaustaso on melko alhainen, niin että erittäin mukava kuljettaa matkatavaroiden sisällä. Tuotemerkkipäälliköille sanovat käyttämällä poikittainen lehtijousi taka-akselin sijasta kierrejousien, Voit ansaita ylimääräistä litraa tavaratilaan. yllättäen Volvo V90 pituus on pienempi kuin 3 cm sedan (4,93 metriä), kun taas sen korkeus on 1,47 metriä edessä sedan 1,44.

Volvo S90 ja V90: yhteydet korkeimmalla tasolla

Kuten tapasimme Volvo XC90, uusi malli sisältää kosketusnäyttö tabletti tyyppi, 9 tuuman läpimitta intuitiivinen käyttöliittymä liitettävyys. Koska hän voi käsitellä päätoiminnot autosta ja voi toimia hyvin helposti seuraavan sukupolven älypuhelimet. Se on erityisen käytännöllinen mitoiltaan katseltaessa karttojen, joka voidaan myös tarkastella kojelaudassa ja merkkien kautta Head Up Display. Lisäksi, Apple carplay on käytettävissä oleva vaihtoehto käyttää iOS-laitteet.

Volvo S90 ja V90: turvallisuus ennen kaikkea

Sen lisäksi, että järjestelmä Pilot Assist, että vaikka Se edellyttää tuo kädet ohjauspyörällä, Se voi ajaa jopa 130 km / h kevyempi, koska se onnistuu keskelle auton kaistalle ja onnistuu säilyttämään looginen etäisyys ajoneuvon kautta etäisyystutkaan. toiminto on myös tuodaan malliin city ​​Safety havaitsemaan suuret eläimet (Ruotsissa 47000 vahingot tapahtuvat vuosittain eläin). järjestelmän teko mahdollistaa yö tai päivä. Se tarjoaa selkeän varoituksen, jarruja törmäysten välttämiseksi. Lisäksi se sisältää varoitusjärjestelmä peräänajossa, pysäköinti assistentti, jne

Saatat myös olla kiinnostunut

- Volvo S90 ja V90 uudet hinnat Espanjassa

- Volvo XC90: tasokas SUV

- Volvo S90 Excellence, sisempi vallankumous