Peugeot 206 SW 1,6 XS

Peugeot 206 SW 1,6 XSPeugeot 206 SW 1,6 XSPeugeot 206 SW 1,6 XSPeugeot 206 SW 1,6 XS

206 SW koko kasvaa runsaaseen 4 metriä mikä tekee siitä pienikin ajoneuvoon ja täydellisesti puolustaa suurissa kaupungeissa, kun etsit pysäköintiä tai porsaanreikä päästä myttyyn tulla ensisijainen tehtävänsä.

Enemmän matkatavaroita lataamisen sijasta
Mutta, kuten me sanomme että on "pieni", kasvatti toimenpiteisiin antaa vahvistuksen kannalta modulaarisuus ja käytettävyyttä. Puunrunkoa hyötyy tästä kasvusta senttimetriä (19 enemmän kuin sedan cm), kun se kulkee päästä 360 litraa (aiemmin jäi 245) ja mahdollisuus, kun takaistuimet taitetaan, joihin mahtuu 700 litraa kuorman. Tämä puolestaan ​​on helpompi päästä läpi syöttösuulla suurempia ja edut takaluukun etuoven perinteisen runko. Lisäksi, 206 SW on erikoisuus, että se voi avata itsenäisesti, vain takalasin, joka suosii merkintä pienten esineiden tiukka pysäköintialueet, jossa aukko toiminta takaluukun voi olla monimutkainen.

Pahoittelemme, että tämä lisäys avaruudessa ei peruta parempaan viihtyvyyteen matkustajien. Vaikka etuistuimet, jotka eivät pudota huonoimpia tai parhaita kategoriassa, samat mitat, selkä, alue, joka on laajasti kritisoitu 206, joko on tapahtunut parannusta avaruudessa jalat. On totta, että korkeus on noussut lähes kymmenen senttimetriä, mutta sekä leveys ja mainittu jalka- edelleen, erityisesti jälkimmäisessä tapauksessa, niukasti.