Vertailu: Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160, Mazda 6 2,0 SKYACTIV, VW Passat 1,4 TSI ACT 150

Vertailu: Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160, Mazda 6 2,0 SKYACTIV, VW Passat 1,4 TSI ACT 150Vertailu: Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160, Mazda 6 2,0 SKYACTIV, VW Passat 1,4 TSI ACT 150Vertailu: Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160, Mazda 6 2,0 SKYACTIV, VW Passat 1,4 TSI ACT 150Vertailu: Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160, Mazda 6 2,0 SKYACTIV, VW Passat 1,4 TSI ACT 150

Tänä vuonna on nyt saavuttaa Ecuadorissa on tarkoittanut tällä segmentillä saapuu kaksi ajokoiraa: Tällä ford Mondeo ja Volkswagen Passat. Ja molemmilla on innovatiivinen bensiinimoottoreita, jos teemme useita tuhansia kilometrejä vuodessa, voi olla kannattavaa, ei pelkästään taloudellisesti, vaan myös viihdyttää meitä, kun tarkentamisella että turbodiesel, edes etäisesti, voi saavuttaa. Ensinnäkin haluamme tehdä selväksi vastike: jos viimeisen kolmen edustajaa näitä merkkejä voidaan pitää "pojat generalistien" tänään, sen tuotannon laatua, laitteet ja yleiseen toimintaan, jotta ne eivät kadehdi edes joissakin tapauksissa olisi vastoin ajoneuvojen teoreettisesti pidetään "premium".

eri kaavojen

Vertailu: Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160, Mazda 6 2,0 SKYACTIV, VW Passat 1,4 TSI ACT 150Kahdessa tulokkaita löydämme mielenkiintoinen työntövoimalaitteet niiden myssyt. että kahlaamo MONDEO EcoBoost 1,5 litran on, ahdettu suora injektio ja turboahdin. Sen 160 hv hyväksytty ovat olleet erittäin lyhyt, kun olemme asettaneet meidän alustadynamometrille, yli 180 vielä. Kun kyseessä on Volkswagen, The "supistaminen" on vielä radikaalimpi, alentaa moottorin 1.4 litraa. Mutta mielenkiintoisinta Tämän moottorin on mahdollisuus automaattinen katkaisu kahden sylinterien ajettaessa mallit saavat suositeltavana. Sanomalla kojelaudassa, kuljettaja tietää, kun moottori käyttää puolet sylinterien, niin että jopa hieman taitoa voi vaikuttaa tähän säästäväinen kekseliäisyyttä. Samaan aikaan, Mazda ylläpitää perinteistä arkkitehtuuria, kaksi litraa ja ilmavoimat, kuten ennen vanhaan.

Tämä puute ahtimen se saattaa tuntua, että Japanin mallin koitua haittaa vastaan ​​kilpailijoita, mutta kun olet läpäissyt kaikki kolme meidän Dyno lukuja valheeksi. Itse asiassa, Mazda 6 hyppää dramaattisesti 145 hv hyväksytty antelias 162, kun taas Passat vain seitsemän pienempi kuin hyväksytty määrä, seisoo portit 157 hv. Mondeo puolestaan ​​näyttää tutkittu kokoonpano virheen ja nauttia vaihde toinen versio, sitten pakenee joka stratosfäärin 188 hv. Huolimatta merkittävää kasvua suorituskyky, Mazda moottori, jos huomaat hengitysilman heikommalla vastaus alhaisilla kierrosluvuilla. Vääntömomentti luvut todistavat tämän, koska 1500 rpm tuottaa hieman yli 16 MKG kun Mondeo saavuttaa 20 ja Passat lentää yli kaiken, yli 27. Tämä ei tarkoita, että se on epämiellyttävää, kaukana siitä, että kolme Japani on sujuvin ja myöntää, että paras suorituskyky ympäristössä joutokäyntiä vaihteella. Jos eläisimme mennyttä aikaa, olisi mielenkiintoista nähdä, mikä kolmesta korkean nopeuden reagoi paremmin, mutta nyt tämä on toissijaista. Silti voit todistaa Fordin on kaikkein riemukas joka tulee punainen vyöhyke kierroslukumittari, seurasi Volkswagenin ja Mazda, molemmat erittäin tasainen.

Käännös vastaavien tuotosten sekuntikelloa ei ole lineaarinen, koska epävakautta, joka on paino tulee näkyviin. Jos virta, sitä nopeammin se olisi Ford. Kuitenkin, se ei ole. Ja on se, suhteen Mazda 6, esimerkiksi, lähes 200 kilogrammaa ero ja yli 170 Passat. Tämän tuloksena yhtälö osoittaa, että Volkswagen on dynaamisin kolmesta, perässä Mazda ja Ford. Joka tapauksessa erot nähdään, varsinkin kun ohittaminen, sillä loput mittaustuloksista ovat vaikea liikkua liikenteen avoimella tiellä. Ja valitettavasti Mazda tässä liikkumavaraa se osoittautuu himmeämpi.

Vertailu: Ford Mondeo 1,5 EcoBoost 160, Mazda 6 2,0 SKYACTIV, VW Passat 1,4 TSI ACT 150Painokerroin vaikuttaa myös toinen tärkeä luku kulutusta. Ja miten se voisi olla toisin, Mondeo on eniten ilmastointi, Meidän keskimääräinen kulutusluvut kuin kaksi litraa Mazda, jonka moottori on erittäin ankara, ilman "supistaminen" tai overfeeding. Ole kaukana jäljessä, Passat saa loistava luvut menojen, mutta on yllättävää, että ympäristössä, jossa se olisi osoitettava paras-the maantie- potentiaalia, useimmiten toimiva sylinteri katkaisua, lähes yksi litra jääneet Japanin mallin. Mondeo, varmasti vaikutti jonkin verran sen painavampia, saat lukuja, jotka kymmenen vuotta sitten olisi loistava, mutta ajat ja tieteen etukäteen törkeää ja tänään, se ei ole.

Refinados

Markkinatrendit viime vuosina ovat johtaneet kyllästymiseen ajamista turbodiesel moottoreita. Tätä taas nauttia tästä koko sedaneita voimanlähteenä bensiinin jalostamojen paljastava. Ei melua tai tärinää tasolla diesel sisaruksia. yhtäkkiä kolme mallia hieman yli 25000 euroa hinnan kaipaamme luokan S.

Jos emme ole inveterate moottoripyöräilijöitä, versiot, kuten nämä ovat enemmän kuin suositeltavaa. Erityisesti Tämä Mondeo Titanium dazzles. Hänen säätämästä läsnäolo, älä unohda, että lähestyy 4,9 metriä pitkä, menestyksekäs ja vaikuttava esteettinen -Onko tukialueella akseliväli ja leveämpi raidat kolme niistä tekevät roll komea. Se on pehmeämpi jousitus ja kompensoida, Se on mainio suuntaava ominaisuus. Kun taas ensimmäinen se on tottua ei kohdata sisäolake käyrän.

Passat ja Mazda 6 tarjoaa enemmän luonnollisen tasapainon suorituskykyä ja mukavuutta. Sen dynaaminen ajo on selkeämpi ja eivät yllätä kuljettajaa ylilyöntejä jokin niiden reaktioista. Missä tahansa näistä kolmesta olemme hyvin palvellut aktiivista turvallisuutta, vaikka Ford jarrutus tehokkaammin ja on myös elektroninen tukipaketteja oli jo halunnut Apollo XI saapuessa kuu.

pöyhkeä

Matkailu tahansa meidän pelaajista on todella ilo. Tila kaikkialla, antelias laitteet ja eristys moitteeton tie- ja ilmakehä. Sen suunnittelu, korostaisi Mondeo, hyvästä paikkaa ja tyylikäs ympäristö. Passat esittää suoraviivaisen suunnittelu, joka vähentää hidalguía ja edessä selkänojat osoittavat innokkaat jonka tehtävänä on aquilatar paino. Mazda, kuten Mondeo, sitoutetaan "piittaamattomuudesta" ja ei tarjoa standardin selain ja tarjota lisävarusteita on lyhyempi kuin sen kilpailijat jättämättä mahdollisuutta enemmän vähittäiskauppoja muokata laitteen oman maun .