Testi: VW Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, Diktaattori

Testi: Volkswagen Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, DiktaattoriTesti: Volkswagen Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, DiktaattoriTesti: Volkswagen Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, DiktaattoriTesti: Volkswagen Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, Diktaattori

Epäilijät, tule kokeilemaan minua ... Jotkut ihmiset ajattelevat, että kun voit säästää 20 prosenttia valmistamaan auto on jotain, sen on oltava laadun kärsimättä, omistautumista, huomiota yksityiskohtiin, materiaalit, yksinkertaistaminen ja että täytyy olla peruuttamattomasti takaisin. En usko, ja viittaan testit: Golf on selkeä esimerkki. On valmistajia, jotka puhuvat parannuksia mekaanisen suorituskyvyn prosentteina hämmentävä, koska tämä uusi tapa valmistaa VW ja muut merkit ryhmä on ei sen enempää, parannus teollisuuden suorituskykyä. En mene ovatko nämä säästöt johtavat myös hankintamenojen asiakkaalle, mutta mielestäni golf ei ollut valikoiman kilpailukykyisiä ja hinta pääsyn mantereen tässä sukupolvessa, vaikka on selvää, että säästöjä valmistusta ei ole jaettu tasan valmistaja ja asiakkaan.

Testi: VW Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, DiktaattoriLopuksi, laitamme itsemme jo ohjaimissa yksi sen Bensiinimallit, "tuntematon" 1,4 TSi 140 hv vaikka se on sama nimi, kapasiteetin ja suorituskyvyn Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa edellisen sukupolven- voima, josta, kuten tiedätte, Golf on jaettu kahteen kuten sen rungon: Tästä lähtien kaikki Golf käyttää Multilink taka vastaan ​​vääntö- akseli vähiten voimakas.

mutta "käytämme" Golf ennen kuin menee yksityiskohtaisesti käyttäytyminen tai suorituskykyyn. Ja ensimmäinen pettymys on, kun hän pelaa tutkia sen tutumpi puolella. Tällä hetkellä vähemmän Varsinainen litraa tavaratilaa kuin ennen, enkä ymmärrä, milloin tämä uusi sukupolvi on isompi ja laajempi. Osto Kuukauden ja kamppailee ankarasti sen 380 litraan hyväksytty ja vahvistettu meidän tekninen keskus. Mutta sisällä, auto antaa niin paljon itsestään kuin koskaan, haittapuolena sen näkyvä kardaanitunneli 'Minä Sama pätee Audi A3 tai Seat Leon, serkut veljet. MQB modulaarinen joten on alusta, joka hyvin voinut käyttää erilaisia ​​niille, jotka eivät tee AWD lattialle, koska se olosuhteissa käyttäen viidesosa matkustajan.

Toinen pettymys, lataa se asteikon: sadan kilon luvattu, golf on todella ottanut paljon vähemmän verrattuna aikaisempiin TSi -Myös sama on tapahtunut TDI, mutta se ei tarkoita, että Golf on millimetriluokan ja hetkellinen ennen toimenpiteisiin rattiin näköisenä vähemmän raskasta kuin se todellisuudessa on auto. Ja kolmas suuri yllätys; osuvat meidän testi, minulla on mahdollisuus päästä Golf paljon enemmän laitteiden kokoonpanoa "standardi" bensiini kuin meidän ovat DCC ilmajousitus että varustettu meidän yksikkö. Ja miten tämä Golf! Puhun nimenomaan 2,0 TDi 150 hv vertailuarvo analysoida kiinnostus TSI.


Testi: VW Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, DiktaattoriVW tarjoaa tällä hetkellä urheilualusta ilman lisäkustannuksia useissa versioita
. Syön ei hylätä, vaikka olet niistä, jotka valitsevat mukavuuden. Muuten, paljon kuin lehdistöpaketti sanoo Golf varustettu DCC alavartalo, olen turvonnut Toimenpide auttoi kaikin mahdollisin keinoin annoit tekninen keskus ja itse mennä korkeammalle senttimetri. Lyhyesti sanottuna kehittämisessä urheilu alustan vaimennin normaali kevät näyttää todellinen herkkupala aisteille, vaikka myönnän, että ohjattujen DCC, sen paljon enemmän "avoin"Ne voivat antaa sinulle lisää mukavuutta hyvin erityisissä olosuhteissa. On myös selvää, että voimme valita, milloin ja kuinka valita joustavasti tai kovuus ei ole hintaa in itse todellisuus, 940 euroa- vaikka niiden ääripäät eivät tuntui liian erillinen yksikkö itse.


Mitä en usko, joka tapauksessa, se ei ole tarpeen ulottaa paljon käyttäytymisestä Golf VII. Vakuutan teille ei ole muuta antaa teille, samalla molemmat mieleen, ajettavuus, tehokkuus, aateliston ja ajomukavuus. Voi olla paras tietyssä osassa, mutta ei niin läpinäkyviä ollenkaan, paitsi soittaa Audi A3 ja sukunimi, eli sama auto joidenkin hienostuneisuus lisäksi. Aja hitaasti, nopeasti tai raja on yksinkertaisesti ilo mutta meidän on myös tunnustettava, että taso lähtevän sukupolven oli jo erinomainen.


Muuten, jos sinulla on joku, joka gleanings virallista tietoa netistä, saatat lukenut, että tämä versio Golf johtaa 288 mm edessä levyjä, kun todellisuudessa ne ovat "rasva"312 mm. Huomaat, että välilehti jarrutusteho tiedot eivät näy, kun jouduimme työskentelemään meidän toinen testiradalla, missä pysähdymme, mutta ei vahvistanut tässä sen enempää kuin äänekkyys testi, joka ei ole tavanomaista asfalttia. Mutta ilman lopullisia tietoja, kyllä ​​tuntuu, että uusi Golf on myös kiristin paremmin kuin ennen, yksi heikkouksista "viimeinen".

Testi: VW Golf 1.4 TSI / 140 DSG / 7, DiktaattoriTunnelma millään viimeistely on hieno, sama vakiovarusteena, mutta vielä enemmän on-the Advance Sport tulee jo varustettu elokuva ja maksaa 1750 euroa vähemmän tämän moottori- ja Muutos- enemmän määritelty ääriviivat istuimet ja verhoiltu Alcantara / kankaan sisä- tuulettimet tai ympäröivän valon paketti, plus Xenon ajovalot tai 17-tuuman pyörät, jotka edistävät estetiikka ja dynamiikka tinkimättä ajomukavuus. vaivannut painikkeet -minúsculos ohjauspyörä, muuten, mja se on maksanut enemmän kuin tavallista löytää toimintoja ja hallita päävalikko, mutta kun sait lanka voi tehdä sen ilman katsomalla poispäin ohjauspyörästä.

Moottorit myös piilottaa sukupolvenvaihdos kaikkia sääntöjä, kun kyseessä on 1,4 TSi pakottaa meidät puhua täysin uuden moottorin: Goodbye rauta lohkolle, siis nyt kevyempi, kuten kaksinkertainen Mekaaninen ahtaminen väistyy yksinkertaisempi "tavanomainen" yhdellä turboahdin, säilyttäminen, kyllä ​​suoraruiskutus. Monimutkaisuuden uuden sukupolven ei näytä paljon hyötyä, ellei säästö, joissa Yhtiöveroennakkojärjestelmä pois sylinterit kantaesityksensä tuotemerkin V8-alussa markkinoinnin jos voisitte hankkia tämän moottorin kanssa tai ilman ACT.

Tästä huolimatta tekninen plus, tuntea moottorin hitaampi vaste kuin edellisen sukupolven, samalla tavalla kuin turbo vaikutus on selvimmin, kun siirtyminen vähän tai kohtalaisesti järjestelmän vähemmän yhdenmukainen, mutta jotenkin hyvää työtä DSG hämärtää em. ACT moduuli suhteessa irrottaa sylinteri on helppo todeta, että piste kiihtyvyys, joissa kaksi sen sylinteriä on deaktivoitu, pääasiassa lleneos vakionopeudella koko risteily tai jopa monissa taajamatiet. Tästä seuraa moottorin kanssa kaksi hänen piilevä sylinterien ollessa erinomainen, vaikka koet muutoksen sävy moottori ja hyvin vähäinen tärinälle oireita, joka kompensoi pelkästään se tietää, että te kiertävät puoli polttoainetta kuin normaalisti. Lopputulos, miniamente vähän, että puutumme ajaminen, on hämmästyttävää olla bensiinimoottorin tasolla. Lyhyesti sanottuna, mielestäni sinun Siitä tulee hyvin täyttävä versio sen tasapainon menojen / jalostus / toimitus, mutta sen jälkeen ajo 150 TDi myös erittäin hieno -onyyli 850 euroa kalliimpi tapauksessa käsin muunnoksen, TSI-mitkä ovat vielä hyvin vaikea saada oman vihollinen kotonaan.