Ensimmäinen testi: 2015 Audi A4, dynaamisempi

Ensimmäinen testi: 2015 Audi A4, dynaamisempiEnsimmäinen testi: 2015 Audi A4, dynaamisempiEnsimmäinen testi: 2015 Audi A4, dynaamisempiEnsimmäinen testi: 2015 Audi A4, dynaamisempi

Olemme jo ottanut käyttöön uuden Audi A4 alkavat markkinoida marraskuussa. Olemme kehittyneet edes mitä elämä kyytiin tämän Audi A4 C kilpailijat Mercedes ja BMW 3-sarjan, mutta myös enemmän suosittelut vielä Lexus IS, Jaguar XE ... Nyt on aika ensimmäistä ajomatkaa.

2,0 TFSI 190 hv

Audi A4 2015Aloitimme Audi A4 2.0 TFSI 190 kW, 4,8-litrainen ilmoittaa keskikulutus. Aloitimme Tukkeutuneita alue, jossa ymmärrämme valtava työ äänieristys joka on tehty tämän uuden Audi A4. Et kuule mitään, vaikka tyhjäkäynnillä. Mutta meillä matkustaa mukavasti tilassa jousitus on kaikki alas tuskin Sitten selville siitä tulee kuivempi ja tehokasta, kun vaadimme, mutta ei koskaan välittää värähtelyt sisäpuolelle. Näemme, miten menee toiminta uudessa Audi A4 Purjehdus tilassa 55-160 km / h vaikka vain tietää siitä, koska viittaus vaihdetta katoaa ja jatkat vain kojelaudan näytöllä Audi A4 2.0 TFSI kun koskaan koskettaa kaasupoljinta.

Mutta tämä 2.0 TFSI paljon enemmän kuin tehokas väline. Pää Audi A4 engineering, Ulrich Widmann, selittää, että ne olivat tietoisia siitä, että edellisen sukupolven mukavuutta ja dynamiikkaa eivät olleet riittävän erilaisia ​​ja ovat työskennelleet uuden Audi A4 on kaksi täysin eri henkilöitä. niin Dynaaminen tila ja nopeuttaa ja jarru prealpine ulottuu vuoren, on S tronic dual-kytkin seitsemän suhteita, jotka pelata meitä tai meidän ohjauspyörän mela. Ei voi kuvitella, miten auto muuttuu ... Uuden Audi A4 on syöstään puhaltaa oikea poljin ja jarru petsin. Jos yhdistää kaikki nämä tuet, jotka antavat Quattro ja sen valikoivaa momentinsäätöä vääntömomentti vectoring, kun menee nopeasti, jarru hieman sisäinen vetävien pyörien käyrällä välttämään deslizamiento-, auto menee aina kiskoilla nobly, menettämättä malttamuksella, uskomaan parempi kuljettaja kuin olet. Immaculate kuin sähkömekaaninen ohjauksen heittää minne kysyä häneltä .... Tietenkin hyvin, ja tässä ympäristössä meidän kulutus on pilviin tämän Audi A4 TFSI jopa 10,8 litraa.

3.0 TDI V6 272 hv

Olemme myös yrittäneet yläosassa Audi A4 valikoimaa 272 hv ja 150 hv bensiini

Audi A4 2015Jatkamme nyt matkustaa kyytiin tehokkain moottori 2015 Audi A4 alue, 3.0 TDI V6 ja 272 hv. täydellinen Cocktail tasaisuus ja suorituskykyä päät, ilmoitamme. jo Auton työntää nykimättä 850 rpm. Miellyttävä tämän uuden Audi A4 muutaman rennossa ajon moitteeton niin vähän kun vaaditaan, ja samoin ilmoitti meidät kaukana. Kiemurteleva tiet jossa peli toinen / kolmas on, että nyt lähettää kautta tiptronic kahdeksan suhteita käsikäyttö jos kautta tai kamerat. Jos pidimme käyttäytymistä ja reilusti Audi A4 TFSI, The Audi A4 3.0 TDI V6 kirjoo potkuria 'En saa kaksi sekuntia 0-100 seistä 5,3 sekuntia-. Tämä TDi myös mahdollisuus ajaa maantiellä ilman nopeusrajoitus, mutta siellä on paljon liikennettä a 165 km / h V6 vaatii 2000 rpm, kun taas päästä 120 km / h cuentavueltas on hieman yli 1500 kierrosta minuutissa. Erittäin vakaa suora ja hyvällä asettelua.

1,4 TFSI 150 hv

Päädyimme kaikkein vaatimaton moottorin Audi A4, The 1,4 TFSI liittyvä tuttuja kehon Avant 150 hv. Rauhallisessa ajo Tässä Audi A4 on taso veljilleen; ajo puoli tasosta veljiensä ... mutta dynaaminen tila ja kun tie jyrkkenee ja pyydätte kaltaiset rytmejä kustannuksia, vapauttaa enemmän melua sisälle Seurasimme muistaa, että äänen laatu on poikkeuksellinen sisäinen saavutettu kokonaisessa ... Vaikka kulutus Audi Avant 1.4 TFSI on leikattu 21 prosenttia edellisestä 1.8 TFSI, isoveljensä Audi A4 2.0 TFSI 190 kuluttaa kymmenesosa vähemmän.

johtopäätös

Laatu, aktiivinen turvallisuus ja passiiviset yhden pykälän edellä premium kilpailijat, Mercedes C tai BMW 3-sarjan. Ja se on, että teknologinen arsenaali vain esitteli isoveljensä Audi Q7 tekee asioista paljon helpompaa.