Testi: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer yhtäkkiä ‘crossover’

Testi: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer yhtäkkiä'crossover'Testi: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer yhtäkkiä'crossover'Testi: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer yhtäkkiä'crossover'Testi: Citroën C5 2,0 HDI Crosstourer yhtäkkiä'crossover'

Ymmärrän, että jatkat hyväksymättä sitäcrossover " kun ensimmäinen ehto on varma, että tämä Citroën C5 Crosstourer, ja mikä tahansa malli, joka pyrkii, tarjosi neliveto, taitoja mutta toisaalta tuo hänen Hydractive III +, ja halusi enemmän kuin yksi 'Crossover' ja SUV markkinoille, mukaan lukien monia merkkejä ja alaan erikoistuneita.

Citroen C5 CrosstourerYksi erityispiirteet 'Crossover' on suurempi maavara, joka saavutetaan nostamalla kehon esteiden poistaminen maastossa ja voi rullata helpommin yli teillä paljon lunta. Jälkimmäisessä tapauksessa, on luonnollisesti etusijalla neliveto, mutta jos etsit 'Crossover' "sadeveden", Luulen ei ole muuta mallia markkinoiden paras tähän C5 Crosstourer. Älä hävitä joko äärimmäisissä talviolosuhteissa, koska jotain niin yksinkertaista kuin asennus jälkikäteen erityinen talvirenkaat tai seka voi antaa sinulle yllättävä plus motorisia taitoja ja turvallisuus ... ja lähetä 'Crossover' Markkinoida hänelle voit ajaa tasoitus ja säädettävä jousitus korkeus.

Hidractiva III +

Tämä nimi Citroën hänen hydropneumaattinen jousitus, Tekninen brändi kuvake jonka hän kantaesitti tämän DS "hai" ja joiden patentti he jopa Rolls Royce ja Mercedes käyttöä, kunnes ne kehittäneet omia pneumaattinen suspensiot. Kuulun niihin, joiden mielestä tämä suspensio hukkaan samalla Citroën, Nyt vain joissakin versioissa C5 ... ja no DS5. Mutta se on toinen juttu.

tässä Crosstourer, alkaen alkaen asetus (15 mm korkeampi kuin C5 Tourer on 70 km / h, sitten alas 15 mm parantaa vakautta ja aerodynamiikan), voit valita näppäilyn korkeampi asema (40 mm 40 km / h), roll joitakin piittaamatta raitoja tai teitä hyvin kuoppainen ja sinäta 10 km / h, voit ladata toinen 20 mm, varten maavara 210 mm (Koska suuri SUV: t), etenee puhtainta tyyli "maastokäyttöön". 4. sija Sen avulla voit alempi normaaliasennosta 50 mm, tässä tapauksessa, edistämään matkustamon ja runko.

Citroen C5 CrosstourerTämän kaiken pitää aina selfleveled elin ja lopulta esittelee hänelle mukauttamista yrityksen ja kuormitusolosuhteissa tekee circules asfaltilla erittäin korkea mukavuus ja karkea pinnat, edistää rankaisematta alhainen Auton (suojattu hieman puolustusjärjestelmä).

Riippumatta korkeus, se on kaksi tasoa vaimennuksen, kanssa Sport-toiminto vaimentaa joustavuus keskeyttämisestä ajossa vahva tien parantaminen ajan tarkkuus. hänen luistonesto, riippuen tapa menettää motorisia taitoja, ymmärtää, jos olet liikkuvan läpi mudan ja lumen ja mukautuu lait toimivat onko pyörät asfaltilla. Se ei tule olemaan 4x4, mutta erinomainen 4x2... ei pitäisi joutua paino ja mekaaninen kitka etuveto Ehkä sinun tarvitsee vain "2 kertaa" vuodessa.

Tee tämä versio on maksaa Citroën... Luulen. Tulee lähelle jäähyväiset tämän C5 sukupolven tyydyttämään kasvavaa kysyntää ja tietyllä tavalla tuntuu veteraani auto. Jos tulevien C5 sukupolven ottaa huomioon tehdä 'Crossover' Aluksi mielestäni on hyvin mielenkiintoinen auto. Ajatelkaapa, että voit jopa sisällyttää neliveto ...