Opel Corsa OPC, apuohjelma auto piiri

Yhteyshenkilö: Opel Corsa OPC, hyödyllisyys piiriYhteyshenkilö: Opel Corsa OPC, hyödyllisyys piiriYhteyshenkilö: Opel Corsa OPC, hyödyllisyys piiriYhteyshenkilö: Opel Corsa OPC, hyödyllisyys piiri

1988 Opel käynnissä kun laittaa myyntiin yksi näistä versioista, jotka merkitsevät Era: Corsa GSi. Urheilullisemman, sekä suorituskyvyn imagoa 101 hv 1,3, GT ja halujen kohde kaikille nuorille syntyneet 60-luvun lopulla ja 70-luvun alussa. Kirkkokunnan joka johti sarjaa ja pysyi vuoteen 2007 ilmestyi ensimmäinen Corsa OPC, vaikka paljon aikaisemmin, vuonna 1999, heräävät eloon ensimmäinen OPC, Astra 160 hv 2,0 moottori. Sillä jos GSI johtaa meidät ajattelemaan urheiluautoja, kun kuulemme OPC on lyhenne sanoista Opel Performance Center, me tiedämme, että meillä on jotain vakavaa, malleja pursuvia kilpailun kehittymistä, mutta unohtaa, että niiden omistajat myös päivittäinen käyttö auton kaikenlaisia ​​arkipäivän tilanteissa.

Näillä oletuksilla edellisen Corsa OPC yli 23000 myytiin, jonka tarkoituksena on julkaista tämän uuden julkaisu, jota Espanja saapuu kesäkuussa.

Paljon enemmän kuin mitä näet

Opel Corsa OPCVerrattuna perinteiseen Corsa kosmeettisia muutoksia, ne ovat ilmeisiä, uusia puskurit, näkyvä sivuhelmoilla, iso ilmanottoaukot, myös huppu aukko jäähdytys pyörät 17 "dual poistoaukko allekirjoittama Remus ja takaspoileri joka voidaan valita kaksi versiota.

Sen sisätilat puheenjohtajana toimii erinomainen Recaro istuimet of BACQUET tyyli, täydellisesti he pitävät kehon vaikka sen nuppia olkapään vaikea solki ylös. Tässä osa standardia laitteet, voi olla kangas / Nahkaverhoilun sekoitetaan mahdollisesti päällystää kokonaan tai ihon, joka lisää sekä sen lämmittämiseksi ohjauspyörään. Pyörän vanteen paksu iho kääritty nuppi, alumiini polkimet ja erityisiä välineitä tehdä muita muutoksia; kanssa mahdollisuutta toteuttaa hyvin alhainen ajoasento jalat venytetty hyvin.

1,6 Turbo

Kuljettamaan tätä OPC käytetään 1,6 muutoksiin saanti turbo, voima, uudet suuttimet, elektroniset, välijäähdyttimen ja keräilijä hallinta. Tehoa nostetaan 207 hv (15 enemmän kuin OPC ja 3 vähemmän kuin erityinen 'Nürburgring Edition ") ja suurin vääntömomentti 25 MKG, että overboost nousee 10 sekuntia 28,6 mkg. Mutta paras on sen suurempi joustavuus, kiitos parantunut alhainen nopeus, kun taas encandilaría entistä enemmän tehoa venytetty. Kuitenkin 1,6 on paras auto, niin miellyttävä liikenteessä, kuluttaa polttoainetta sisältöä (7,5 l / 100 km keskimäärin) kiihkomieliseksi preferred alueella käyriä. Aina hyvin mukana tarkka kuuden nopeus manuaalinen vaihteisto, matkat vipu 13 prosenttia pienempi kuin muualla Corsa. Kiihtyvyys 0 100 km / h 6,8 sekunnissa ja suurin nopeus on 230 km / h ovat niiden tuotemerkit.

Born to run

Opel Corsa OPCViettää kaiken tämän potentiaalin asfalttiin ja hyödyntää Luovimisoperaatio alueilla tarvitaan hyvä kehys. Siten osasto OPC insinöörit ovat alemmalle korkeudelle body alas 10 mm, kanssa taajuus valikoiva iskunvaimentimet kehitetty koni, että mekaanisesti muuttaa käyttäytymistään kiinnittää suurta lujuutta, mutta tinkimättä liikaa mukavuutta.

Kenelle tämä ei riitä, 2320 euroa Lisäksi se tarjosi "Performance Package", jouset kiinteämpi jousitus, 18 "pyörät, Brembo, tarttuja edessä neljän männän levyt 330 mm: n 308- ja -instead on tähti, tasauspyörästön Monilevykytkin allekirjoittanut Drexler, jonka avulla voit ottaa Olennaisinta tämän pienen OPC sekä radalla ja kaikkein kierretty tiet, jotka suuresti lieventää menetys motorisia taitoja. Jotain olemme pystyneet vahvistavan lakkauttamista lähiteiden Bilbaoon, jossa kivi vaimennus tämän variantin heikentävät rikki yrityksen vaan lähettävät aina suurta luottamusta, jolla on raskas taka-akseli ja tarkka ohjaus se tarjoaa paljon parempi tuntuma kuin muualla Corsa alue. myös ensiesiintymisensä ESP kolme tilaa: kytketty, varsin salliva; Sport, poistaa hänet tunnistaa kriittinen tilanne, johon ryhdytään ja kokonaan irti.

tilaukset ovat nyt auki, ja korko mukana 22100 euroa mutta toimituksia On alennettu 20900 euroa.