Mercedes 4Matic GLE 350d Coupe, Diesel maastoauto urheilu

Mercedes GLE 350d Coupe 4MaticMercedes GLE 350d Coupe 4MaticMercedes GLE 350d Coupe 4MaticMercedes GLE 350d Coupe 4Matic

Uuden Mercedes GLE 350d Coupé vaikutuksen sen mittasuhteet, muoto ja yksityiskohdat kaikkien mittausten hyvää ja huonoa. Alkaen ensimmäisen kerran näet sen kunnes tunnet sisällä tai ajaa sen paalaajan huomiota toiseen asemaan muita malleja näemme meidän kaduilla tai voit ajaa ennen. Ole tarkoitus olla käytännöllinen, mutta koostaan ​​huolimatta se voi tulla olemaan, se pyrkii olemaan erilainen ja siksi ei voi jäädä huomaamatta. SUV ei ole ainoa, joka ajattelee niin jo ennen lähdet liikkeelle ja oli edelläkävijä markkinoilla, BMW X6, jonka kanssa se jakaa käsite, mittasuhteet ja sivulta katsottuna, kuin kaksi tippaa vettä. Tuotemerkkejä ovat ymmärtäneet, että tämä segmentti Korkean suorituskyvyn SUV coupe olevinaan Se on seuraajia ja kiitos modulaarinen rakenne on varaa niihin, vaikka huono myynti malleja. Pian näemme, miten tämä käsite kasvaa eri segmentteihin ja merkkien Audi on jo opettanut Q6 ja Q8 katsoen BMW työskentelee X8 sekä loogisempi X7 (kilpailija Audi Q7) ja Mercedes itse vetää GLS perusteella GL. Tämä hodgepodge lyhenteitä joiden avulla todennäköisesti menettänyt kuten minä, tule selittää, että on olemassa kuljettajiin, jotka tarvitsevat edut suurten maastoautojen mutta jotka eivät hyväksy estetiikka "perhe" auto ja mieluummin jotain urheilullisempi tai, jos en voi hyvinkin saada, nuoriso.

Mercedes GLE Coupe täyttää kaikki nämä vaatimukset, joka tarjoaa teknologiaa ja kaiken tiedon ja Mercedes ylellisyyttä. Se perustuu edellisen ML, nyt kun kasvojenkohotuksen kutsutaan GLE. Tämän ansiosta perintöä ja varsinkin jos asennat ylimääräinen ilmajousitus (2460 €) pitää tarjota hyvä runko ajo maastossa, mitä ei yleensä tehdä näitä autoja. kuitenkin Mercedes on päättänyt olla tarjoamatta Offroad-paketti sitä ja vetoa sportier vaimennus, plus asennettu puhtaan asfaltin rengas, joten lopussa tulevat harvoin ulos, mutta auto voi.

Mercedes GLE Coupe

Se mittaa 4,8 metriä, 1,9 metriä leveä ja 1,8 metriä korkea, mikä viittaa siihen, että teoriassa ei ole helppo auto ajaa. Mercedes helpottaa vielä vaikeaa ja siitä suuntaan suuren kääntösäteen ja reuna-kameroilla, jotka tuottavat ylhäältä 360, Mercedes GLE Coupe käsitellään suhteellisen helposti. Se ei tarjoa hyvä näkyvyys sisältä, sillä sen korkeus tekee menettää viitteen siitä, missä rajat kehon ovat, joten emme saa silmä kameroiden. Joka tapauksessa, riippumatta siitä, kuinka hyvin teet lopussa Auto on 4,8 metriä pitkä ja lähes 2 metriä leveä ja joka ei ole pysäköity missään. Nämä suhteet kääntää sisustus, jossa Löydät ole tilaa ongelmia. Vaikka takana pääntila, joka uhraa itsensä näköinen coupe tyyli, on enemmän kuin tarpeeksi. On käytännössä samaan tilaan kuin GLE. Verrattuna sen lähimpään kilpailija, BMW X6 tarjoaa sentin leveys ja korkeus takaisin. Sen rungon 545 litraa on kadehdittava paljon autoja ja myös lattian alla se tarjoaa ylimääräisen 90 litraa aukko, jossa monet asiat sovi. Sen loading aukko on valtava ja ajo portti on automaattinen, joten käsitellään hyvin. Ongelmana teillä on, että lastaus suu on niin korkea, että kuormitus ei sovi kaikille (Forces ylös paino korkeammalla kuin normaali) ja, jos esine kuljetetaan vajoavat pohjaan, vaikea päästä sen. myös olla varovainen lopullisen korkeuden portin, koska sen päälle nousee 2,19 metriä. Automaattisessa tilassa voidaan keskeyttää milloin tahansa, mutta varo muistaa ei raivostua, jos se on alhainen.

Anna auton voi olla komplikaatio korkeus riippuen kunkin. Jos pidät tästä autosta ja meinaa saada joko siksi otat vanhempi liikuntaesteisille tai korkea, Suosittelen Airmatic keskeyttämistä, jolla voit alentaa kehon käyttää tai edes ladata lähteä asfalttia. Sillä auton hinta ei ole kallis ylimääräistä ja tekee Mercedes GLE Coupe paremman auton. Ylimääräinen korkeus ei ole aina ongelma, koska voit sitoa lapsi tuolissaan taivuttamatta selkää ja voit olla jopa hieman mukavampaa istua hip alentaa sitä. Toinen etu on näkyvyys ympäristö, joka on pyörän, väärä liikkeitä hyvin liikenteessä, koska Katso tarkemmin kuin muiden kuljettajien; kyllä, voit pitää sujuvasti keskustelun bussikuski pysähtymään vierelläsi ilman etsiä tai lippuja pysäköinnin ja tiemaksut on mukavampaa.

Mercedes GLE Coupe

Nauttia sekä avaruus Mercedes GLE Coupe Se on ylellisyyttä, ja jos sinulla on korkealaatuista viimeistely ja esitys palvelee; tästä Se on Mercedes ja hyvä. Ohjaustilasta on erittäin mukava ja takana kaikki istuimet ovat mukavat. Kääntäkää selkänojat tukevat parantaa kantokykyä. Takalokerossa tarvitse lähteä sitä kotona tässä tilanteessa, koska se on kovaa, mutta emme saa manipuloida avattaessa ja suljettaessa porttia. sisällä Sinulla voi olla kaikki tavanomaiset extrat kuviteltavissa mukavuutta suurissa luokissa Mercedes. Vakiovarusteet riittää, koska se on muun muassa kahden vyöhykkeen ilmastointi, pysäköinti kameroiden tai LED-ajovalot vakiona, mutta tiedät sinun kannattaa enemmän ja tämä edellyttää kalliita extrat. Suosittelen aktiivista stabilisaattoria (4530 €) ja AMG sisustus Line (935 €) ja ulompi (3667 €) loppuun.

Se painoi huikeat 2350 kiloa ja että yhdistettynä hänen korkeus, sinun täytyy pitää sitä millään tavalla. Ilmeisesti se on ratkaistu perustuu antelias renkaan, voimakas jarrut ja yritys suspensiot. Käyttäytyminen on hyvä, parempi kuin voisi odottaa tällaista myyrä, mutta paino on siellä ja tuntuu niin paljon, jos siirrät hitaasti talliin jos saat ajaa tiellä. On hyvän pidon, enkä näe mitään vakautta ongelmia ja auttaa toimivat kunnolla, ja paljon laatua työssään. Se tarjoaa ajomukavuutta kaupungin tai moottoritie ja nopeuden vähentämisellä kolahtaa missä jopa matkustajat arvostavat tietyt kuivumista; Airmatic suspensio ratkaisu. Moottori tuottaa 258 hevosta ja upea suorituskyky ja ottaen huomioon kokonaispainoa. Järjestelmä Start / Stop toimii hyvin ja on puhdistettu vaikka odotetusti kulutus on suuri, Se voi olla enemmän kuin oikea sekä autolla, mutta aina hallita suuri määrä, etenkin kaupunki. Onneksi se on valtava säiliö, joka mahdollistaa hyvin itsenäinen. 9-nopeuden muutos näyttää parantuneen edellisestä seitsemän, se on sileä ja tarkka, huolimatta siitä, mitä se maksaa siirtää auto pienillä nopeuksilla. Utelias tosiasia 9. nopeus on lähes 80 km / h nopeuteen 1000 kierrosta moottori, joka on korkein olemme kohdanneet.

Saatat myös olla kiinnostunut:

GLE 700 AMG Mercedes Brabus 63S Coupe

GLE 450 AMG Mercedes

Mercedes GLE 450 AMG Coupé