Mercedes-luokka 2016, virkistäviä tekijä

Ensimmäinen testi: 2016 Mercedes A-Ensimmäinen testi: 2016 Mercedes A-Ensimmäinen testi: 2016 Mercedes A-Ensimmäinen testi: 2016 Mercedes A-

Mercedes-Benz juhlii. Tai ainakin ne lähettävät päänsä saapuessamme Saksan Dresdenin kaupunki, jossa olemme mainittu todistamaan uusi asia. He eivät ota aikaa varmistaa, että brändi "kasvaa kaikilla markkinasegmenteillä nopeitten historiansa". On selvää, leviämisen elinten vaikutteita, mutta myös merkittävä alue modernisointi aloitettiin vuoden 2012 lopulla lanseeraamalla uuden Mercedes-luokan jotka hylkäsivät muotoa perinteisen minibussilla käsite kompakti. Perinteiset, kyllä, mutta erittäin houkutteleva. Joten me myös toistaa, että on pystynyt "vähentää 13 vuoteen keski-ikä sen omistajat "herätti myös tuotemerkin" kaksi kolmesta uusia asiakkaita. " Menestys.

Kolme vuotta myöhemmin Mercedes ei pelannut siis julkaisee uuden sukupolven luokan, mutta sen sijaan kutsuvan ja päivitys. Esteettisesti Hän kysyi käyttöön uusia säleikkö ja yksi timantti terä ja aina todellakin puskurin enemmän "kalanruoto" uusia lentäjiä ja valmiiksi integroitu puskuriin, joka pakenee nykyaikaistamaan kuvan ja lähestyä uutta brändin suunnittelu. HE pyysi myös teknologisesti ja jolla on kyky ajaa paremmin tietoviihdejärjestelmät kanssa suurempi Keski-näyttö (jopa 8 tuumaa), Uusi LED High Performance-ajovalot integroitu, Parannettu turvallisuus avustajia ja jopa Autonominen osittainen jarrutus sarja ja, koska vuoden 2016 alussa, kun hän tuli Ensimmäinen Mercedes tarjoaa täyden integroinnin matkapuhelimiin sovellusten myötä Peili Link ja Apple Auto Play. Ja mukavuutta kysyi missä vastuussa olevat Mercedes itsestään kertovat meille ne oli vireillä vaatimus.

Mercedes 2016enemmän mukavuutta

syöttäen näin sisällä ja siten, uusi Mercedes A-luokka saa uuden listat, parhaat materiaalit, Uusittu 3 radiot (paksumpi ja tactfully) yksinoikeudella valoisuus jopa 12 sävyjä lehtisiä ja jopa ulosteesta säädettävät etuistuimet nyt 60 mm pituus. parantunut siinä huoneessa, kyllä, on vain vireillä joitakin parannuksia viihtyvyyteen ja runko Nyt ennallaan, joka ei pysähdy kohdata Audi A3 Sportback että kyllä, jo suurempaa kuin maassamme. Vireillä sillä seuraavan sukupolven.

Kyllä silloin ei parane, ja tietysti, se on mukavuutta myös tässä tapauksessa liikkuvan... kyllä, maksua. Ja Mercedes luokan A ottaa jälleen askel lisäämällä dynaaminen edessä, standardi jo niiden keskeltä ja korkeampi, Dynaaminen Valitse järjestelmä jolla muutos painiketta Vastauksena moottori, vaihteisto, ohjaustehostin, ilmastointi... ja jopa uusi ilmajousitus, Jos ratsastaa (noin 1400 euroa). On kuitenkin kun mahtuu Eco-tilat, Comfort, Sport ja Individual, yllättävää kaksi ensimmäistä säädöt Mercedes A-luokan mukavin olemme testanneet Tähän mennessä pudottamalla huomattavasti kehon jatke ja tunne jopa jotkut nyökkää tänään arvaamattoman.

Mercedes 2016Kyllä, juuri valitse Sport Mode uuden Mercedes-luokan tavata myös erittäin dynaaminen kompakti, kiitos suspensio yritys kuin koskaan ja erittäin nopea ja suora osoite. Itse asiassa uuden ilmajousitus, ne eivät ole mitään alle Kuvio 5 esittää tyyppiä telin Saatavana kompakti tähti: Sarja mukavuus, mukavuus alensi korkeudesta (15 mm edessä ja 10 takana), Deportivo alensi maavaraa, AMG Ajonvakaaja urheilu- ja oman uuden ilmajousitus. Joka ei tiedä, että luokan tarve, se johtuu siitä, et halua. Sillä vaikka se tarjoaa monia versioita AWD tehokasta 4Matic.

tarkistettu moottorit

Monet vaihtoehdot, sekä mekaaninen laajennetun. Sen jälkeen virkistäviä henki, Mercedes nimikkeistön muuttaa kaiken Dieselmoottorit, nyt Nimi "d" sijasta CDI tai BlueTec. Avaa samalla alueella 180 d 1.5 dieselmoottori 109 hv Renault ja alkuperää, mutta nyt kyllä, myös ensiesiintymisensä uusi BlueEfficiency Edition voi hyväksyä vain 3,5 l / 100 km kuluttaja- ja 89 g / km CO2-päästöt. Ja saavutetaan upotettu alustan korkeus, renkaiden ja vanteiden alhainen vierintävastus, pidempi muutos kehityksen ja vähennetään vain 40 litran säiliö.

Nyt Mercedes ei anna meidän testata tätä uutta kuluttajien mestari, eikä hänen muuttumaton 200 d ja 136 hv. Kyllä olemme pystyneet nostamaan kuitenkin kuin 220 d, uudisti johto maksaa tänään 177 hv, 7 enemmän kuin ennen. Vaikka Diesel edelleen löytää, että heidän ei ole viittausta markkinoilla tänään, eikä sen Stop / Start on liian pehmeä, tämän luokan A yhdessä on erittäin tasapainoinen, voimakas, progressiivista ja suuri alhainen. Erittäin hieno versio, liittyy aina 7G-DCT kahden kytkimen, hieman äkillinen ohjailu, mutta hyvin nopeasti ja joilla on upea liukutoiminto Saatavana vain Eco-tilassa. Muuten, tämä muutos on nyt Aseta aina Launch Assist -toiminto jotta voit saada aikaa alkaa.

Ja bensiiniä, vaikka monet Euroopan markkinoilla esittelee uuden Mercedes luokan 160 vain 102 hv kuin perusmalli, Espanjassa sen kantama alkaa uudelleen 180 122 hv, joita ne noudattavat 200 156 hv ja 220 184, kaikki ennallaan. Kyllä esittelee uusi huippumalli 250, väittää, että vaikka 211 hv versio, Nyt tuo lisää puun versioita 250 Sport muutoksia runko ja 218 hv lisävoimaa. Malli ja innostavimmista alkusoittoa, paitsi A-luokan voimakkain historiassa, mutta myös tehokkain kompakti urheiluauto markkinoilla. Todellakin, meillä on jo puhuttu uudesta Mercedes-AMG 4Matic 45, lisäten, että kaikki esteettinen ja alue muuttuu, alustan parannukset esittää uuden kiihtyminen muutos, parantunut aerodynaaminen tiedot ja, ennen kaikkea, 2,0 litran turbo 4-sylinterinen, joka pystyy 381 hv ja: Ennätys ominaisteho sen 191 hv / l. Miten kauheaa.

Mercedes 2016Kunnianosoitus F1

Vaikka silmiinpistävää uusia versioita Motorsport Edition, luokan A kunnioitusta hänen AMG F1 Mercedes Petronas. Perustuen AMG Sport linjat valmis ja saatavilla versiot 200, 250, 200 ja 220 d d, summa näyttäviä koristeelementteinä vihreänä öljynä Sekä puskurit ja renkaat, peilit, sisustus tuulettimeen urheiluistuimet (nahkapäällysteisellä ja mikrokuituliina) tai turvavyöt. myös dramaattinen takaspoileri, varattu ja 250 Sport. Kyllä, hinta muutamia asioita, jotka ilahduttavat fanit Formula 1 tulee olemaan välillä 3885 ja 4200 euroa, mallista riippuen.

Lopulta uusi Mercedes A- antaa uutta pontta sen alue, joka tarjoaa täydellisempi malli, joka saatavana autoliikkeiden lopusta syyskuun. Ja tukea tilauksia.

Hinnat Mercedes Class 2016

Mercedes 180 d: 27990 euroa

Mercedes 200 d: 28990 euroa

Mercedes 200 D 4Matic: 36575 euroa

Mercedes 220 d: 35050 euroa

220 d Mercedes 4Matic: 38600 euroa

Mercedes 180: 27800 euroa

Mercedes 200: 31625 euroa

Mercedes 250 Sport 4Matic: 44275 euroa

Mercedes-AMG 4Matic 45: 56975 euroa