Citroen C4 Picasso 1.6 BlueHDI EAT6: kopio todiste perheauto

Testasimme Citroën C4 Picasso 1.6 BlueHDI EAT6Testasimme Citroën C4 Picasso 1.6 BlueHDI EAT6Testasimme Citroën C4 Picasso 1.6 BlueHDI EAT6Testasimme Citroën C4 Picasso 1.6 BlueHDI EAT6

vaikka suosio n tila- Se on vähenemässä vastaan SUV, esimerkkejä Citroen C4 Picasso kuinka tämän tyyppinen auto edelleen vastata esimerkillisesti perheiden tarpeisiin.

PERFORMANCESCitroen C4 Picasso 1,6 BlueHDI EAT6 Shine
ACEL. 0-100 km / h11,0 s
Ohittaminen 80-120 km / h8,8 s
Loudness 100 km / h64,9 dB
Loudness 120 km / h67,8 dB
Jarrutus 120 km / h53,2 m
paino asteikko1506 kg

Kaukana etsivät keksiä minibussilla käsite, Citroën halunnut säilyttää sen ydin suhteen sisätiloja, modulaarisuus ja mukavuutta jokapäiväiseen käyttöön päivittää C4 Picasso tila-auto, ja He ovat parantuneet osalta ulkonäön, laitteiden ja liitettävyys vahvistaa yksi parhaista kompakti tila-näkökulmasta katsottuna perheen tarpeisiin.

Citroën C4 Picasso ylläpitää Sisustus hyvin antelias avaruudessa (6 cm leveämpi lapojen takana korkeus, joka Scénic) iso runko ja lisää yksittäisiä takana 13 cm pituuden säätö ja kaksi asentoa varmuuskopiot, vaikka ne eivät ole enää irrotettavissa ja tilava, erittäin mukava, mutta ei liian tärkeä vain urheilulliset ajo, epätodennäköistä tässä tapauksessa jotain sivutuen etuistuimet.

KULUTUSCitroen C4 Picasso 1,6 BlueHDI EAT6 Shine
kulutus kaupunki6,1 l / 100 km
kulutus Highway5,2 l / 100 km
keskikulutus5,7 l / 100 km

Citroen C4 Picasso sisätila Se on toinen sarja käytännöllisiä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia, koska Käytettävissä laatikon alle kahden näytön multimediajärjestelmä ei vain tallentamiseen pikkutavaroille, mutta myös talojen myyntipisteistä apuliitäntä pistorasiaan ja USB. nähden kosketusohjaus, mielestämme on sileä, vaikka läsnä monitoimiohjauspyörän emme pidä niin paljon. Myönteistä on myös sijainti vaihteenvalitsin ohjauspyörässä, asennossa, että löydämme mukava, joka puolestaan ​​vapauttaa tilaa konsolin.

Citroen C4 Picasso 1,6 BlueHDI EAT6Citroen C4 Picasso 1.6 BlueHDi Shine: käyttäytymistään

Dieselmoottori 120 hv 1,6 BlueHDI ohjaavia kokeiluversio Citroën C4 Picasso on hyvä tasapaino potentiaalisten ja dynaamiseen talouteen. On totta, että Eikö on julma kiihtyvyys, mutta se antaa pysyä risteily tiet tyhjenevät kiertävän ladattu ja tarvittaessa vauhtiaan, automaattivaihteet -Soft, joilla on vain vähän slip ja riittävän lyhytvaikutteinen tulee liittolainen sen tehokas "potkia alas". Se on myös kirkas sen jarrujärjestelmä, liian avustaa ehkä saada suuri pysäytysmatkat.

TILACitroen C4 Picasso 1,6 BlueHDI EAT6 Shine
edessä leveys147 cm
taka leveys143 cm
Etukorkeudelle94-102 cm
takapään maavaran92 cm
jalkatila62-75 cm
runko585-720 litraa

Piste vähemmän myönteistä käyttäytymistä Citroën C4 Picasso se näyttää pyöreä korkea kaaret, jossa pehmeä jousitus ja jotkut ovat ehdottaneet hetkellinen suuntamerkkinä hyvin väliset siirtymät jarru, käännä ohjauspyörää ja edessä johdattavat käyrä, mutta meidän ei pitäisi pelätä menetystä uran. Aivan erilainen on bacheo ja askel speeders silloin kun vaikutukset huomaa vain hankaloitetaan matkustajaa; Näitä asioita enemmän arvostetaan perheauto.

Citroen C4 Picasso 1.6 BlueHDI, johtopäätöksemme

Muutamia autoja sisältyy tällainen esimerkillisesti tavalla hyveisiin minibussilla tyyppi mukavuutta Rolling sisätilojen modulaarisuus takaistuimet riippumaton ja säädettävät tai alhainen kulutus moottorin riittävän dynaaminen potentiaalia. Jos lisäämme automaattisen hieno kosketus, vain hinta voi tehdä meistä epäilystä; mutta tietenkin, siellä on myös vähemmän varustettu versio.