Vertaamme: Seat Ibiza 1,0 TSi vs VW Polo 1.2 TSI, johtaja ja viite

2017 Seat Ibiza ja VW Polo päin2017 Seat Ibiza ja VW Polo päin2017 Seat Ibiza ja VW Polo päin2017 Seat Ibiza ja VW Polo päin

Ensimmäisten päivien elämän Seat Ibiza 2017, sen viidennen sukupolven; viime päivää VW Polo, malli syksyllä laskeutui kuudennen erän osuma 'Täällä ensivaikutelma seuraava VW Polo-. Yli 14 miljoonaa kappaletta myyty, yli 40 vuotta, niiden määrä on kiistaton. VW Polo on ollut viittaus kategoriassa sen alusta lähtien, mutta jos vain ajoittain, näyttää valmis luovuttamaan viestikapulan serkkunsa istuttaa vaikka Ibiza on "kuvaamisen" ja osallistuimme Polo upotetaan juhlia: Espanjassa markkinat myönsi hänelle "lisenssi" kruunattiin viime maaliskuussa, kun myydyin apuohjelma, ylittäen palkinnon saaja Espanjan apuohjelma, ei enää kiistaton johtaja vuodesta vuotta, mutta vuosikymmeniä. huhtikuu, Muuten, vahvistaa uudelleen Seat Ibiza koska kiistaton johtaja meidän markkinoilla.

VERSION1.0 TSI Seat IbizaVolkswagen Polo 1.2 TSI
siirtymä999 cm31197 cm3
teho116 hv90 CV
pari20.4 mkg16,3 mkg
paino1140 kg1107 kg
tavaratilaa355 l280 l
maksiminopeus195 km / h184 km / h
ACEL. 0-100 km / h9,3 s10,8 s

Seat Ibiza 2017 vastaan ​​VW Polo: mekaaninen vaihtoehtoja

Ja on, että jopa kanssa sukupolvenvaihdos otetaan, VW Polo on paljon Polo ja houkuttelevaa tarjouksia Ne näyttävät olleen toivottua tulosta. On ollut myös uutta tietoa siirrä alue ja keskittyä yksinomaan tarjontaa moottoreiden kysyntään. Jäähyväiset, siis 1,0 TSi, joiden tuotannosta peräisin moottorin Ateca Seat tai hyvin Ibiza, mutta näemme seuraavan sukupolven, ehdottomasti vapauttamalla 1.2 TSI. Suuri menetys, ei ole epäilystäkään. Muuten, viime elinkuukausien VW, Et voi ostaa versiossa 1.2 TSI 110 hv, mutta yksinomaan 90 hp.

Seat Ibiza 2017 - VW Polo

Mutta ei vain keskustella moottorit, joiden kanssa olemme käyneet tässä kokouksessa, osittain siksi, että 1,5 TSi 150 hv jolla esitteli Seat Ibiza ei saavu vasta myöhemmin tänä vuonna. sen viimeistely FR, kyllä, se on läsnä alueella luovutushetkellä, yhdessä 115 hv 1,0 TSi, tricilíndrico tehokkaampi versio ilmestys; Myös Versio 95 hv Tämä sama moottori myös jäähyväiset Ibiza 1.2 TSI kyllä ​​tarjoaa edelleen Seat Leon. Muuten, koska puhumme kompakti, tekemisiä puolestaan ​​puhua, eikä vain kokoa, vaan myös rivien: aivan kuten kompakti malli (Lion) ensisilmäyksellä; ja kuinka paljon vanhempi VW Polo laittaa viereen Espanjan malli. Pidemmät, huomattavasti laajempi, enemmän tulevaisuuteen taistelu Polo kloonata perusulottuvuudet uuden Ibiza-, visuaalinen vaikutus on suurempi segmentin auto. Välitön vaikutus näiden uusia ulottuvuuksia on, kuten voitte kuvitella, paljon tilava matkustamo. Leveä ja Seat Ibiza ja lähtevän virran VW Polo, Uuden sukupolven Seat asettaa uudet standardit. On olemassa muutamia autoja tässä luokassa niin Varsinainen amplitudi takaistuimilla, kun taas runko, kanssa 355 litraa, Myös pitkä ylittää keskiarvon kategoriassa.

sisällä ominaisuudet, Istuin on jo takuu, mutta kaksi merkkejä samassa talossa yläpuolella, se näyttää pakko lähteä liikkumavaraa. Siellä hierarkiassa. Käytettyjen muovien kojelautaan Ne ovat siten vain oikea, vaikka Kyllä säädöt ovat ylpeitä. Tässä mielessä jopa rinta ulos jo Veteraani Polo jopa tarjoaa tiedot ylimääräisenä kumin huuli takaovien parantaa akustisen tiiviyden ja estää likaantumisen kehyksissä ... En tiedä, kyllä, jos tällainen yksityiskohtia, jotka tekevät eron pysyy tulevaisuudessa Polo. Nyt se on Istuin joka erottuu viitaten varustevaihtoehdoilla sen luokkaan, erityisesti sekamelskan ajo avustajat voivat sopeutua uuteen MQB arkkitehtuuri A0, sama, joka on tulevaisuudessa Polo ja Audi A1, ja se tekee Ibiza jälleen viittaus auton dynaamisesti ottaen vaikka todellinen torjumiseksi Polo on yli arvokkuutta.

Seat Ibiza 2017

Seat Ibiza 2017 vs VW Polo: tämä

Moottorin pitäisi saada laite kuvissa, pystyin johtamaan nykyisestä Polo ja myös ensimmäinen uuden sukupolven Seat Ibiza, jossa saan, yllään 1.5 TSi 150 hv ja sijoittui FR varustettu tilaisuutta vaikuttava joukko 18 tuuman pyörät. Configuration ilmeisesti määrittämään kiistaton etu Ibiza tarkkuutta ja tehokkuutta, mutta ne voivat olla "luettu" Helposti hyötyä tästä uudesta alusta, lukien poikkeuksellinen laatu bacheo Tälläkin mount pyörillä. Tangosta, aina hänen herätä matkat voisimme tehdä Barcelona ympäristöineen ei ole juurikaan eroja voit tuntea kuin runko ja jousitus, mutta itsevarmuus ja ketteryyttä: Yksinkertaisesti, kanssa Seat Ibiza tunnut roll lion. Suorempi ohjaus-minun makuuni hieman kesto ja erinomaisen tarkkuuden etuakselin edessä napa huomattavasti korkeampi ali- ja suuremmat liikkeet elin, mutta myös loistava vuonna turvallisuuden tunteen; verrattuna heidän ikäisensä, nykyinen Polo on edelleen viittaus auto, mutta Ibiza näyttää tekevän selväksi alusta alkaen, joka asettaa uusia tasoja dynamiikkaa ja hienostuneisuutta.

VIRALLINEN kulutusSeat Ibiza 1.0 TSIVolkswagen Polo 1.2 TSI
urban kulutus5,8 l / 100 km5,9 l / 100 km
taajama-kulutus4,1 l / 100 km4,0 l / 100 km
keskikulutus4.7 l / 100km4.7 l / 100km

moottori 1.5 TSi se avaa Ibizan samanaikaisesti uudistetun VW Golf, luonnollinen kehitys 1,4 TSi, tehokkaampia, erittäin pehmeä... ehkä liian "sovinnollinen" FR-versio, tai ehkä "liian" alustan vain 150 hv. Ibiza rinnastetaan ilman pienintäkään valituksen, kun paljon vähemmän tehokas Polo edes varovasti modulaarinen kiihtyvyys satunnaisesti hidas käyrän kiiltävät asfaltti rannikolla. Elektroniikka myös tekee eron: kehitys sähköisen itsensä esto, integroitu ajonvakautusjärjestelmä toimii tehokkaammin puuttumatta lainkaan suuntaan. Erittäin elastinen, hieno kierre ja melko kiireinen median, 1,5 TSi järjestelmä voi tarjota enemmän plus ajettavuus urheilun tuntemuksia. Loppuvuosi ei voi ostaa tätä versiota, mutta 1.0 YTE täyden takuun. koskien dieseli, Istuin korjaa laukaus: hyvästit 1,4 TDi 3 sylinteri, tervetuloa takaisin TDi 1,6 80, 95 ja 115 CV, thrusters jakaa tulevan Polo.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Seat Arona, niin tulee uusi pieni maastoauto Seat

Istuin Álora, on uusi 7-paikkainen Ateca?

VW T-Roc, ensi SUV VW, liikkuvat