BMW X6 Mercedes GLE Coupe 30d ja 350d, kaksi tyylikästä SUV

BMW X6 30d 350d Coupé vs Mercedes GLEBMW X6 30d 350d Coupé vs Mercedes GLEBMW X6 30d 350d Coupé vs Mercedes GLEBMW X6 30d 350d Coupé vs Mercedes GLE

BMW X6 Mercedes GLE Coupe 30d ja 350d näyttävät kaksoset, mutta ne eivät ole. Aluksi se oli BMW että muuntuvia tekee X5 osaksi viisiovinen coupe X6. Nyt tulee Mercedes ja tekee saman sen ML, se tapahtui kutsua GLE Coupe. Molemmissa tapauksissa käsite on sama ja nyt näemme, että yhtäläisyyksiä tulokseen on monia. segmentin maastoauto urheilu se ei lopeta kasvuaan, ja että vaikka se ristiriitaista puhua urheiluhenkeä autojen yli kaksi tonnia ja kokonaiskorkeus on suurempi kuin useimmat ihmiset. Mutta se on korimallin, jotka haluavat, ja jos on kysyntää, on tarjontaa. Sekä BMW ja Mercedes ovat onnistuneet saamaan tämän käsitteen alaan ylellisyyttä ja urheilullisuus ja riippumatta siitä, onko se on ristiriitaista puhua urheilullisuutta vai ei, molemmissa tapauksissa olemme korkea laatu valmistus jolla saavutetaan kaksi todellista cochazos. Molemmat kuuluvat korkeita alueita ja autoja peräisin todistettu. Tapauksessa X6 lähtökohtana oli SUV X5 kun GLE Coupe drift erinomainen, vaikka veteraani, SUV. Ei ole aikomusta poistua asfaltin monimutkaistaa olemassaolon ulkopuolella, vaikka ne voisivat. Vähentämällä ei tarjoa erityisiä loppuu "off-road" tai sekoittaa renkaita. Hänen esteettinen lähestymistavalla pyritään tehokkaasti asfaltilla, vaikka niillä on kyky käydä läpi sivustoja kuin voitte kuvitella.

Heillä on samanlaiset ulkoa mittasuhteet. Mercedes GLE Coupe Se on 1 cm: ä lyhyempi kuin BMW X6 mutta 1 cm leveä ja 3 cm. Tämä yhdistettynä korkeaan konepellin, tekee Jos näet erikseen GLE näytät isompi kuin BMW, mutta huomaa, että ero on pieni. Tämä sama tunne teillä ajettaessa jälleen aiheuttama vieviä edessä huppu GLE, joka on pyrkinyt olemaan lihaksikas sen edessä; end ja liikkua yhtenä missä Puisto muut, paitsi että BMW on huonompi kääntösäde ja näkyvyys tähti on huonompi parkkipaikoilla.

BMW X6 Mercedes GLE Coupe vs

Sisällä ovat ylellisiä ohjaamoja ja laatu viimeistely selvästi yli keskiarvon. Minun on mahdotonta määrittää, mikä on parempi viimeistely, ja Kaikki riippuu estetiikkaa valintasi kun se on asetettu; BMW tarjoaa enemmän sisustuksen värejä ja voit saada jotain enemmän kuin silmänruokaa. Ergonomia on hyvä kaikissa valvonta ja löydät vain puutteita ovat ilmeisiä, kuten käsine on liian kaukana tai haluat enemmän vaihteenvalitsin rattiin Mercedes tai BMW keskikonsolissa. Tila on tyydyttävä molemmissa. By korkeus sinun pitäisi olla mitään ongelmaa, vaikka takana. takana enemmän eroja keskenään, ilman ongelmallista. X6 on kapeampi cm 3 ja on 6 cm enemmän jalkatilaa, kun taas GLE Coupe on 7 cm korkeus; Näissä autoissa pahin luku ei pakota sinua ahtaalla. Takaistuimet ovat mukavampia kolme matkustajaa Mercedes ja paremmin vaipasta kahdelle BMW, joka on vähemmän mukava keskus selkänoja. Matkatavaroiden kapasiteetti on paras GLE, jossa myös rako alle suurempi lattian. Kaksi on valtava taakka suuaukko, etunsa ja viat. Voit saada hyvin suuria esineitä vaan lattia on erittäin korkea ja yläosassa portin ollessa auki pysyy tasolla NBA (2,19 m on, että GLE), niin On helppo osua katolta pysäköinti. Sekä kuljettaa automaattinen käynnistys, joka on tärkeää, kun koko ja paino portit.

BMW X6 käyttäytyminen 30d ja 350d Mercedes GLE Coupe vaikuttunut, miten helposti piilottaa koko Sekä tie- ja kaupunki. Ja pysäköi niitä, koska te kuvitella se ei ole helppoa täällä älä epäröi asentaa ylimääräisiä 360 asteen kameroilla, säästät naarmuja ja sen avulla on helpompi löytää, koska se maksaa alussa ja lopussa elimissä. Kaupunkiliikenteessä liikkua vapaammin, josta ne näkyvät, jossa etu, joka antaa korkeutta. Tiellä Pidän BMW X6 alkaen urheilun kannalta, koska se tarjoaa vähemmän inertia kuin hänen kilpailijansa, joka painaa 168 kiloa. Lisäksi teoreettinen saadut tiedot mittakaavassa, se on nähnyt ajo. Kaksi yksikköä testataan puuttui ylimääräinen ilmajousitus, jota en suosittele, että kaksi tavaramerkkiä kun paino ja korkeus offset marring kova suspensioiden mukavuutta molempia; Ne eivät ole epämiellyttävä, kunnes ohitat kuoppa. Heillä on erinomaisen pidon vain katkoksia alhainen pitoa jos valinnut leveämmät renkaat. Jos aiot matkustaa lumisilla teillä tai runsaalla vedellä, tai poistua polut joskus parempi anna sen vakiona, tai Laita hyvä talvi koskettaessa, He pohtivat liikaa ja siellä pyörän osio, varsinkin jos haluaa pyörää 20 tai 21 tuumaa.

BMW X6 Mercedes GLE Coupe vs

Suoritustaso dieselmoottoriin on hyvä. BMW X6 on aina vähän nopeammin kaikki edut ja myös kuluttaa vähemmän. molemmat Niillä on sama teho mutta paino muuttuu hieman hitaammin ja Gastón Mercedes. Siirtyminen 10 litraa kaupunki on paljon Diesel ja kun hänen kilpailijansa samassa mittauksessa kuluttaa lähes litran vähemmän. Valtava talletukset antaa heille hyvän autonomia molemmissa tapauksissa. Molemmat ovat hyvä vaihtoehto, joka haluaa SUV vähemmän "tuttuja" ja "urheilullisen". Nämä dieselmoottorit ovat toiminnallisia ja prestacional taso on enemmän kuin tarpeeksi niin urheilukäyttöön oletetaan kuten normaalissa käytössä. Joissakin asioissa Pidän BMW ja Mercedes toisissa. Joka tapauksessa on kaksi cochazos erittäin hyvälaatuisia, vaikka olen edelleen löytää ne enemmän järkeä kuin esteettinen. En tiedä, jos uutuus mutta GLE Coupe kadulla on silmiinpistävää.

Saatat myös olla kiinnostunut:

BMW X6 xDrive 30d vs Porsche Cayenne Diesel

Video: BMW X6 M toppeja piirissä

Mercedes GLE 63 AMG Coupé

BMW X6 2015

GLE 700 AMG Mercedes Brabus 63S Coupe

Cadillac XT5

Video: Lewis Hamilton pyörän Mercedes GLE Coupe