VW Golf Variant 2.0 TDI 150ps DSG: 100000 km testi

100000km testi VW Golf Variant100000km testi VW Golf Variant100000km testi VW Golf Variant100000km testi VW Golf Variant

Kokonaisaikaa suorittamiseen pitkäaikainen testi VW Golf Variant: 1408 tuntia. Tämä luku on lähes 59 päivää aikaa tutustua "Sota ja rauha" täydellinen versio jopa 21 kertaa. Ajaminen on aika kollegamme saksalainen aikakauslehti Auto Motor und Sport on laskettu keskimääräinen nopeus 71 km / h, Seuraavat tiedot ajotietokone. Tietenkin aika ajo VW Golf Variant (tuttu) taukoja lukuun ottamatta, kun kestotesti 19. tammikuuta 2015. Se on ottanut aloitettu 20 kuukautta, eli se oli päivittäin keskimäärin 167 km Tie kulkee käyttäen neljä kertaa päivässä.

Voisimme sanoa, että golf on enemmän tyypillinen saksalainen auto, Mallin kaikkein kappaletta on myyty yli Opel ja Ford yhdessä kaikkien C-segmentin malleja pitkän aikavälin testi, Yksikkö oli turbodiesel kahden litran ja 150 hv, DSG liittyy kaksinkertaisen kytkin kuusivaihteinen Highline loppuun. Lisäksi tämä laite oli suuri ja kallis lista 24 mahdollisia vaihtoehtoja, kuten mukautuva jousitus, vetokoukku, erinomainen tuulilasin lämmitin, 18 tuuman ja sivuturvatyynyt takaisin, muiden tekijöiden, jotka olettavat, että hinta tämä laite kulkee 32000 yli 45000 euroa. Hyvin erilaiset vaihtoehdot vievät todella käyttää päivittäin.

VW Golf Variant: iso sisätila

todella tämä Volkwagen Golf Tarjoamme meitä enemmän kuin me tarvitsemme kannalta laitteita. Käytössä ennen kaikkea korostamme sisätiloja ja toiminnallisuus tarjoamia Golf itse. Jotkut kuljettajat pitkäaikaisten testi löytyy 4,56 m pitkä VW Golf Variant hämmästyttävä helpotus matkustaa sisällä. Jos neljä aikuista, on todella antelias tilaa olla kompakti, vaikka tutun elin. Body Variant tarjoukset upea boot, vähintään kuorman tilavuus 605 litraa sijoittaa matkatavarat. Tila, jota voidaan laajentaa tarpeen mukaan taittamalla alas istuimen selkänojan 1620 litraa, mutta ei jätä täysin tasainen pinta. suuri kapasiteetti kuljettaa suuria nippuja.

VW Golf Variant tuttu testiErilaisiin siirtymiin kattamaan asiantuntijoiden, runsaasti tilaa Sen avulla voit tallentaa saumattomasti salkut kuvamateriaalia, jalustat, vilkkuu, laatikot tavoitteita, nojaten sivupaneelit ja jollei maton eikä ole menossa liikkeen kanssa autossa. Tehdä pieniä naarmuja kovaa muovia ...? Johdu ainoastaan ​​vähän huolta monet kuljettajat, jotka ovat käyttäneet tallentaa matkatavaroiden. Koska muuten kaikki VW Golf Variant on sama kiinteä ulkonäkö, joka esittää periaatteen saalis. Mukavat istuimet eivät ole menettäneet erinomaisen pitokyvyn kanssa pitkän matkan, jossa kaipaan enemmän julistus on ristiselän tuki, jotta se olisi tehokasta.

VW Golf Variant 2.0 TDI 150 hv: tehokas moottori

Selitetään lahjakkuutta osoittavat Golf matkustaa on mainittava joka ylpeilee mukavuutta ja luotettavaa suorituskykyä viritetty pyöräKahden litran turbodiesel R-ei on häpeällistä ja kiistanalainen 2.0 TDI EA 189 Petokset päästöjä, mutta hänen seuraajansa. Moottoria, joka täyttää Euro 6 -päästövaatimukset katalyytti NOx ilman ureaa injektio. Aikana stressitestit tarkista asiantuntijoiden kanssa päästöjen analyysi on todella puhdas ja täyttää mainostetaan. Päästöt todellisessa liikenteessä, tie, olivat pienempiä kuin muualla Dieselmoottorit testattu.

Lisäksi seuraaja Golf pakottavia tarinan kilometrin on löytää yhä muotoinen (myös moottorin ääni hienous), parantaa suorituskykyä ja tarjoamaan aina tiukka kulutusta. Hän on peitetty polun kohtuullisen 6,9 l / 100km keskimäärin. Driving maksimoida tehokkuus olemme siirretään 5 l / 100 km. A-osassa on tuen tehokkuuden kaksoiskytkinvaihteisto DSG kuuden nopeus havaittavissa. Eco-ohjelma, voimme valita "kynttilä mode", jossa me ammuttiin tiellä hyödyntää inertia vapaalla, ja emme tarvitse mitään merenkulun tietoa. Yksinkertaisesti nosta jalka pois kaasupolkimelta ja hyödyntää inertia suotuisa maastossa.

VW Golf Variant 2.0 TDI DSG

Muutos on mukavaa siirtymät vaihdetta ja erittäin tehokas toiminnassa normaalisti, mutta että yhtenäisyytemme esitteli ongelma. Aluksi vaihtamiset olivat erittäin nopeita. Mutta yli kilometrin, Erityisesti yli 50000km, He hidastui ja jyrkkiä rinteitä oli nopeutettava yli loogisia käynnisty. Hyväksymistä DSG edellyttää merkittävää panostusta, koska sen hinta on 1900 euroa, ja 60000km täytyy vaihtaa vaihteistoöljyn eli kustannukset toisen 300 euroa, 140 heistä investoinut kuusi litraa öljyä täyttämiseen lähetystä. Lisäksi öljyn vaihto edelleen tuottaa pieniä nykäyksiä alemmassa vaihdetta, automaattikäytöllä tai manuaalisessa tilassa.

navigointijärjestelmä/ Volvo Interactive (2315 euroa) ei täytä kaikkia suuria odotuksia. Se on joskus hidasta saada suuntiin ja jos menemme ulkomaille tuntuu epämukavalta.

VW Golf Variant: alhaiset ylläpitokustannukset

Sijoitukset, Golf erottuu alhaiset ylläpitokustannukset. Se on vain tarvitsi uudet jarrupalat, mutta päätyi taka jarrupalat ja yhdistämällä alkuperäinen jarrulevy. Välillä huoltoseisokit vain sen piti korvata kaksi litraa öljyä. Kuten olemme nähneet 60000km tarkastusten kulut olivat alhaiset, ja huolimatta korkeista moottorin suorituskyvyn renkaat käsitellään huolellisesti tasainen kuluminen.

Testi VW Golf Variant 2.0 TDI PerheVW kiinnitetään vähemmän huomiota Aina korkea jäännösarvo. Koska lisät (€ 13472), Variant menetti noin 100000km 20450 € arvosta -onyyli 45% uuden hinta-. mutta, Miksi myyt jälkeen 100000km Golf? Erittäin vankka, jossa kilometrin muunnos ei tunnu tuntea ajan kulumisen.

Ilmaantuvuus VW Golf Variant 100000km

7948 km. Selain lakkaa toimimasta.

8009 km. Korjaus ja vianmääritys. Kiinteä langaton liitäntä (76,56 €).

31330km. Arvostelu öljyllä vaihto (303,96 €).

57040km. Suorituskyvyn menetys kokonaan moottoritietä. Nosturin saapuu hätätilanteessa. Tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen, kaikki palaa normaaliksi (0 €).

57214km. Käyttämällä testaaja aiheutti virheitä luetaan. satunnaista virheet alhaisen polttoaineen paine (0 €).

59,201 km. Arvostelu öljyllä vaihto. Siitepölyä suodattimen vaihto (398,32 €). Vaihteistoöljyä ja suodattimet (300,30 €). Vaihtaminen etujarrun (269,42 €) pillereitä. Korvaus pyyhkimet edessä ja takana (50,69 €).

92023km. Versio öljynvaihto, ilmansuodatin, polttoaineen suodatin (450,02 €).

VW Golf Variant. Niin sen jälkeen arvostamme pitkäaikaisen testi

KIIHDYTYS. Hyvä luvut, jotka ovat parantaneet yli kilometrin. 100000km investoi lähes 3 sekuntia nopeampi kuin alussa päästä 180 km / h.

KULUTUS. Erittäin hyvä määrä todellisen kulutuksen ajo kaikille, että olemme esittäneet.

Paino ja mitat. Tilava hytti sen kaikissa ulottuvuuksissa, jossa jalkatilaa matkustajien ja tavaratilan tilavuus dramaattisesti. Olet puuttuu jotain yli päälle aukon portin.

Saatat myös olla kiinnostunut

Pitkän aikavälin testi Peugeot 308

Volvo V40 D3: päätelmien jälkeen testaus 100000km