Opel Mokka X: testi ja SUV hinnat

Opel Mokka X 2017: Testaa ja valokuviaOpel Mokka X 2017: Testaa ja valokuviaOpel Mokka X 2017: Testaa ja valokuviaOpel Mokka X 2017: Testaa ja valokuvia

Olemme matkustaneet Edinburghiin Britanniassa, sillä ensimmäisessä testissä kontakti Opel Mokka X, uuden auton perustuu Opel Mokka joka käynnisti neljä vuotta sitten, mutta että saksalainen tuotemerkki on syvästi muokattava korostaa sen ominaisuuksia alalla SUV urbaani tyyli, paljon hyväksyntää nyt suuren yleisön keskuudessa.

Opel Mokka X: uusi muotoilu ja yhdistetty

Opel Mokka X mittaa 4,28 metriä pitkä ja saamme läheisyydessä lentokentän sanoi Skotlannin kaupunki välittömästi arvostavat näitä muutoksia ulkonäkö, joka päivittää kuvan. Ensinnäkin kiinnittää huomiota sen otsa-, jossa tarkkailla, miten ne ovat uusittu puskurit, säleikkö ja ajovalot. Kun lähestyimme takaisin tallentaa myös matkatavaroiden heidän runko 356 litraa, Lisäksi näemme, miten ne uusittu takavalot ja puskurit, että alue. Laivastossa Opel Mokka X Edinburgh odottaa meitä ei puutu yksiköissä kaksi uutta värivaihtoehtoa, oranssi Amber ja punainen Scarlet.

Opel Mokka XMaavara esittelijänä Opel Mokka X ja kotipaikan sijainnista tekee paljon helpompi sisällä tämä SUV. Yksi niistä asioista, joka erottuu on uusi muotoilu kojelautaan, joilla on tiettyjä mielleyhtymiä tyyliin jo tunnettujen Astra 2016. Lisäksi Saksan markka ovat suuresti pyrkinyt uuden Mokka X Cale välillä nuorta yleisöä, siksi on panostanut erityisesti integrointia uuden sukupolven sen IntelliLink multimediajärjestelmä, täysi yhteensopivuus molemmat laitteet valmistetaan omena ja ne, jotka perustuvat Android, vain pienet erot päänäyttö, tarvittaessa, on 7-8 tuumaa. asumismukavuusolosuhteet ei muutu vastaan Mokka edellinen.

Opel Mokka 1,6 CDTI 136 hv X, hyvin palkitsevaa

kanssa rutómetro opastaa ajamme maanteitse Dalmeny House ja tästä olemme Mokka 1,6 CDTI 136 hv X, mekaaninen turbodiesel joka Kysytyimpien yleisön mukaan Opelin, myös ovat Bensiini 1,4 Turbo 140 tai 152 hv ja dieseli 1,6 CDTI 110 hv, jälkimmäinen vain flotas-. Kun lyhyt vierailu mahtava palatsi-linnoitus liittyvät kuninkaallisen perheen, matka jatkuu Skotlannin ylämailla kanssa Mokka X varustettu AWD ja käsivaihteisto -Se voi myös olla 4x2 tai kanna automaattivaihteisto vääntömomentinmuunnin ja kuusi vaihdetta-. tämä turbodiesel neljä sylinteriä on esitetty varsin hienostunut, osoittamatta liiallista melutason kiihtyvyys. Työntää hyvin pienillä nopeuksilla, koska sen kirkas pari, ja tarjoaa erittäin lineaarinen teho toimitus yli 4000 kierrosta minuutissa. Yhdessä se esittelee kaikkein tyydyttävän vastauksen, varsinkin kun matkustamme nopeasti kohdat, tuo esiin loistava ohitukset optimaalisen pickup ja kulutus hyvin sisältöä -Olen allekirjoittaminen 4,1 l / 100km-. Ohjausjärjestelmä tyytyväisiä ja muuttaa samalla asetusta suspension on melko vakaa.

Opel Mokka sisällä XOpel Mokka X: Nyt Campero

Lisäksi X mukana uuden nimikkeistön Opel Mokka, saksalainen valmistaja haluaa tunnistaa suurempi kyky ulkopuolella matkustamiseen asfalttiin, joten se edelleen käyttää tämän kirjeen tulevissa malleissa. Kierroksella odotimme pieni venytys maastossa, nähdä ominaisuuksia uuden Mokka X Vastaus raitojen välissä Skotlannin metsissä on ollut moitteeton, jossa Monilevykytkin sähköinen järjestelmä jotka voivat jakaa vääntömomentin etu- ja taka-akselien 100: 0 50:50, riippuen ajo-olosuhteissa. On selvää, että 4x4 versiot Mokka X campera sitoutumista enemmän persoonallisuutta kuin jotkut sen tärkeimpien kilpailijoiden, kuten käyttämällä tehokkaampia poista valinta mekaanista. Joka tapauksessa tämä SUV Se on ensisijaisena tavoitteena asfaltilla, vaikka sen laitteiden saatavana myös hyödyllisiä ohjaus laskuja.

Ensimmäinen yksiköt Opel Mokka X Ne toimitetaan vasta kuukausi lokakuu, mutta ja tilauksia tämän SUV sallittua Se tarjotaan kolme viimeistelytasot: Valikoiva Excellence, Business (varten 1.6 CDTI 110 hv vain) ja Color Edition. Koko alue on vakiona: vakionopeussäädin, ajotietokone, neljä sähkökäyttöiset ikkunat, kevytmetallivanteet ja Bluetooth ja multimedian järjestelmä seitsemän tuuman kosketusnäyttö. Ylemmässä päätteet voivat olla mukautuva valaistus LED-, ergonomiset istuimet sertifioitu AGR, hälytys tahattomat vaihtaa kaistaa, lukija merkkejä, avustaja kaukovalot, etutörmäyksestä Alert ja onstar palvelu Opel, erittäin hyödyllinen hätätilanteessa. valinnainen OPC Line Sport-paketti tarjotaan myös.

Opel Mokka X: hinnat Espanjassa

Opel Mokka X 1,4 Turbo 140 hv 4x2 19500 euroa Selective

Opel Mokka 1,6 CDTI X 4x2 136 hv 21300 euroa Selective

Opel Mokka 1.6 CDTI 110 hv X 4x2 Business: 21400 euroa

Opel Mokka X 1,4 Turbo 152 hv 4x4 Autom. Excellence 25580 euroa

(*). Myynninedistämistarkoituksessa Erikoishintoja mukana

Saatat myös olla kiinnostunut

- Audi Q5 vs BMW X3: ammuskelu SUV 2017

- Mitkä ovat epäonnistumisia autojen ja kompakti katumaasturit bestsellereitä?

- ¿SUV tai perheen? Valitsemme parhaan auton perheelle