Testi: Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI 150ps DSG, perehtynyt tilaa

Testi Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTesti Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTesti Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSGTesti Volkswagen Golf Variant 2.0 TDI DSG

Ystävä kertoo, että hän on ostanut Volkswagen Golf ja ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on GTI. Voitko kuvitella, mitä urheilua vanteet, verhoilu kuvia elämän ja GTI kaikkialla. Kuitenkin, kun opetin löydät perhe, kaksi lastenistuimet kaltereiden takana katolla ja että on hyvin vähän tekemistä urheilullinen ja intohimoinen Golf oli mielessä, kyllä, joka tulee ulos tiedotteessa ja jonka kanssa haaveillut kun olit nuori. Totta, eri versioita ovat tehneet Golf menettää intohimoa. Ei enää ole kyseistä lähinnä, että ei ollut muita ja se teki hänestä ainutlaatuisen, ja vaikka se on muuttunut enemmän käytännön, kattava ja sopivat kullekin yleisölle. Kuten kiihkeä kannattaja GTI kertoo, että urheilu versio on säilyttänyt joitakin sen alkuperäisen taikaa, mutta kun tapaat tuttu kuvio näin tässä yritän, ei väliä kuinka hyvä se on, se ei ole enää sama.

VW Golf Variant perhekuvia uusi Golf Variant Se on hyvä auto ja tämä versio 2.0 TDI DSG ja 150 hevosta se näyttää erittäin suositeltava, mutta se on ensimmäinen kerta, kun tuntea Golf täydellinen "laite"; Tämä muunnos ei kaikki hyvin, on hyvää tilaa, laatu ja lähettää se ei löydä yhden vakava vika. Se on hyvin lähellä ihannetta mitä pitäisi auton joka päivä. Tavanomaiseen Golf Variantti lisää upea kattoikkuna (valtava) ja runko 175 litraa alkuun korkeus lokeron tila kerrotaan jos päätämme hyödyntää raon kattoon. Se on ainoa syy (oman esteettinen maistuu Älä sotke), jonka on päätettävä välillä Variant ja Golf 5 tavanomaisia ​​ovia, kuten muissakin mittauksissa, mekaanisia laitteita tai jäljitetään. Lisäksi, jos etsit tilaa todellisia, älä tuhlaa aikaa Volkswagen itse katsomalla Tiguan (180 litraa vähemmän kapasiteettia) kuin Golf Variant jopa antaa sinulle enemmän tilaa takana ja on myös 4x4 versio .

Saatat epäröi mennä Passat ja säästää looginen hintaero, vaikuttaisi järkevältä, vaikka kaikki ansaitset on tilaa takana (ei paha), koska takakonttiin Golf Variant on 20 suurempi kuin Passat Variant litraa. Johtopäätöksenä on, että sinulla on yksi malleista, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä tarkoittaa sisätiloja ja ulkotilojen kokoa. Ilmeisesti mikään ei käsitellä Skoda Octavia Combi, mutta verrattuna muuhun osaamisen se pysyy erittäin hyvä paikka. Ei upea auton suunnittelussa, mutta kromi kattokaiteet ja mukava pyörät on houkuttelevaa. Kun maaliin Sport tarjoaa hyvän etuistuimet. Takana on vain vähän ergonominen tuki, joka auttaa matkustaja keskellä on mukavampaa kuin Golf 5-ovinen. Pörröinen näissä paikoissa on jotain kovaa ... se on maku, kuten jotkut ehkä mieluummin alemman kovuus ja enemmän mukavuutta paikkaa Ranskan kilpailijoita.

VW Golf Variant testi kuvaTällä moottorilla Diesel Variant siirtyy säästää. Tämä yksikkö on ollut ainakin valta on annettu kaikille, jotka ovat läpäisseet meidän tekninen keskus, ja että ei ole estänyt prestacional taso oli hyvä. Loaded ääriään myöten ja käynnissä ilmastointilaite antaa edelleen hyvän vastauksen tiellä, on hyvä yhdistelmä. Kun DSG voittaa ilo käyttää, vaikka se saa enemmän kuin useimmat sen kilpailijat hinta. Se toimii hyvin vaikka annostelun kanssa 18-tuuman pyörät renkaan profiili 40 kuljettaa tämä laite (valinnainen), kuten Se aiheuttaa tarpeettomia kuiviin takana; paremmin 17 tuuman pyörän sarja.

Se on hyvä järjestelmä Stop / Start ja eko -yhteystilassa saavuttaa onnistuneen kulutustaso, joka tarjoaa suuri kompromissi menojen ja suorituskykyä, yhteinen kaikille mallit VW-konsernin varustettu tällä yhdistelmällä Multilink taka-alustan ja 150 hv TDI. Sport leikata välittää suuri tunne laatu, sekä liikkuva ja koskettaa kaikki kontrollit tai suodatus melua ja tärinää. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​käytännöllinen auto ja suositeltava. Toinen asia on, että hinta ei sovi, jolloin tarkastellaan Seat tai Skoda joilla on samanlaisia ​​piirteitä, kosketus, ja tilantarvetta.