Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4×4

Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4

Filosofisesti, ostaa auto on yleensä toimenpide vastauksena olosuhteissa yhtä moninaisia ​​kuin ihmiset täytyy päättää. Todellisuus on kuitenkin paljon yksinkertaisempaa. Tämä päätös tulee lopulta yksinkertaisesti kysymys osallistujaksi pään tai sydäntämme. BMW X3 xDrive 20d 190 hv, ja Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4 197, kuvaavat hyvin joko tuotekonsepti. koska kun taas suuri osa ostajista BMW tehdä yhteiskunnallisesti tärkeisiin, johon tuo auton tämän merkin, joka päättää Hyundai arvosta enemmän käytännöllisyys tuotteen. Mutta ei ennakoida tapahtumia, ja mitä kukin auto desgranemos toimituksen vastineeksi mitä maksaa.

Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4

5 tai 7 paikkaa

Aloittaen pakkaus, älä anna arvostamaan esteettisiä, hyvin subjektiivinen näkökohtia, mutta mitä on piilotettu niiden "kääreitä". Tässä mielessä, ja vaikka molemmat mallit käytännössä Calcan sen ulkoisen toiminnan, Hyundai päättäjät olisi ottanut enemmän mielikuvitusta sisemmälle määritelmän malliin. Ja että Santa Fe tarjoaa jopa seitsemän paikkaa, kun taas BMW täyttää viisi. Lisäksi edessä paikkaa keskirivin matkustajille on vielä 5 senttimetriä pitkä, jotka ovat huomattava tekemään pitkiä matkoja.

Ja se ei ole vain sen etuja. Hyundai on myös pituussuuntainen säätö toisen rivin paikkaa. Tärkeä yksityiskohta, koska se mahdollistaa modulaarisen sisätilan tarpeista riippuen tiettyjen kuorman. Kyllä, sisustus modulaarisuus, Sillä on vaikutusta mitattaessa kapasiteettia runko.

Tässä suhteessa ja jos käytämme seitsemän paikkaa, tavaratilaan on vain 140 litraa kapasiteettia. mutta jos jätämme paikkoja takakonttiin, että kapasiteetti vaihtelee välillä 550 ja 760 litraa, asennosta riippuen eteenpäin tai taakse toisen rivin istuimia. Vuonna BMW kaikki on helpompaa. Käyttäen viisi paikkaa, sen runko voi sisältää korkeintaan 455 litraa matkatavarat.

Kuten nähdään, olipa kyse asumismukavuusolosuhteet, kuten kantavuus ja modulaarisuus, Korean malli tuhosi hänen saksalaisen kilpailijansa.

Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4

ristiriitaisia ​​tunteita

Analysoida dynaaminen kohdat, kuitenkin, Saksan malliin toipuu perusteella aina, kun se on liikkuva asfaltilla. Ja on, että vaikka se on hieman pienempi moottori, 1995 kuutiometriä cm3 verrattuna 2200 sen kilpailija, ja hänen Virta on myös pienempi 7 hp, X3 johtaa Santa Fe tehokkuutta. Ja emme tarkoita vain sen hieman paremman suorituskyvyn, mutta koska sen runko on set-up selvästi pyritään tehokkuuteen. erottuvat yritys jousitus, jotka tekevät BMW tarjoaa hyvin lähellä tuulella perinteinen sedan, onko siirrymme yksinkertainen katujen nimiä, tai eniten kierretty.

Santa Fe on paljon porvarillinen tässä mielessä, sillä niiden suspensiot ovat vedonlyönti enemmän mukavuutta kuin käyttäytymisen. Mutta tämä kommentti ei tulkita väärin, koska vaikka inertian ovat havaittavissa, ja tuki muutoksia ratkaistaan ​​hieman hitaammin, yleinen käyttäytyminen on myös johtaman hyvin edistyksellinen ja erittäin helppo hallita reaktioita. Lisäksi, vaikka painon voittaa X3, off-hook-Hyundai tehokas jarru laitteet, jotka vielä onnistuu ylittämään BMW nopeuksilla välillä 70 ja 130 km / h.

Jos analyysin otamme alalla "off-road" Santa Fe vastaa paremmin. Ja tällä alueella niillä on ratkaiseva vaikutus pehmeä suspensiot, paremmin imevät väärinkäytöksiä ja tuottavat vähemmän levypalloa pyörät ja siten suurempi epätarkkuudet polku. myös niiden parempaa rajat TT, ja AWD että lukitsee keskus ero, tehdä ero Saksan malliin. Toisin sanoen, uusi piste Korean malliin.

Vertailu: BMW X3 xDrive20d vs. Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 4x4

The 'kuori' on 'strippaus'

Nyt Katsotaanpa mitä kukin brändi antaa meille vastineeksi mitä maksaa. Ja tässä osassa on taas Korean malli, joka erottuu, jolla on paljon suotuisammat suhde kuin kilpailijansa. Ja että vaikka maksavat 1554 euroa vähemmän, Se on laitteet paljon enemmän täydellinen sarja. Elementtejä, kuten polviturvatyynyt ja takapuolella, hälytys kaista lähtöä, takaa katsottuna kamera, takana pysäköinti anturi, ajovalot mukautuva ksenon, itsetasoittuva takajousitus, nahkaverhoilu ja kuumennettiin edessä ja takana istuimet, kattoikkuna, selain, kevytmetallivanteet 19" tai varashälyttimet, ovat osa tätä säännöstä BMW on maksettava. Itse ja laitteet vastaamaan sarja- BMW Hyundai, Saksan vaativat meitä maksamaan noin 6700 ylimääräistä euroa. Ja että luku nousee yli 16000, jos haluat X3 "look" niin tuoretta kuin kuvia tarinan.

Lyhyesti sanottuna, emme kiellä arvoa BMW X3 sosiaalisessa mielessä, tai korkeampi jälleenmyyntiarvo, mutta käyttäen pään, tasapainoisempi ja järkevä vaihtoehto on Korean malli, joka tarjoaa enemmän kuin hänen kilpailijansa millä on maksat.