Vertailu: Volkswagen Golf vs Seat Leon ja Audi A3

Vertailu: Volkswagen Golf vs Seat Leon ja Audi A3Vertailu: Volkswagen Golf vs Seat Leon ja Audi A3Vertailu: Volkswagen Golf vs Seat Leon ja Audi A3Vertailu: Volkswagen Golf vs Seat Leon ja Audi A3

Kai tässä vaiheessa, ja vuosien jälkeen lukemisen FREEWAY, ja te selvää, että kuinka paljon paremmin on auton tekniikka on. Joten sen pitäisi olla ja se on aina ollut kautta historian. Kaikki ymmärrämme autoa enemmän kuin välttämätön kuljetusväline haluamme uuden auton on paras ja teknisesti kehittyneitä, jossa uusin versio kustakin järjestelmiään. siksi kun Volkswagen Group ilmoitti, että se käyttää takaosan vääntötanko asennettu autoihin ja Multilink (He aloittivat kanssa PQ35 Platform) sekä sen tiivistä Golf, Leon ja A3, monet Toimme kädet pään. Henkilökohtaisesti en ymmärtänyt, ja se tuntui askel taaksepäin. Koko elämänsä puhumme eduista itsenäinen jousitus kaikilla neljällä pyörällä, teknisesti geometrian hallintaan, ja nyt tehdä tämän; On taloudellinen päätös, mutta se on niin vakavaa? Minun täytyi tarkistaa.

Seat Leon

Ymmärrän, että tekniikka on nykyään jo niin hyvä, että se on saavuttanut pisteen, jossa se ei ole aina tarpeen käyttää kalliita ja monimutkaisia ​​järjestelmiä; kaikki menee loppukäyttöön. On selvää, jotkut hiilen jarrut ovat tehokkaita eivätkä väsy, mutta jos joskus elämässäsi olet menossa roll piiri voi koskaan tule tarvitsevat niitä, ja jos niitä on, todennäköisimmin tulla enemmän haittoja kuin etuja. Se ei ole ensimmäinen kerta juttelee teknikoille eri merkkejä me välittää tunteen eräänlainen "Yli-insinööri", usein aiheuttanut oman brändin markkinointi, käyttäjien kysynnän tai yksinkertaisesti tarjota vähintään sama tai enemmän kuin vastustaja. Chattiin Ford alusta insinööri, he kertoivat meille, että he olivat hyvin selvää, että nykyään auto voisi ajaa taka puoli-itsenäinen olematta "rauta"mutta He eivät uskaltaneet poistaa kalliita, joskus raskasta, ja tilaa vieviä Multilink kilpailussa vain, koska se kantoi. Itse asiassa, Uskaliaimmatkaan VAG uskaltanut poistaa sen kokonaan, koska autoja kuten näet täällä tarjota kahdenlaisia ​​takajousituksen riippuen mekaanisen versioon.

Mitä tulee vertailu kolmen kompakti ryhmän ... En aio Neuvoa, En edes arvostamaan sen hintaa tai ovatko ne hyviä tai huonoja autoja. Tämän testin tarkoituksena on tarkista jos teoreettinen askel taaksepäin suspensiossa tekniikka on virhe tai menestys. Tätä varten mekaaninen tasa mittaamme tavanomaiset ominaisuudet, me etsimme nopein kierros piiri INTA, ja teemme pujottelu. Nähtyään utelias tuloksen piirissä päätimme myös mitata paine turbo ja laskee, lähentymistä ja eteneminen molempien junien tarkistaa, että kaikki kolme olivat mitoiltaan sarja; Ryhmä B ei halunnut pilata meidän Camouflaged mittauksia.

Audi A3

Totuuden hetki

Golf ja A3 taka multi-link Yhdystukiakselisto Leon ... Kolme jossa viisiovinen elin, 2.0 TDI 150 hv ja käsivaihteisto. Kolmesta ainoa voit irrottaa ESP on A3, jolloin kun menee nopeasti piiri olisi teoreettinen etu. Kaksi muuta sallittua vain pois luistonesto. Nopeimman kierrosajan kolmella jätti minut hieman ymmällään, koska tulos on pois odotettua. Ensin rullattu kanssa A3, sitten Golf ja lopuksi Leon, toista sitten kolmella. Mittausmenetelmä on mennä niin nopeasti kuin mahdollista jokaisen auton lopetettava heti hajonta aika on minimaalinen, yleensä toisen ja kolmannen kierroksen, sieltä renkaat saattavat epäonnistua. Kylmässä ja taas takaisin vetämään toista kierrosta ja jos sää suostuu, meillä on tietoja.

Minun on sanottava, että pidin kaikki kolme autoa. Ne eivät ole minun ihanteellinen urheilun kääntäminen päälle piiri, mutta puolustaa sekä kaikki sen kilpailijat, joko Focus, Series 1 tai luokkaan A. MQB emäs on hyvä, värisävy, joka on parempi jättää se toisen tuotteen vertailu. Tuntuu, Audi on erilainen. Voit poistaa ESP ja siinä piilee kaiken; Tämä mahdollistaa, niin kiemurteleva piiri, toistaa ja inertian, ennen kutakin käyrä. Loput, Leon ja Golf ovat yhtä suuret. Suuntaan samanlaisia ​​tunteita ja reaktioita takana. Audi sanovat, että on dynaamisempi kuin muut mallit perustuvat MQB, mutta en ole pystynyt hahmottamaan yli värisävy ESP. Golf tekee täsmälleen sama kuin A3, mutta vähemmillä tuntemukset ja vähemmän kehon liikkeet; ESP hoitaa homman. Jos sinun pitäisi irrota sulake ESP Olen vakuuttunut, että ei olisi mitään eroa A3 ja Golf. Tulos, 3 hitaammin, tarpeeksi menettää F1 GP mutta olematonta tosielämässä kymmenesosaa. Taustalla A3 ja Golf ovat saman auton, jossa hintaerot ja viimeistely, mutta teknisesti sama.

Volkswagen Golf

Ja siellä tulee Lion ja taka Yhdystukiakselisto. Ensimmäinen asia, olen sitä mieltä, että enemmän kulkee kuin kaksi muuta, ja joka kantaa samaa moottoria. Suora suorituskyky on ollut hieman nopeampaa. Sen moottori on samanlainen voima ja turbo ei näytä koskettaa jumalallisen käsin Seatin Sport. Kyse ei ole moottoria; lopullinen kehitys on hieman lyhyempi, koska teidän rengaskoko, painaa 50 kiloa vähemmän kuin Golf ja 89 kiloa vähemmän kuin ei A3 on siellä salasana? Behavioral Minusta tuntuu, että ei ollut juuri eroaa Golf. Jos ei, koska olen nähnyt takana, hän olisi vannonut monilinkkinen. Huomasin jähmeästi kun "laittaa nenä" Joissakin hidas nurkat, mutta se on niin lievä vivahteen, joka voisi tapahtua ero profiilin tai vanteen suhteen Golf. Kaksi asiaa, tai olen kasvanut ja menetin "tunne" tai on hienosäätää.

Se oli pari kymmenystä nopeampi kuin A3 ja 5 enemmän kuin Golf. Määrittämään, onko kysymys moottorin / alustan paino tai mitään parempaa kuin pujottelu. Siellä syytettiin jälleen, että erottaa vivahde laiskuus edessä León, mutta ne menivät loogisempaa kertaa: ensimmäinen Audi ilman ESP ja sitoi sitten kaksi muuta. Johtopäätöksenä vedämme on, että Lion on hyvin viritetty. Vuonna kiemurteleva Inta voittaa paino, mutta mikä vielä tärkeämpää, ei menetä alustan. Tämä sama testi toistetaan karkea asfaltti, kuoppia tai kriittisiä tilanteita, joissa tämä tulos ei voi olla toistuva; joten Multilinkin hyveitä olisi huomattava, vaikka en enää uskalla vannoa. Renault Mégane Yhdystukiakselisto dynaamisesti on loistava auto, ja urheilu versiot selkeä esimerkki siitä, miten pitkälle voi päästä. Nyt jos jätät Multilinkin vaikuttaa lopulliseen hintaan tai livability, se tuntuu hyvä idea tehdä ilman sitä, koska olemme havainneet, että hyvä asfaltti ei pitäisi olla askel taaksepäin.