Ensimmäinen testi: 2015 Honda Jazz, todistettu monipuolisuus

Ensimmäinen testi: 2015 Honda Jazz, todistettu monipuolisuusEnsimmäinen testi: 2015 Honda Jazz, todistettu monipuolisuusEnsimmäinen testi: 2015 Honda Jazz, todistettu monipuolisuusEnsimmäinen testi: 2015 Honda Jazz, todistettu monipuolisuus

Tiedämme, miten tarkasti on Kolmas erä Honda Jazz, yksi kaupallisesti menestynyt autojen Japanilainen yritys on viime vuoden kuluessa myydä hänen kaksi ensimmäistä sukupolvea runsaat 5,5 miljoonaa yksikköä maailmanlaajuisesti (muissa maissa tämä auto myydään nimellä fit).

maaginen tila

Honda Jazz III Se kasvaa sekä sisä- että ulkopuolella. Nimittäin, sen pituus kasvaa 9,5 cm yhteensä 3,99 m, kun taas akseliväli on myös suurempi tässä tapauksessa, 3 cm: n (yhteensä 2,53 m). Huolimatta näistä kompakti, kun kaivaa sisämittoja, voimme vakuuttaa teille, että jazz tarjoukset tilaa sekä matkustajien ja lataa yli kunnollinen, ja monipuolinen laite, istuimet kokoonpano (Ns Honda maaginen Istuimet). Penkki istuimet entisellään, käytettävissä oleva tila jalkojen kaksi aikuista on enemmän kuin tarpeeksi. Boot tilavuus tämä asetus tila on 354 litraa (17 litraa enemmän kuin jazz toisen sukupolven), kapasiteetti, joka voi nousta jopa 1314 litraa taittamalla takaistuimen kokonaan.

Honda jazz III sisempiKun analyysi Jazz III modulaarisuus, takaistuimia voidaan siirtää hieman eteenpäin taiteltu yksinkertaisella liikkeen täyteen jopa jättää käytännössä tasaisella pinnalla useita henkilökohtaisia ​​tavaroitaan. Samalla jos haluat jättää esineitä tietyn korkeuden, mutta lyhyt pituus, voidaan taittaa ylös istuimet järjestelmä muistuttaa niitä, joita käytetään istuimet elokuvateatteri. Myös, jos täytyy lopettaa latauksen kanssa tietyn, lisäksi täysin taittaa alas takana voidaan myös taittaa lähes pysyvät vaaka-asennossa edessä matkustajan istuin.

1.3 moottorin käsivaihteistolla tai CVT

kolmannen sukupolven Honda Jazz Se on alun perin tarjonnut uuden pienen bensiini moottori 1.3 i-VTEC imettiin 102 hv, joka korvaa aiemman 1,2 litraa. Uusi moottori tuottaa maksimitehon 102 hv ja suurin vääntömomentti 12.54 mkg. Sarja, on kytketty joustavan ja tehokkaan kuusi nopeus manuaalinen siirto (Toinen uutuus, kuten edellinen moottori yhdessä viiden nopeus), mutta on olemassa myös mahdollisuus yhdistää yksi Automaattinen portaaton CVT. Suhteessa kilpailijoihin B-segmentin, olemme jääneet suurempi mekaaninen tarjouksen Jazz.

Yleensä suorituskyky ja vastaus tämä moottori että jazz näytämme enemmän kuin tyydyttävä. Kun kyseessä on CVT, se tarjoaa miellyttävän käyttäytymistä normaaleissa ajo-tilassa, joka tarjoaa jyrkemmin, kun täytyy tehdä joitakin muita rajuja kiihdytyksiä. Mitä dynaaminen käyttäytyminen, mukavuutta ja tasapaino ovat ohjenuorana johtamaan Jazz erittäin nopean laajentumisen toiminta ESP ajonvakautusjärjestelmä hieman yhden pyörän merkkejä menetys motorisia taitoja. Se ei ole kaikkein ketterä ja pystyy auto luokkaan kuin rocking korin se on enemmän kuin vähän näkyvä kasvaa vauhti vähän alueella käyrien välissä.

Honda jazz III sisempiLiitännän ja turvallisuuden

Suhteen yhteydet ja viihde, uusi jazz sisältää Honda Yhdistä multimediajärjestelmä, varustettu seitsemän tuuman kosketusnäyttö keskikohdan yläpuolella kojelaudan tarjoaa helpon ja intuitiivisen käytön. Navigointi, audio, liikennetiedotteita, sääolosuhteet, mahdollisuus siirtyä sovellusten älypuhelin seuloa multimediajärjestelmä ... ovat joitakin ominaisuuksia korostamalla laitteen Honda Connect.

Uusi Honda Jazz Lisäksi se antaa C: n luvussa turvallisuus, tarjoamalla Standard aktiivinen jarrujärjestelmä kaupunkien, kun taas valinnaisia ​​tai standardin, versiosta riippuen, voidaan sisällyttää varoitusjärjestelmä tapahtuvassa törmäyksessä valpas ja Kaistavahti järjestelmän liikennemerkki tunnustamista mm.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Honda Jazz, kuvia ja kaikki tiedot kolmannen sukupolven

- Honda HR-V, uusi pieni maastoauto vallankumouksellinen