Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring, tuttu opetus

Vertailu: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318D TouringVertailu: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318D TouringVertailu: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318D TouringVertailu: Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318D Touring

Heroes myynnin useilla Euroopan markkinoilla, Espanja kapakoissa tuttu kehon ovat vielä kesken pistosahat kaupallisesti ... vaikka Audi A4, esimerkiksi alkavat nämä versiot ovat lähes kolmanneksen myynnistä. Se on trendi, jonka uskomme muuttuu, ja jo olemme hitaasti nähdä rytmi, että yhteiskunta on kääntyen perheen elämäntapa yhä aktiivisemmin. Mutta näissä elimissä olisi myös kilpailla Nyt tietenkin, kanssa SUV monopolisoida kaiken tänään. Kyllä, joka ei ole vielä kuljettaa pois muodin kohti ajoneuvon aina nyt löytää uudet Audi A4 Avant ja BMW 3-sarjan Touring, epäilemättä auton.

Audi A4 ja BMW 3-sarjan kotiinperheen variantitYlimääräinen cm korkea takarivissähyödyllisempiä runko-automaattinen porttiverkko erottaminen12Vtaitto selkänojaon olemassa vaihtoehtoja, että 5000 euroa vähemmänjopa 100 litraa käynnistyksen todellisial VW tai Fordin ovat joko käynnissä tai Audin ja BMW

ilmainen online arvostusAudi A4 Avant ja BMW 3-sarjan Touring: eriarvoinen kaksintaistelu?

Ja on, että hyvä ja hyödyllinen tilaa missään tapauksessa Audi A4 Avant ja nämä BMW 3-sarjan Touring katsoa tänään ensisijaisesti hienous, dynamiikkaa ja suoritetaan laadun ylin. Ja vaikka hienoista, puhuimme kahden ... huolimatta saapuvat eri aikoina sukupolvien. Audi A4 Avant debytoi 5th saaga on sedan, joka käytännössä vain säilyttää tuntumaa manuaalisen muutoksen ja estetiikka, kuten aina Audin, hyvin continuista. Jäljellä jätteet uutuus ja tekniikkaa.

Kehitetty MLB uusi VW Group alusta, että suurten Audi pitkittäinen moottori, Audi A4 Avant on nyt toinen perheenjäsen, joka perii paljon uutta tekniikkaa Audi Q7 ... kuten ylös 30 Ajo avustajat. Omalta tätä BMW 3-sarjan Touring on todella päivitetty malli 2012, esittelee kyllä kunnostettuja moottoreita, rungon säätö ja parempia laitteita, mutta silti pohjimmiltaan sama auto.

BMW 3-sarjan Touring vs Audi A4 AvantAnna Audi A4 Avant ja BMW 3-sarjan Touring ja brändin joitakin eroja. Audi on nyt yhden pisteen edistyisi koettu ja materiaalit houkuttelevampi vempaimia ... vaikka monet kyllä ​​sinun on pakko kassalle. Yksi esimerkki on hänen box konfiguroitavissa Virtual Cockpit 12,3 tuumaa, 590 € kiidättää toiseen aikakauteen tietoa. Silti meidän on tunnustettava, kuinka hyvin BMW kestää ympäristö, ennen kaikkea navigointijärjestelmän Professional sisältää 8,8-tuumainen näyttö keskikonsolissa perustaa multimediajärjestelmä vielä tänään viitaten.

Audi A4 Avant 2.0 TDI vs BMW 318d Touring: kylmä data

Me ei mennä arvostaa tilaa, koska se on lähes mallina kahden perheen sedans: in sentin sisätilojen aina yläpuolella BMW 3-sarjan Touring, kanssa hieman suurempi runko Audi A4 Avant. Mikään ei oikeastaan ​​joka voi heilua vaaleissa. Joten arvioi koskettaa kaksi dieselmoottoreiden, täysin suositeltava ja jotka tekevät kaksi kiinnostavinta perheautoihin vaikka ne sopivat.

2.0 TDI Moottorin 150 hv Audi A4 Avant Se on tänään diesel pääsy Tämä tuttu, ja varmasti tarpeeksi hyvä, vaikka käsivalintaisella vaihteistolla. Samaan aikaan BMW 318D Touring sulata tätä päätöstä: Vaikka Alla on 116 hv 316d, Näistä 150 HP tarjoaa osoittautua sopivampi kuin 316d ja jotain juuri oikea perhe. Molemmat versiot BMW Diesel, kyllä, muodostavat uuden modulaarisen moottoriperheellä "Efficient Dynamics" tuotemerkin, jakaa moneen osaan, tasapaino akseli vähentää tärinää, että jännevälit ja jakelu Double twin turbo. Tulos, esimerkinomainen ... ja jonka automaattinen ZF 8-speed seuraavat delighting BMW sen tasaisuus ja nopeus. Tämä ZF automaattivaihteisto BMW tekee selväksi takaisin tänään muuttaa automaattisia S Tronic dual-kytkin Audi, terävämpi ja lähes yhtä nopeasti.

Jo käynnissä, Sekä Audi A4 Avant TDI BMW 318d Touring koska näyttää ylimielinen mukaisesta järjestelystä ja venytetty, jolla loitontaa kalkittu paino sekä perheille. erityismaininnan koska BMW voi aina olla pieni piste edessä TDI suorituskyky: Tiellä viettää 0,3 l / 100km vähemmän (molemmissa siirrät lähellä ylimääräinen 5,0 l / 100 km keskimäärin) Ja se on myös lähes jokaisessa 0,2 sekuntia nopeampi mittauksia. Maksimi tasa missään tapauksessa, jossa BMW tietenkään ei syyttää hänen teoreettinen virkaikää. Tai nähdä taaksepäin, jossa Audi A4 ei päättyy hyödyntää niiden suuremman nykyaikaa, vaikka Sitten liikkuva impresses jossa mukautuva vakionopeussäädin hilloa toiminto, niiden avanzadísimos Matrix LED-ajovalot tai erityisesti sen ennustavan tehokkuutta avustaja kanssa älykäs umpikujaan ja käyttämällä tietojen kameroiden ja navigointi yllättää jopa laskettaessa läheisyys roundabout, esimerkiksi. Mutta jätämme syrjään kylmässä tiedot.

Audi A4 Avant vs BMW 318D TouringAudi A4 Avant ja BMW 3-sarjan Touring Käyttäytyminen

Kyllä, porquepese vahvana, tämä on silloin, kun BMW 3-sarjan ja Bill kulkee aika ... verrattuna luonnollisesti tämän uuden Audi A4 erinomainen. Ja että nykypäivän Avant tuntuu et lähes pienoiskoossa Audi A8. Eristäminen ja käynnissä hienosäätö on upea, hiljaisuus paljon suurempi liikkuvan karkein ja tyypillinen BMW kapakoissa ja edustus.

Hyvin pehmeä, mukavuutta suspensio Audi A4 Avant on, Lisäksi, huiman. Voit asentaa sarja vaimennus, kiinteämmät urheilu (400 €) tai elektronisen adaptiivinen (1150 €) ... mutta näkeminen ja tunne miten tämä toimii, epäilemättä valita säädettävissä. Se kun päädyt Audi A4 Avant huomaamaan, että sen lisäksi erittäin mukava, on erityisen ketterä. Hyvin neutraali reaktioita ilman inertia tukiin, joilla on erittäin hyvä aihe ja taka elektronisten ohjauslaitteiden, että tuskin koskaan tulisi puuttua (ja kun he tekevät, eikä muistiinpanot), tänään jopa dynaamisesti laittaa köydet BMW 3-sarja... ja sanoo.

Kyllä, koska jos jotain korostaa tämän BMW 3-sarjan Touring, sen sijaan hienosäätö (ei paha), se on sen urheilullisuutta. On totta, että olen edelleen sitä mieltä, täällä, että veto annetaan mukavuutta tänään koko BMW-alue: Tällä elin on jo jonkin verran löysempi. Mutta silti, se on edelleen suorassa salonki, jossa on enemmän tietoa ja nopeampaa kuin Audi A4 suunta ripauksella takatyöntölaite ja stimuloiva tehdä osalliseksi aina tuntuu ajo.

Takana BMW 3-sarjan Touring, tietenkin se on osallistavaa ja voimakkaampia tukea, mutta erittäin ketterä perhe. Ja että sen undercarriages kolme Audi A4: vakio, urheilu M (445 €) ja Adaptive Alusta M (1255 €). Lopulta aina erityistä perheen Touring ja milloin ensiesiintymisensä ja BMW uusi sukupolvi, anna paljon puhua. Mutta se 2018 ... ja samaan aikaan, ei ole epäilystäkään, että hienous, teknologian, mukavuus ja laitteet, Audi A4 Avant on nyt korkeammalla tasolla. BMW olisi jatkettava tuttu Chase: Audi pakenee.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Audi A4 vs. BMW 3-sarjan ja kilpailijat

Perhe autoja, jotka kuluttavat vähemmän

Normaali tai perheen sedan?