Volvo V40 Cross Country D2 auto, testata Diesel pääsy

Volvo V40 Cross Country D2 auto, meidän testi kuviaVolvo V40 Cross Country D2 auto, meidän testi kuviaVolvo V40 Cross Country D2 auto, meidän testi kuviaVolvo V40 Cross Country D2 auto, meidän testi kuvia

Volvo V40 vuonna 2017 muuta majakat joka, säilyttäen kuitenkin sen muoto, nyt sisällyttää 'allekirjoitus' ledes Volvo christens "vasara Thor"Ja se julkaistiin XC90. Lisäksi vaikka jopa vähemmän, grilli, prietas toisiaan selvemmäksi sen uuden tulevan pystypalkit. Toisaalta, kun sisusta, merkittävin on sisällyttäminen uusia värejä koriste listat.

Kuitenkin, mitä on tehnyt meidät katsomaan tätä Volvo V40 Cross Country Se ei ole niin paljon edellä, mutta hienosäädön tehdyt diesel versio vähemmän virtaa ja taloudellisempia perhe, D2, kuluttaa vähemmän: jos aluksi kun yllään 1,6 ja oli 114 hv, homologaba kehon Maastohiihto ja automaattivaihteet -The asettamalla kasvot epäedullisempi kulutus 4,1 l / 100km keskimääräiset kustannukset nykyään sijaitsee, Virallisten tietojen mukaan, of 3,9 l / 100 km. V40 "Käyttöohjeet" Tänään homologoituja 3,4 l / 100km

Volvo V40 Cross Country D2 Auto: motorisen käyttäytymisen

2.0 kuten D3 ja D4- Volvo V40 Cross Country Se on kätevä paitsi vähentämällä kulutusta että todellakin ulottuu yli laboratorion hyväksyntää todellisessa maailmassa, vaan myös siksi, että sen moottori käy, vastaan ​​leegio kilpailijoiden moottoreita korkeamman siirtymä ja joissakin tapauksissa vähemmän sylintereitä, hyvin tahallinen: jos se voi ylpeillä on vahvempi alhaisilla kierrosluvuilla.

kulutus, että on 100 km todellinen käyttö säilyy 5,5 l / ali- mutta ei kovin matala-, vuonna meidän testi kopit eivät ole yhtä hyvät kuin paras lukujen osalta BMW 116d alueella.

Volvo V40 Cross Country Test D2Kuitenkin hyötyjä tämä Volvo V40 Cross Country D2 Ne ovat hyvin kohtuulliset ja automaattivaihteet, pehmeä ja miellyttävä, mutta joskus, kuten ne, joita esiintyy hieman nopeammin ja nopeus on alhainen tai keskisuuri in säilyttäminen, esimerkiksi säästämällä niiden painopiste, ja etsiessään mahdollisimman suurella vaihteella, se voisi epäröi välillä kanssa mitä vaihde pysyä. D kulkee ja S.

Viitaten Volvo V40 automaattinen D2 Maastohiihto Auto, me vaikuttaa, että muutos ei ole taidetta, mutta liuotin, ratkaisevasti edistää ajomukavuutta, sen lisäksi, että funktio "ajo purjehdus".

Volvo V40 Cross Country: niin sisältä

Sisällä Volvo V40 Cross Country haaskaa pour persoonallisuus. Ja erittäin onnistunut ergonomia; näkyvyys takaisin, ei niinkään. Niistä muutokset uuden V40, Korosta uusi sävy kojelautaan leikata.

Mitä kojelauta kokoonpano, volvo edelleen annostelee niiden kompakti autoja kosketusnäytöt tai suuri. Mitä tulee näppäimistöllä puhelinnumerot, pidämme käytännöllinen, joskin epätavallista.

ja tilaa matkustamossa Volvo V40 Cross Country? Korkeus on lähes takaisin coupé ja mahdotonta leveys kolmelle matkustajalle, koska se on ihanteellinen kompakti autojen segmentissä neljälle matkustajalle. Mitä jos voin sanoa, että tuskin löytää volvo joka ei tarjoa joitakin esimerkillistä mukavuutta paikkaa. Omalta osaltaan runko Se on pienentyneellä kapasiteetilla niiden kilpailijat (275 litraa, mukaan meidän mittaukset).

Volvo V40 Cross Country: johtopäätöksemme

Tämä crossover käytös Se ei ole muuttunut ja on edelleen merkitty kohtuullinen agility, bacheo vaikka mukavuus ei ole sinun vahva jousia -4 cm pidempi kuin asfaltti-V40 yritys. Se on hyvä moottori miten työntää, mutta ei paras suorituskyky: Käytä enemmän kuin toisia samanlaisia ​​vallan. Että muutoksesta huolimatta, säädettävät tyyppi ja momentinmuunnin, viittaa säästöjä kehittämiseen tai ohjelmoinnin.

Kaiken Volvo V40 Cross Country V40 D2 on tyydyttävä. Varsinkin kun nähdään palkkio, se on edullisempi kuin muut ehdotukset sama teho ja laitteita.

Volvo V40 Cross Country: tiedotteessa

TEKNISET TIEDOTVolvo V40 Cross Country Summum Auto
Moottori (*)1,969 cm3 / 4 sylinteriä
Virta (*)120 hevosvoimaa 3750 rpm
suurin vääntömomentti (*)28,6 MKG 1500 rpm
Kiihtyvyys 0-100 km / h11,0 sek
Maksiminopeus (*)190 km / h
paino1536 kg
Real keskikulutus5,5 l / 100 km
Varsinainen tienkäytön5,1 l / 100 km
Real kaupunkien kulutus6,5 l / 100
Leveys / jälkeen140/131 cm
Space jalat takaisin77 cm
runko275 litraa
hintaAlkaen 33169 euroa

(*). Virallisten tietojen loput data, mitattuna teknisen keskuksen Highway.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Volvo XC40 SUV debyytti huhtikuussa

- Uutta 2017 Volvo S90, V90 ja XC90