Testi: Fiat 500X 140 hv 2,0 Multijet 4×4 auto. cross Plus

Fiat 500X 140 hv 2,0 Multijet 4x4 auto. cross PlusFiat 500X 140 hv 2,0 Multijet 4x4 auto. cross PlusFiat 500X 140 hv 2,0 Multijet 4x4 auto. cross PlusFiat 500X 140 hv 2,0 Multijet 4x4 auto. cross Plus

Fiat oli vaikea tehtävä muuntaa pohja Jeeppi Renegade viehättävä ja tuoksuva pieni maastoauto 500. Ja todellakin, hän on onnistunut. käytännössä kolme autoa yhdessä, Fiat nyt merkitsee sen X uuden mallin, jossa on hyvin kattavaa vastausta mitään käyttöä, mutta myös kunnianhimoisen alue asetus, erityisesti sen 4x4 versiossa, ehkä sopii myös liian suuri nykyisessä markkinatilanteessa.

Ja että tehdä Fiat 500X 4x4 vain sinulla on 2,0 litran turbodiesel ja 140 hv; vain cross sukunimi hyvin Campero, tarjoavat erityisiä puskurit, vartijoita, kattokaiteet ja 2 cm korkea ylimääräisiin lattia; ja vain myös eXclusivo 9-automaattivaihteisto, allekirjoittanut ZF ja tänään vain nähdä hyvin Honda ja Land Rover. Ehkä niin, jos tarkastellaan luokan kaikki tämä näyttö nolaa sinua pienen kaupunkien SUV. Mutta, hiljainen, siellä on massa Fiat 500X, jossa se hyökkää markkinoilla ja 4x2 versioita, moottorit 1.3, 1.4 ja 1.6, enemmän kaupunkien ja viimeistelyt hinnat alkaen alle € 17,000.

Fiat 500X moottori 2,0 Multijet 140 CV

Tämä kokoonpano nelivetojärjestelmä Fiat 500X antaa nyt yrittää siis lähes yksin segmentin, mutta se on myös kaava, jonka avulla voimme selvittää, kuinka pitkälle vaikea yleistä suorituskykyä nähdä tänään luokkansa. On selvää, että alkajaisiksi, Fiat päätti palata muodin segmenttiin isku auktoriteetin. koska jos vuonna 2005 hän avasi luokan maltillisemmin sitten Fiat Sedici osatuottajana Suzuki (SX4 ja twin), nyt panos on kunnianhimoisempi. että tukee Jeep asiantuntija ja kehystetty italialainen Fiat pyrkii tänään jatkamaan lisäämistä sekä hinaaja on sen sinetti 500, lähes tullut brändi nyt enemmän kuin mallina. ¿Se ei kuulosta Mini?

Onko se Jeep Renegade?

siten osoittaa alkuun segmentin, Fiat 500X on nyt rakenne arkkitehtuuri "Small Wide" käyttämä Fiat sen Grande Punto ja 500L, mutta se kehittyi mainitun uuden yhteisen kehittämisen ja Jeep Renegade. Mitään tekemistä ... ei yhdellä eikä toiseen, mutta hyvin yllättävää on pääsemässä vauhtiin jälkimmäisen ja hypätä uuteen Fiat. Kyllä, niillä on paljon sisustus ja painikkeet, mutta missä Jeep tuntevat SUV keskittyy enemmän 'maastokäyttöön', lisää kehon painoa, ja lisää joustavuutta jousitus ja hidas vaste, Fiat 500X hahmottamaan aloittaa SUV puhdasta tie, kevyt ja nopea liikkeitä yli erittäin vankka tunne ja suurempi suojarakennuksen alustan. epäilemättä, suuri työryhmä erilaistumista.

Ensimmäinen Fiat 500X: urheilu

Meillä on jo siis ole ensimmäinen auto alkaa anna meidän nähdä tämän Fiat 500X: lähes urheilua. Se on kova, eikä vain jousi ja vaimennin (muuten, 50 prosenttia jäykempi suspensio 4x4 versioita johtuen niiden enemmän painoa), mutta myös moottorin ja istuin. Täällä melkein näyttää viitata aina aggressiivinen Nissan Juke, jonka luona on houkutteleva kaksintaistelu. Hyvin istuvat pikateillä, jotain rebotón väärinkäytöksiin yritykselle mutta hallittavissa kuivuus (on niitä Valtava matalan profiilin renkaat ja renkaiden 18 tuumaa Ahne, kyllä, kuten näkki!), Se on myös vikkelä käänteitä ja hyvä jarrutus-, etupää, joka tarttuu täydellisesti ... ja että lähes 1600 kg, Fiat 500X tämä ei ole aivan höyhenenkevyt, ja sen erittäin kehittynyt automaattivaihteistolla sattuu olemaan sportiest markkinoilla.

Fiat 500X Test 2,0 Multijet 140 CV

En kiellä, että toiminta uuden automaattisen 9-nopeus on yleensä enemmän kuin riittävä, mutta kumpikaan että vaikka toimittama ZF, Fiat-konserni kaipaa edelleen naula sen hallintoa ja valvontaa, mainonnan ja jopa merkittäviä uusia ohjelmistoja säädöt. Molemmat kylmä kuin korkeisiin vaatimuksiin, jotain hitaat muutokset, esittäen myös hieman liukumista johtanut yhä tuntuva cabeceos elin, esimerkiksi Land Rover Discovery Sport joka ratsastaa myös. Kyllä, aina pitää moottorin yli 1500 rpm, jossa 2,0 Multijet 140 HP luopuu merkittävästä voimasta ja tärinää keuliminen, saada vakavaraisuus siirtyä Fiat 500X Lataaminen mukainen rytmi yllättävän elävyys reaktioita antaa, kuten tapahtuu myös Juke, joukko koostuu lyhyt akseliväli, korkea elin, pitkä rengas ja yritys suspensio.

Minusta niin elossa, että lopulta unohtaa Sport Mode 'featuring komennossaan `Mood valitsin" konsoli, jotain DNA Alfa Romeo. Totta, tuolloin tarjoaa nopean vääntömomentin taka juna sieltä sisältää sillä voi niiden liikkeitä (muuten, teknisenä uteliaisuus, muodostuu yksinkertainen ja tehokas akselin McPherson ajaa WRC) ja imartelee mittari voimat `G 'ja turbon ahtopaineen. Mutta on myös totta, että liian jännittynyt reaktiot, paljon pahempi annostellaan moottori / muutos vasteen. ja enemmän hermostunut tilin Fiat 500X merkki että en usko, joka esittää pyynnön käsite.

Toinen Fiat 500X: maastoauto

Olemme nähneet, että se voi olla siis urheilu SUV, ehkä jopa hieman pakko, niin meidät raiteilleen ja näytelmiä pyörivä valitsin tila tällä kertaa `Pito", yksinomainen Ristin varianttien eikä 'All Weather' tarjoamia 4x2 variantteja. Siellä toinen auto ilmi, että muuntaa tämän Fiat 500X: koko valtatie.

monilevykyt- siellä tulee aktiivisempi varmistaakseen tehokas AWD ja, vaikka tämä suspensio kiinteys, niin vaste yllättävän maahan keskimääräistä, sementoitu puskurissa, että vaikka vielä hieman liian kuivaa ja matka (me mitattu 2,5 cm pienempi kuin Jeep Renegade) se toimii hyvin, myös mukana tunne suurta vakautta ja kestävyyttä, joka välittää tämän Fiat 500X. Ja tietysti myös jonka korkeus 18 cm ja kohtauskulma ja ulostulon (22 ja 33º tässä) kuin sen kilpailijat. On selvää, sinulla ei ole lukkoja, syntyperän valvonta tai 21 cm: n trailhawk versiot Jeep Renegade (toinen hyvää työtä eriyttäminen), mutta taitojaan kuin järkevää käyttöä voit antaa alalla, koska kuten tavallista, raja käytännössä puhtaassa asfaltti renkaat.

Ja myös täällä, aivan lopussa jättäen Fiat 500X A Pito "-moodissa, että se sisältää oma ajatus muutos kartan lähes trialeras miksi vain Uskallan minulle melkein Jeep Wrangler. Suoristaa molemmat leikata 4 cerradísimas ensin marsseja, tunnut mennä niille liioiteltuja hoito-ohjelmat lähes aina aloittaa pelkistävällä: erittäin vahva, vähän edistystä. Koska Sport-tilan, siellä olet lisäarvoa, jos sitä tarvitaan, mutta pysyn ja ehdottomasti niiden kolmas käyttöjännite tila 'Auto'.

Fiat 500X 2,0 Multijet 140 CV

Kolmas Fiat 500X: mukava SUV

Ja siellä löydät kolmannen Fiat 500X ja muuntaa miellyttävä kaupunkien SUV ... ja ei niin kaupunkien. Että tuossa tasaisuus ja te hyödyntää hyveitä ZF muutos alkaa aina 2. vaihteella (1st sinun täytyy pakottaa joka vähentää) ja heti yhdistää 3., 4., 5. ... ampua mukavasti 9. ja vain 90 km / h; että tässä Fiat 500X sopeutuu maahan liikkeeseen, mutta silloin yleensä irrota taka tehokkuuden parantamiseksi ja aina ensisijaisia ​​kanssa Rolling erinomainen laatu ja hyvä eristys Maaliskuu huolimatta 2.0 Multijet moottori ja veteraani ei ole tänään tai akustista viite tai puhdistettu kulutusta vastaan ​​uusia lohkoja 1.6 Diesel: se on ollut keskimäärin 6,6 l / 100 km. Ja sen puolesta, mihin siirtyä kaduilla on hyvä näkyvyys vaikka hänen paksu A-pilarit ja ennen kaikkea, jolla on hyvä ketteryyttä tukemana nopea suunnan joka, kyllä, voisi saada lisää tarkkuutta sen keskipiste.

Mutta tässä vaiheessa, ¿Entä Fiat 500? Kuten huomaat sisäympäristön grafías useita muokkausmahdollisuudet ja design ominaisuus, että kyllä, Myös päätyy maksavat asuttavuuden: Huolimatta helposti, sen monta reikää, iso tila jalat ja lähes tasainen takana lattialle, leveys ja korkeus ovat melko laaja takana, Jälkimmäinen menettää jopa 11 cm! ennen Jeep Renegade. Se on jälleen Nissan Juke vaikutus ainoa rajoitus Fiat 500X missä, jos asennat varapyörän, et tärkeitä litran tavaratila. No, ja että niiden äänivaroituksia pysäköinnin ja turvallisuus näyttävät osti tavaratalossa. Lyhyesti sanottuna erittäin hyvä pohja auto, vakuutukset, Hän pyöristetty yhdessä sen loogisin version 1.6 Multijet 120 hv 4x2: Pieni SUV 'Extremist' täytyy kulkea elämä hyvä, myös sopivampia hinta syöttää segmentin yhä riitaisan päivän ja missä ne myös soittaa ja houkutteleva uuden oven Suzuki Vitara, Mazda CX-3 ... tai pian jopa tulevaisuuden Audi Q1. Fiat etenee.