Kia Picanto 2015, kaupunkien eläin auto

Ota Kia Picanto 2015Ota Kia Picanto 2015Ota Kia Picanto 2015Ota Kia Picanto 2015

Vapautumisen jälkeen vuonna 2011 uuden sukupolven Kia Picanto, nyt on vuoro täyden päivitys jonka tavoitteena on asemoida roolia tämän auton sisällä vaalittava ja kilpailivat Segmentti kaupunkien.

saatavissa kaksi korimallit kolmen ja viiden ovet, Picanto 2015 urheilu uusi muotoilu muutoksia eri puolilla. että otsa-, esimerkiksi käynnistää urheilullisemman puskurit, säleikkö tekee sataprosenttisesti Kia DNA ominaisuus suunnittelun Tiger Noise "(tai tiikeri nenä) ja versioita, jotka sisältävät sumuvaloja tuoda uusi lasku. näkökulmasta lateraalinen, silmiinpistävin piirre on läsnä uuden seoksen pyörät 14 tuumaa, kun taas takaosasta alaosa puskurin on esitetty mustalla. Mitä värejä elin, se on olemassa kuusi vaihtoehtoista (kuten uusi väri sisältää nimeltään Cherry Pink).

Kia Picanto 2015 sisällä Kia Picanto 2015 muutokset sisällyttäminen uusien materiaalien ja pinnoitteiden ovipaneelit, täysin uusi ohjauspyörä ja uutta värivaihtoehtoa koko matkustamoon. Näiden muutosten, Etelä-Korean yritys haluaa tarjota Picanto korkeampi laatu visuaalinen ja todellinen tai kuviteltu. Ajon jälkeen ja analysoida sisällä, kyllä ​​me arvostamme joitakin myönteisiä evoluution etukäteen kanssa raikas ja nuorekas muotoilu, Vaikka hallitsevuus kovaa muovia ja niiden päälle vie jonkin koettu laatu mielestämme.

Kaksi bensiinimoottorit

Espanjan alue Kia Picanto 2015 se sisältää Kaksi bensiinimoottoritA 1,0 CVVT kolmen sylinterin 66 hv ja 1,2 CVVT nelisylinterinen 85hp -Jälkimmäisessä voit vain yhdistää neljän nopeus automaattivaihteisto, yksi uutuuksia 'Restyling' Picanto-. Molemmat moottorit on sovitettu vastaamaan öljyntorjunta-standardin euro 6.

Kia Picanto Interior 2015Meidän ensimmäinen kosketus päivitetyn Kia Picanto, Meillä oli mahdollisuus ajaa versioon 1.0 CVVT erityispakkauksessa käynnistää X-Tech. Kourallinen kilometrin päässä kaupunkialueilla, Picanto Hän osoitti aina, että kaupunki on sen luonnollinen elinympäristö. Suorituskyky tämän pienen moottorin on enemmän kuin tyydyttävä ja liikkuu väljyys ja ketteryys Picanto tällaisissa siirtymiä. pehmeys osoitteesi ja hyvän johtamisen kosketuksen manuaalista siirtoa kaksi seikkaa omaksi edukseen, kun taas osat ohjattavuus ja näkyvyys Picanto voittaa heidät. Sekä Intercity reittejä, sinun täytyy vuorotella suuremmilla kierroksilla saada tietyllä nopeudella. Kokemuksemme mukaan todellinen työntövoima moottorin näissä olosuhteissa muistiinpanoja 3500/4000 rpm, suuntaus, joka toistuu usein ilmakehän thrusters pieni siirtymä bensiiniä. tämä erikoisversio X-Tech Se on varustettu järjestelmä ISG (Intelligent Pysäytys &Go) pysäytä ja käynnistä moottori, joiden toiminnassa aina piti enemmän kuin riittävä.

Tämän jälkeen ensimmäisessä testissä, Picanto jätimme hyvän vaikutelman dynaamisesta näkökulmasta, on miellyttävä auto ajaa. Mitä arvoja tilavuus ja mukavuus, Kuljettajan istuimen me fiilikset yleisesti, vaikka olemme sitä mieltä, että pohja ajoasento on liian korkea meidän vaikutelman. Vuonna takana, kaksi aikuista välillä 1,75 ja 1,80 m voi matkustaa suhteellisen mukava, huomattava rako vapaa katto päänsä, on hieman oikeudenmukaisempaa polvet ja olkapäät.

Kia Picanto ulompi 2015Versioita ja laitteet

Access versio Kia Picanto 2015 laitteet Sitä kutsutaan käsite ja sisältää sellaisia ​​kohokohtia ohjauspyörän korkeussäätö, ajotietokoneen, 6 turvatyynyä, ohjausjärjestelmä rengaspaineen, ajonvakautusjärjestelmä, Assist, mäkilähdön HAC, sähköiset ikkunat edessä ja takana taitto, järjestelmä audio AUX + USB-liitäntä, ilmastointi ja korkeudensäädön kuljettajan istuimen. Taso viimeistely ajaa Lisätään elementtejä kevytmetallivanteet 14 tuumaa, sähkö- ja ulkopeilien, tummennettu sivu- ja takalasi, luisti lokeron etureunan alle matkustajan istuin, valvoa nopeudenrajoitin risteily (uutuus välillä Picanto) ja takaikkunat.

Hienoimmat versiot Trendikäs ja urheilullinen (Vain 5-oven rungon ja moottorin CVVT 1,2), lisäävät laitteiden käyttöjärjestelmä päivällä valaistuksen ja takavalon LED-teknologia, automaattinen anturi rainlamp ja sumuvalojen. Erot Urheilu Trendikäs ja variantit sijaitsevat valitsemalla nimenomaan sisä- ja vaihtoehtoisten kehon värejä. Omalta erityinen sarja julkaisu X-Tech Se sisältää kaikki elementit viimeistely Ajakaa automaattinen ilmastointilaite, valot anturi, liitäntä Bluetooth, monitoimiohjauspyörän järjestelmä ISG.

Hinnat Kia Picanto 2015

Picanto 1.0 CVVT Konsepti 3p: 11495 €

Picanto 1.0 CVVT Konsepti 5p: 11805 €

Picanto 1,0 CVVT x-Tech Eco-Dynamics 5p: 12255 €

Picanto 1.0 CVVT Drive 5p: 12405 €

Picanto 1,2 CVVT Sporty / Trendy 5p: 13155 €

Picanto 1,2 CVVT Sporty / Trendy AUT 5p: 14455 €

(*) Uusi Kia Picanto on saatavissa 7501 euroa vuoden Konsepti ja valmiin 3-oven runko myynninedistämiseen alennus, alennus rahoitusta ja Pive kattoi.

Kia Picanto 1,0 CVVT 66 hv. arkki

moottori

Paino: 998 cm3

Nro sylinterit: 3 verkossa

Teho: 66 hv 5500 rpm

Suurin vääntömomentti: 9,7 mkg 3500 rpm

lähetys

Akseli:

Muuta: 5-vaihteinen manuaalivaihteisto

Suorituskyky ja kulutus

Maksiminopeus 158 km / h

Kiihtyvyys 0-100 km / h: 14,6 sekuntia

Keskimääräinen kulutus: 4,4 l / 100km

CO2-päästöt: 102 g / km