Renault Koleos: suuren perheen kokeillut uutta SUV!

Renault Koleos: uusi iso SUV, kuvinaRenault Koleos: uusi iso SUV, kuvinaRenault Koleos: uusi iso SUV, kuvinaRenault Koleos: uusi iso SUV, kuvina

Kahden vuoden keskeytyksen Euroopan markkinoilla, Renault Koleos palaa. Kyllä, unohtaa, mitä tiedät toistaiseksi tästä mallista. 15 senttimetriä pitkä (Yhteensä 4,67 metriä), 2. sukupolven Koleos tulee samaan kesäkuu markkinoiden ja reimagined kuin iso SUV jolla Renault täydentää alla olevista valikoima on nyt onnistunut Captur ja Kadjar. Lisäksi hyvä aika syöttää kukoistaa segmentti, juuri saanut saapumista erittäin hyvä Peugeot 5008 ja Skoda Kodiaq joiden kanssa se kilpailee ... mutta matkalla Renault lopettaa tarjoaa 7-paikkainen versio tästä toisin kuin kilpailijat.

uuden Koleos Se määritellään 5-paikkainen SUV etsivät hyvin mahdollisesti suojaavat kaksi muuta malleja Renault Alliance / Nissan syntyneet samasta Modulaarinen arkkitehtuuri CMF-C / D ja 7-paikkainen vaihtoehto: Tällä Renault Espace ja Nissan X-Trail. Kanssa jakavat pohja, komponentit, moottorit ja varsinkin ensimmäisen, liian monia piirteitä kuvan. Aivan kuten kanssa Talisman sedan muodostavat nyt yhdessä Espace ja Koleos, uuden high-end autoja Renault. Ja korkea tässä tapauksessa kokonaisuudessaan.

Jos ajatellaan edellistä Koleos ensimmäisenä perinteisen SUV Renault (vaikka jotkut saattavat väittää, että kunnia meni Scenic RX4) on myös se, että Ensimmäinen sukupolvi, joka ei ottanut pois. Se saapui juuri sellaisina kuin ne ovat syntyneet (ja alkoi ottaa voima) Nissan Qashqai ja hiukan myöhemmin, ford Kuga, mutta vaikka perustuu myös tuolloin vanhan Nissan X-Trail (ja kaupan joissakin markkinoilla Renault Samsung QM5) estetiikka ei toiminut. Näemme sen joka päivä: ostamalla SUV on ensisijaisesti esteettisiä ... ja olla siellä katsomaan SUV. Ensimmäisessä Koleos ei ollut vaikutusta .... ja nyt, päinvastoin: se on vahva, voimakas, asettaa.

Renault KoleosRenault Koleos: tilaa

Mikä on kuva, ja se on saada se. Samanlaisella Skoda ja Peugeot 5008 Kodiaq pituus, uusi Renault Koleos on enintään 3 cm pitempi ja tarjoaa ajoasentoon dominator: 15 cm korkeampi kuin Talisman. Tunnelma on valmistunut erittäin hyvä näkyvyys, tuttu sisustus ja konsolityyppi tabletti uusimman Renault, enemmän pikkunäppärä kuin tehokas, mutta mahtava R-Link multimediajärjestelmä 2, joiden valikoima yhteydet ja kaksi esitystavat saatavilla: 7-tuumainen Intens viimeistely ja erinomainen 8,7 tuumaa Pariisin Zen ja Initiale tasolla. Kyllä Kaipaamme puuttuu Multi-Sense-järjestelmä konfiguraatio, jotka näyttävät Espace ja Talisman, vaikka hänen valoisuus ei tue yksityiskohdista.

Mutta se, mitä työntyy nopeasti Renault Koleos on tilaa. Se on "vain" 5 paikkainen, kyllä, mutta mitä paikkoja 5. Ovensa auki paljon ja jo sisällä, Renault väittää olevansa SUV-luokan paras taka asuttavuuden erityisesti jalkansa pois. Tämä seikka corroboraremos kun voi mitata myös tekninen keskus. Joka tapauksessa ei tarvita, ja siellä on tilaa jäljellä kaikki ulottuvuudet, vaikka takana pääntila on melko rajallinen, jos varustaa suuri panoraama katto. myöskään puuttuu käytännön ratkaisut. Tyhjien tilojen ovat hajallaan tallennustilaa jopa 35 litraa, ja on "Easy Break" järjestelmä hillitä takapenkki 1/3 ja 2/3 yksinkertaisella liikkeen kahva. Näemme sen päivittäin: nämä Katumaasturit ovat vaihtoehtoja monovolumen... ja että Koleos ei vetoa kolmesta erillisestä takaistuimilla kuin se Peugeot 5008, tai tarjota liukuvan toisen rivin istuimet kuin useimmat sen kilpailijat. Ja se voittaa runko.

Renault Koleos InteriorKyllä, sillä vaikka hyvältä, sen runko ja se ei ole mitään tietoa. Uuden Renault Koleos kuutiot 579 litraa, ne jo ovat. Eli summa on 179 litraa edelliseen Koleos (400 litraa), mutta ei jotain pois 650 litraa 5 paikkaa virallisesti kuutiot skoda Kodiaq ja 702 litraa samoissa olosuhteissa 5008. Kun mittaamme myös meidän tekniikkakeskus me vedämme meneviä johtopäätöksiä. Mutta mitä tämä oletettu Koleos on uusi sähköinen portti ja Nerokas välipohja sijaitsevat kuormausaukon kone, jonka avulla voit aina tasainen lattia jos abates takarivissä. Siinä tapauksessa, suurin kapasiteetti nousee 1795 litraa.

Renault Koleos: niiden moottoreiden

Ja aloittaa pelaamisen uusi Renault Koleos. Vaikka muilla markkinoilla on myös bensiinin versioita, Espanjaan SUV tulee vain keskeisillä Diesel. Hinnoittelu Avaa tunnettujen Renault 1,6 dCi 130 hv, yksinomaan etuveto ja tässä myös vain 6-vaihteinen käsivaihteisto: joka merkitsee pääsy hintaa. Ja yläpuolella alue kruunu 2,0 dCi 175 hv, joka voidaan liittää Automaattinen vaihto X-Tronic portaaton versio 4x2 ja 4x4, manuaalinen tai 6 nopeus AWD vain. Täällä etu puolesta: 5008 ei tarjoa koskaan 4x4 variantti.

Tästä ensimmäisessä testissä Renault Koleos 1,6 dCi valinnut, joka varmasti kääntää päät suurempi myynti. Hieman heikkous ensimmäisen 500 kierrosta järjestelmää (kuten kaikissa Renault testasimme), se niin kyllä enemmän kuin oikea potkuri, pystyvät varmistamaan hyvän suorituskyvyn ansiosta loistavaa läheisyydessä 2000 rpm ja ennen kaikkea varmistamaan aina ylimääräinen tehokkuutta. On helppo rullata ja SUV näin suuri vain 5 l / 100km keskimäärin menot tietokone, ja näemme täällä.

Renault Koleos 2017Renault Koleos: Käyttäytyminen

Ja suostutteli hyvä (ja odotettu) mekaanisen vasteen, muutos check dynaaminen kapasiteetti uuden Koleos. Ja tässä tekijä vallitsee ennen kaikkea mukavuutta. Vaikka, kuten Espace on yksinkertainen Yhdystukiakselisto varten takana (harvinaisuus sen segmentin), tämä SUV erittäin mukava, pehmeä ja hyvä eristys tie pyörä. se on hyvä perhe, joka pyytää muutaman kilometrin voisimme ampua, Hän on lähettänyt meille hyvän tunteen ja erittäin miellyttävä ja tarkka ohjaus tuntuu hyvin.

Kyllä, meidän mielestämme on harmillista, että toisin Espace tai Talisman, tämän Koleos ei sisällä 4Control alustan järjestelmä sen 4-pyöräohjaus, koska se varmasti istuu suuri kääntyä parempaan, saada joustavuutta ja tuntuu vähemmän mahtaileva niiden kaupunkiliikenteen. Vastineeksi kyllä, edellä mainitut ominaisuudet kuin versio jokapyöräveto muodostama viimeinen ALL MODE 4x4-i järjestelmä Renault.

Järjestelmä, valvoo jatkuvasti, tuottaa valvontaa ohjauspyörään, josta voit valita 3 tilaa: 2WD, että palkkio etuveto kulutuksen vähentämiseksi; Auto 4WD, joka sovittaa sen toiminnan automaattisesti tarpeesta riippuen, ja se voi saavuttaa paljon 50% junien; ja 4WD Lock, toimimisen puhdas SUV vähemmän kuin 40 km / h, jolloin lohko vääntömomentti jaettiin kaksi akselia.

kanssa maavara jopa 21 cm (joka ei ole huono), ja TT tasot ilmoittaa kohtuullisessa kohtauskulmilla 19 astetta ja lähtö 26, Renault Koleos lupaa myös monipuolisuuteen pyöri teillä ja harvaan pitoa. Toivomme lähipäivinä tarkistaa. Se tarjoaa myös erilaisia ​​lisävarusteita parantamisen, kuten tavallista sivusuojiin ja pakkaus integroitu astinlauta. myös valinnainen avaa sähkö vedettävä koukku.

Alennettuun hintaan Espanjan

kanssa kolme viimeistelytasot kuten jo aiemmin mainittiin (Intens, Zen ja erittäin ylellinen Iniatile), Koleos sisältää hyvät varusteet jossa kaikki edellä mainitut voivat lisätä jopa tuuletetut istuimet ja lämmitetty (jälkimmäinen vaihtoehto jopa takana), audiojärjestelmiä Bose, aktiivinen hätäjarrutuksen, varoitus tahattomia kaistanvaihtotilanteita ja sokea piste tunnistussignaaleja tai yhteyden automaattinen lyhyt / pitkä valoja, joukossa monia muita kohteita.

Renault Koleos 1,6 dCi 130 Intens: 28390 euroa

Renault Koleos 1,6 dCi 130 Zen: 30623 euroa

Renault Koleos 2.0 dCi 175 4x4 Intens: 32948 euroa

Renault Koleos 2.0 dCi 175 4x4 Zen: 35180 euroa

Renault Koleos 2.0 dCi 175 X-Tronic Zen: 34529 euroa

Renault Koleos 2.0 dCi 175 4x4 X-Tronic Zen: 36854 euroa

Renault Koleos 2.0 dCi 175 4x4 X-Tronic Initiale Paris: 41504 euroa

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kodiaq Skoda, Peugeot 5008 ja Renault Koleos

Se on Renault Koleos Initiale Paris

Niin oli entinen Renault Koleos 1. sukupolvi