Renault Megane TCe 100: halvempi testi Mégane

Renault Megane TCE 100: kokeile halvempaa alueRenault Megane TCE 100: kokeile halvempaa alueRenault Megane TCE 100: kokeile halvempaa alueRenault Megane TCE 100: kokeile halvempaa alue

Uuden sukupolven Renault Mégane näkyy hyvässä kunnossa. Olemme jo yrittäneet ja kohtasi Volkswagen Golf 1.6 TDI diesel-versio 1,5 dCi, verrataan kaikki kilpailijat ja jopa yksikkö 1.6 dCi 130 hv, jonka olemme suorittamalla pitkäaikaista testiä loppuun 50000km. Mutta tänään ottaa toisen askeleen. Tällä kertaa testattu moottori 1.2 TCe bensiiniä, Suoraruiskutus ja turbo, jolloin Renault luoda Mégane joka maksaa hieman alle 19000 euroa riippumatta alennusten, tänään on yli 2000 euroa .... joka johtaa löydät valmis versio Elinvoimaa hieman yli 16500 euroa. Suuri hinta.

Renault Megane TCeKaiken tämän, se on oikea ja riittävä myös tunnustettava, että Renault Megane TCe 100 Tässä on tehokkaampi kilpailijoita jopa vähemmän rahaa, kuten Toyota Auris 120T, Paina Nissan DIG-T 115 tai Peugeot 308 1,2 110 PureTech; tai muille, on yhtä voimakas, myös edullisempia, kuten Mazda 3 1,5 SKYACTIV-G, Ford Focus 1,0 EcoBoost, Hyundai i30 1,4 MPI 100 tai Kia Ceed 1,4 VVT. Mutta uutuus aina punnittu.

Renault Megane TCe: alhainen kulutus

Kaikkien edessä, Renault Megane TCe 100 Tämä tarjoaa sujuvan moottori ja viettää vähän, erityisesti city, missä mittasimme 6,9 l / 100 km keskimäärin. Ja tienvarsien viettää 5,7 l / 100 km. Nämä kaksi seikkaa tekevät hänestä suuren kaupunkiauto, vaikka onkin totta, että hän ei säästänyt joukot -languages ​​hallinnon alla 1700 RPM-ja se näkyy jotain vaativaan jatkuvaan revitty pois kentältä. Se on pikemminkin moottori hengessä Diesel -THE maksimitehon 4500 rpm, mutta toisin kuin nämä, jotka ulottuvat hänen vielä enemmän painoa, koska tämä Renault on huomattavasti kevyempiOpel Astra vain sitä, mitä on enemmän, ja noin 30 kiloa, koska tämä Mégane salattu meidän mittakaavassa 1,294 kg. On uskomme, Opel Astra pääkilpailijansa tuotti 1,0 Turbomoottori 3 sylinteriä hieman korkeampi. Se on jopa lähin hinta kaikkien contendereiksi jos vertaa perus-versiot.

Arvioi auton ilmaiseksija tie, tämä 1,2 TCe siirtyy Renault Megane mutta sujuvasti, kyllä omahyväisesti. Ja kuten olemme sanoneet, jossa hillitty kulutus: ei niin alhainen kuin BMW 116i tai vastaavasta Kia cee'd ja Opel Astra. auttaa Sen sijaan, kuusivaihteinen, lopuksi yhden pitkä suhde: 47,3 km / h 1000 rpm, ennätys voittaa ainoastaan ​​116i BMW. Ei siis ole ketteryys, joka antaa moottorin mikä parasta paljastaa tämä versio, mutta alustan, johon mikään varoitetaan sen perusedellytyksenä niiden laatu kulutuspinnan asfaltilla.

Renault Megane TCe 100: Elämä laivalla

ja kirjoittamalla arvioida niiden tilaa, on tunnustettava, että Renault Megane TCe 100 tämän Se ei tarjoa parasta asuttavuuden segmentin. Itse kilpailu on hillitty verrattuna 71 cm takatilan osuudella. Hänen paras arvo on varmasti edessä leveys: 143 cm. Sen runko, mutta se voi ylpeillä tarjoavat ominaisuus, joka asettaa hänet parhaita Luokka: sanottuna meidän tekninen keskus on kuutioitu 410 litraa kuormitus.

Sisustus Renault Megane Mégane istuimet ovat mukavat TCe 100, mutta ehkä ajoasennossaan ottaen huomioon, että jarruvipu ei ole sähkö- TÄSTÄ on liian lähellä muuttaa. täytäntöönpano tämä versio on analoginen pääsy. Ura tietokoneen näytön nopeusmittari, neula ei ole ympyrän säde ja on erotettava vikaa porrastus km / h samaa väriä. Käytetään digitaalista nopeusmittari. On myös selvää, että hienostuneisuutta, joka ulottuu Renault Mégane muiden viimeistelytasot ei tuntunut yhtä paljon tässä: instrumentointi, jota ei voi konfiguroida yksinkertaistuu, ja sama pätee keskusnäytön.

Lyhyesti, testasimme TCe 100 Renault Megane on perusversio, mutta se ei tunnu myöskään laittamalla teoiksi alustastaan ​​asfaltilla tai hänen kuvansa, ja kyllä ​​enemmän niiden varusteet. On kuitenkin selvää, että tämä sileä ja hienostunut moottori 1,2 TCe ei reagoi riemukas pakottaa kaasuläpän paine: totta, mutta ei rakkautta. Siten nähdään perheauto, vain kävellä. On todennäköisempää, tehdä niin alhainen virrankulutus.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Mitä Renault Mégane valita? Osto-opas

Testasimme Renault Megane TCe 205 hv

Renault Megane, Opel Astra ja Peugeot 308: antidiesel taistelu