Uusi Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hv: olemme jo testattu

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hv, todisteNissan X-Trail 2,0 dCi 177 hv, todisteNissan X-Trail 2,0 dCi 177 hv, todisteNissan X-Trail 2,0 dCi 177 hv, todiste

alkaen 01 tammikuu 2017 Se on saatavilla Jälleenmyyntiverkostossa Nissanin uuden moottorin versio 2,0 ja 177 hv X-Trail, suuremmat SUV brändi maassamme.

Saapumista tämän uuden moottorivalikoima ei aiheuta muutoksia ulkonäöltään ja sekä ulkoisesti että sisäisesti Nissan X-Trail säilyy kuten tiedämme.

toistaiseksi, Nissan X-Trail kaksimoottorinen tehokkain diesel Se oli 1,6 dCi 130 hv. Tahallisesta mekaaninen mutta joka tietyissä tilanteissa pysyivät alhaisina työntövoiman, esimerkiksi silloin, kun perävaunua vedettäessä tai asuntovaunun. Nyt Nissan kertoo, että uusi 2.0 dCi, niissäkin tapauksissa ajoneuvon suorituskykyä on enemmän kuin tarpeeksi pitämään hyvää vauhtia.

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hvToinen on uusi tämä versio 2.0 dCi on, että voit yhdistettynä X-Tronic CVT ja veto että neljä pyörää, toistaiseksi olematon mahdollisuus. Voit myös valita tämän saman muutoksen ajaa etupyörät. Myös 2,0 on saatavana manuaalinen kuusi suhteet ja neliveto tai etupyörä.

Nissan X-Trail 2,0 dCi 2017: rattiin

Uusi 2,0 dCi 177 hv Se on ollut selvä parannus 1,6 dCi käytetään high-end versio. 47 hv enemmän se on tekee paljon vähemmän ketterä kuin veljensä.

sisään tie, uusi versio Nissan X-Trail käyttäytyy dynaamisesti paremmin 1.6 dCi 130 hv. Huomattavaa on tietenkin ylimääräistä 47 hp. Ja paljon. Ensimmäinen kosketus olemme tehneet kanssa Kaikki moodimuunnelma 4x4i automaattinen siirto CVT portaaton. Ja kuten muutoksia tämän tyyppinen, moottori vastaus ei ole välitöntä kaasulla, vaikka se on suuri huhu, joka tulee mekaniikka.

sisään mielestäni, muutos CVT on paljon enemmän hyötyä irti asfaltti. Totta, kiertue teimme oli alhaisella nopeudella ja mutainen alueilla. Mutta vaikka kappaleita, jotka olivat kuivempia ja kiinteämmät pinnan Nissan X-Trail Hän on osoittanut pystyvät täyttämään 90 prosenttia kuljettajista: he eivät koskaan löytää vastaavanlaisia ​​tilanteita, jotka ovat ottaneet meidät testata ominaisuuksia auton. Lisää että potholed kappaleita suspensio on erityisen mukava. Mutta tämä ei tarkoita, tie auto float tai swing enemmän kuin on toivottavaa.

Nissan X-Trail 2,0 dCi 177 hvNissan X-Trail 2.0 dCi: sen varusteet

tämä Nissan X-Trail 2,0 Siitä tulee versio yläpää malli. Sellaisena se voi olla merkittäviä laitteita. Esimerkiksi voit tilata kaksi lisäpaikkaa taitto takakonttiin. Kyseisiin periaatteisiin kuuluu pienentää kantavuus, alkaen 550 litraa Saatavana viisi paikkaa 445 seitsemässä. Siinä tapauksessa, että kaikki paikat täytetään, on 135 litraa tavaratilaa.

väliset varusteet ja voi tilata elementtejä osittain avattu kattoluukku sähköinen, nahka, sisävalaistus mukaan ledes edessä nopea lämmitys, cupholders lämmitetty tai jäähdytetty, infotainment-järjestelmän NissanConnect 7 tuuman kosketusnäyttö ja matkapuhelin Bluetoothin kautta.

Nissan X-Trail 2.0 dCi, hinnat

Kuten olen jo edellä ennakoitu, tämä uusi versio Nissan X-Trail 177 hv Se on saatavilla tammikuun alussa. Tuotemerkin olettaa monopolizes kolmasosa kokonaismyynnistä mallin ensi vuonna. Se on saatavana kolmessa viimeistelytasot (Acenta, Tekna ja N-Connect) ja hinnat alkaen 31750 euroa (4x2 Acenta automaattinen XTRONIC) ja 40,675 euroa Tekna 4x4 XTRONIC.

Saatat myös olla kiinnostunut

Nissan Qashqai ja X-Trail Black Edition, rajoitettu painos lisää laitteita

Nissan X-Trail Hybrid myynti X-Trail vihreämpää

Vertailu: Mitsubishi Outlander 220 DI-D 150 4WD 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130PS