Renault Megane 1.2 TCe 130HP: todellisen kulutuksen … ja ensivaikutelma

Renault Megane 1.2 TCe 130HP: todellisen kulutuksen ... ja ensivaikutelma

että Tekninen keskus Autopista.es Olemme jo etuja ja kulutuksen uuden muunnoksen uusi Mégane Renault, ranskalainen kompakti ensiesiintymisensä tällä 2016 uuden sukupolven. Tällä kertaa muutos 1,2 TCe bensiinimoottori 130 hv turbo suorasuihkutus. Ja ensimmäinen asia meidän päivinämme leikkii erityisiä testejä kunkin mallin tarkistettiin mitä niiden todellinen kulutus maantie. Ja odotamme, että olet ollut mielenkiintoisempaa kirjaa verrattuna lähtevän Renault Megane. Se on myös varmasti selvän vaihtoehdon yhä monimutkainen dieselit luokka.

kulutus kaupungissa uusi Renault Megane 1,2 TCe 130 hv on eniten kiinnitti huomiota: 6,4 l / 100km todellisessa käytössä, jopa saavuttamaton joidenkin nykyisten diesel. ajotietokoneen tuotemerkin 7,6 prosenttia ottaen huomioon niiden todellista kulutusta, jonka olemme saaneet.

toiset yksityiskohdat, jotka pidimme ensimmäisistä kierroksilla Renault Megane 1.2 TCe 130 hv on sen tasaisen painojakauman pyörien välinen yhteinen kolmen Bensiinimallit olemme testanneet tasalla. Suhteen ergonomia, parantaa ajoasento säänneltyä rulettia tai sähköisesti ohjattu selkänoja (kuten vipu on erittäin tarkka), ja myös asetuksen selkänojan kulma.

Renault Megane 1,2 TCe 130 hvja muut Viimeiset kaksi suositusta uusista Renault Mégane 1,2 TCe 130 hv: ensimmäinen, hallituksen te varustaa auton varapyörä, koska mitään kadonneet matkatavarat vähemmän hyödyllistä vastaan ​​paikkaussarjaan; ja, toiseksi, bensiini ostaa itse tämän version 1.2 litraa ja 130 hv, ja desestima 1,2 TCe 100hp vaihtoehdossa: Tehokkain kuluttaa vähemmän ja 100 ei suorita mitään.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Kaikki hinnat ja palvelut Renault Megane Espanjassa

Vertailu: Renault Megane vs. Opel Astra ja VW Golf

Renault Mégane Sport Tourerin Genevessä