10 parhaan urheiluautoja testattu vuonna 2016

Paras urheilun 2016, mukaan TestasimmeParas urheilun 2016, mukaan TestasimmeParas urheilun 2016, mukaan TestasimmeParas urheilun 2016, mukaan Testasimme

365 päivää mennä pitkälle (366 päivää, tässä tapauksessa, koska meillä oli karkausvuosi). kauttaaltaan 2016, testaajien moottoritietä ja Automobile lehdet ovat ajaneet kaikkein intohimoinen urheiluautoja ja aika. Tässä Sijoitus top 10, 10 autoa, jotka olemme halunneet varten urheilullisuutta ja ajonautinnon ne tarjoavat.

1. Turbo S 911 Coupe

Porsche 911 Turbo S Käsityksemme huikeat vuosi. Ei vain sen ylimääräisen dynaamisuutta ja purkamista suorituskykyä myös esille helppous ja ilo tarjotaan valvontaa.

2. BMW M4 GTS

BMW-M4 GTS on urheilullista versio kehitetty mielialaan BMW M4. yllättää tehokkuutta ja lähettää ainutlaatuinen ajo tuntemuksia. Autossa todellinen harrastajat, joka tulee arvostettuja keräilyharvinaisuus.

BMW M4 GTS3. BMW M2

BMW-M2 on nykyinen malli, joka parhaiten välittää filosofia M. hauskaa pyörä on varmistettu, Se on myös erittäin tehokas ja vaikka ei ole halpaa, on ulottuvilla monissa talouksissa.

4. Audi R8 V10

V10 voimakas Audi R8 jäännökset ilmakehän ja tämä on jotain myönteistä aikana, jolloin ahdin on määrätty. Se on myös hyvin tasapainoinen urheilullinen ja erittäin tehokas.

5. Honda NSX

Japani automaker on osoittanut, että Hybriditeknologia on voimassa korkealentoinen urheilulaji. Uuden Honda NSX myös yllättää sen tehokkuus ja ajamisen helppous, unohtamatta sen tehokkuutta.

lexus GSF6. Lexus GSF

Japanin yritys saa nousta kaikkivaltias BMW M5 Lexus GSF, sedan, joka yhdistää urheilullisuuden ja ajonautinnon täydellisyyttä, ensiluokkaisia ​​mukavuutta ja monipuolisuuteen.

7. Porsche Panamera Turbo

Porschen uusi sedan vaikutuksen ylimääräisessä dynaamisuutta ja tuntemuksia jossa se pystyy lähettämään ohjaimissa. Se on tällä hetkellä tehokkain sedan ylentävä, joita voi ostaa.

8. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio on auton viedä pois hattunsa. allekirjoittaminen Biscione Olette onnistuneet tekemään suuren auton. Se ei ole helppo rakentaa keskialuetta sedan pystyy selviytymään Kaikkivaltias BMW M3.

9. Seat Leon Cupra 290

Saapuminen Honda Civic Type R ja Ford Focus RS on ollut hyvin vaikeaa, mutta Seat Leon Cupra 290 omistaa tyyppi ja edelleen tasapainoisempi ja tehokas urheilu-luokan. Se on myös edullisin.

10. Ford Fiesta ST200

Ford Fiesta ST200 ei vahvin kilpailijansa, mutta tämä versio osapuoli tarjoukset tunteet vaikea ottelu ja se on myös tarjolla hintaan, joka on todellinen houkutus. Auto nauttia.