Maastoautojen ja luotettavampi SUV markkinoilla

SUV on vähemmän erittelyt ajanSUV on vähemmän erittelyt ajanSUV on vähemmän erittelyt ajanSUV on vähemmän erittelyt ajan

kun ostaa auto, luotettavuus Mallien meillä on mielessä se on yksi tärkeimmistä arvoista, kun valitsevat yhden tai toisen ajoneuvon. Haluamme automme kestää meille mahdollisimman paljon, niin paljon, että laitoksilta me jatkuvasti muistaa, että Espanjan laivasto vanhenee vuosi vuodelta.

siksi tutkimuksia luotettavuutta malleja markkinoille Ne ovat niin tärkeitä. JD Power on yritys, joka suorittaa yhden luotettavuusanalyysi arvostetuin maailmanlaajuisesti. Kun keskitytään Yhdysvaltain markkinoilla, se on aina hyvä referenssi, sillä monet katumaasturit ja autoja, jotka näkyvät luotettavuuden tutkimuksessa markkinoidaan myös Euroopan markkinoilla, kyllä, sopivasti sovitettu hyväksyntästandardien Vanha mantereella.

Sitten tarkkaavainen ranking luotettavuuden ongelmia SUV vähemmän aikaa, mukaan JD Power-raportti 2017.

1. X3

BMW X3 maastoauto Se on noussut kantoja saada ensimmäinen Sijoituksia, etuoikeutettu asema saavutettu ansiosta täydellinen tasapaino vastaukset kerätään niiden tutkimuksia, joissa ostajat ovat tuoneet esille sekä luotettavuuden ulkoisia komponentteja, kuten sisätilojen valvontaan, jotain, joka ei ole tapahtunut edellisessä raportissaan, jossa oli selvä ero asiakastyytyväisyyden hyvän käytöksen kanssa huono sisäilman aiempiin malleihin.

BMW X32. Chevrolet Silverado HD

tämä dramaattinen piristyminen 2014 sai parhaat pisteet JD Virta mahdollisuuksien mekaanisia vikoja osalta. Analyytikko korosti luotettavuutta mekaaniset komponentit nostaa hänet toiseksi luettelossa. Chevrolet Silverado HD voidaan hankkia neljä versiota, mutta mitä näemme, ne kaikki ovat laadultaan riittäviä kadu ostosta.

3. GMC Yukon

GMC suurin SUV, yukon sulkee viimeinen paikka lavalle. Niiden moottorit on erittäin arvostettu tutkimuksessa, mutta missä muualla on korostanut tätä vaikuttavaa SUV on laatua sisustusmateriaalit sekä kankaat ja elektronisia komponentteja.

4. Honda Ridgeline

Tällöin arviointi JD Power- se ei ole ollut keskeinen asettamalla tämän nouto ritsa parhaita malleja, jotka voimme ostaa. Vastaukset kuluttajat ovat ansainneet japanilainen yhtiö sijoittaa mallin neljännellä sijalla, missä kohokohta on sen sisätilojen mukavuutta ja keskeytykset. Tämä ajoneuvo lopetettiin vuonna 2015, mutta kysyntä ja arvostusta yleisön on tehnyt Honda sinun henkiin päivityksen tästä 2017.

5. Hyundai Tucson

Suuri tunnetaan teillämme, Hyundai Tucson Hän on saavuttanut puoli taulukko ansiosta JD Virta hyvä arvostukset, varsinkin moottorin. Mitä kuluttajan arviot, sen omistajat ovat korostaneet hyvän laadun sen jousitus ja elektroniikkalaitteiden, mutta horjuu muissa osissa, kuten pääesiintyjät.

6. Lexus RX

suosittu Lexus SUV on toinen niistä malleista, jotka skaalautuvat monta paikkaa päästä top 10. Edellisessä tutkimuksessa saatiin tulokseksi hyvissä merkeissä mekaanisia vaihtoehtoja, kuten tänä vuonna, mutta näkemykset kuluttajille, joiden korostettu nitisee ja joissakin helistin kun ne siirretään kaupungin, tuomittiin pienempi. Nyt nämä ongelmat ovat johtaneet uusimman päivityksen, joka on kasvattanut yleisarvosanan.

Kia Sportage7. Kia Sportage

toinen tavallinen kaupunkimme ja tiet. Kia Sportage Se on ansainnut tulla välillä 10 ja SUV SUV luotettavampi kiitos hyvästä työstä sen voimansiirtoon ja hyvän arvosanan muissa osissa, jossa mikään erityisen erinomainen, mutta ei liikaa haittaa.

8. Nissan Murano

Nissan saa merkinnän on Moottori luotettavuuden Muranon mennessä JD Power-. Kuitenkin laatu viimeistelyt sisätilojen laitteet eivät ole samalla korkeudella ja olematta huono, vaivata Japanin maastoauto, siirsi hänet huomattavan asemaa kovasta kilpailusta.

9. Toyota 4Runner

Kuten tapauksessa Nissan Murano, Toyota saada hyvä huomata niiden 4 Runner Mitä moottorin luotettavuutta. Kuitenkin näkee malli voi nousta vain yhdeksänneksi johtuu järjestelmän tiedon ja viihteen epäkäytännöllinen. Lisäksi laatua muut materiaalit ovat yksinkertaisesti väärä, mikä auttaa myös parantamaan asemaa.

10. Toyota FJ Cruiser

tässä erikoisessa Toyota SUV retro ilmaa Se on kaikkein kompakti luettelon. Kuten muissakin tapauksissa, että Japanin yritys, motorization Toyota FJ Cruiser Se on hyvin mitoitettu, mutta kuluttajat eivät ole noudattaneet arviointia JD Power and korosti laadun sisustuksen eikä luotettavuutta mallin.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Peugeot 3008 ja Skoda Kodiaq, SUV paras suunnittelu 2017

- 10 autoa ja 10 suurimman SUV heinäkuussa

- SUV ilmestys vuoden: Veiling, XC60, Stelvio, 3008, C-HR, Ateca ...