VW Golf 1.6 TDI 115 hv, testaa Golf Diesel vähemmän tehokas

Testasimme VW Golf 1.6 TDI 115 hvTestasimme VW Golf 1.6 TDI 115 hvTestasimme VW Golf 1.6 TDI 115 hvTestasimme VW Golf 1.6 TDI 115 hv

Syntyminen kokonaan uuden tai kunnostetun Volkswagen Golf on aina tapahtuma odottama viitenumerolla. Tässä tapauksessa liian; vaikka tämä Versio 1.6 TDI Hän on menettänyt kentällä dynaamisesti.

Volkswagen Golf päivitys Se heijastuu eri kohdissa: syntyminen uuden TSI moottori, erikoinen 1,5; jättiläinen toimenpiteet kohti autonominen ajo kompakti auto, jossa DSG, jotka saavat hillo yhdistelmä älykäs nopeuden ohjaus (ACC) järjestelmä ja joka korjaa poikkeamat rautatie-; tai suurempi kosketusnäyttö, 12,3"Valmis tunnustamaan eleitä käyttäjille, on tarpeetonta koskettaa joissakin tapauksissa.

TILAVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 Advance 5p
edessä leveys142 cm
taka leveys135 cm
Etukorkeudelle91/98 cm
takapään maavaran96 cm
jalkatila75 cm
runko305 litraa

Kuitenkin jotkut näistä tapahtumista, jotka merkitsevät golf 2017 Ne ovat myös läsnä perusversiot alue. Se mitä tapahtuu Golf 1.6 TDI 115 hv viimeistelyssä Advance -Jos alas, painos; Edellä Sport- jossa lisäksi uuden puskurit, siipien tai LEDit, on jo hätäjarrutus järjestelmä jalankulkijoiden tunnustamista, esimerkiksi. että ilmoitusta ajoneuvojen kuolleessa kulmassa, että kaista muutos ja ohjaus ACC mukautuva ja älykäs risteily, lisää monitoimilaite kamera ja hälytys taaksepäin, asettaa vapaaehtoinen paketti, että kustannukset 1130 euroa.

että ajovalot VW Golf 2017, nyt seistä LED-valaistus, korvaa xenon ajovalot. Hyöty on asetettu paitsi valon laatu, myös nopeampaa kuin kaasupurkauslamppujen reaktion. Tämä vaihtoehto lediä (1260 euroa) palkki assistentti takeltelua: Valitse joko lyhyen tai pitkän olosuhteista riippuen maantie- tai liikennettä.

VW Golf 1.6 TDI 115 CV InteriorVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 hv: sisällä

pääsy Sisällä Golf On tunnettua, miten kotiin, jossa kaikki on jossa odotat ja kaikki toimii niin pontevasti, johon odotetaan tekemään niin. Ehkä välitä ankaruus helle eikä yltäkylläisyys muita autoja, mutta kukaan ei voi kieltää havaittua laatua. Vaikka tekniikan koskettaa. Joten kanssa näyttö 8" Koostumus Media multimediajärjestelmä, jonka kanssa kaikki ominaisuus vakiona Golf. Se ei pääse mahdollisuuksia suuremman näytön 12,3"Mutta tukee nyt puhelinohjaus, äänilähteitä, hoitaja ajo antaa lisäinformaatiota Ajotietokoneen jne Lisäksi se tunnustaa tosin ilman pro-aktiivisuutta suurimmista esimerkiksi navigointiin radioasemien välillä arvioitu taas laajenee koko tai tietoja joistakin valikoista.

Toisaalta, Advance tasolla ei sisällä värikäs TFT-näyttö perinyt VW Passatin instrumentointi, joka tukee tällaista absoluuttinen konfiguraatio: käyttää tuttua analoginen näyttö. Tietosi on täydennetty runsaasti datalistan tarjoamia tietokone kuitenkin kumma, joukossa on hetkellinen nopeus, joilla ei ole Golf 1.0 TSI kanssa.

PERFORMANCESVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 Advance 5p
ACEL. 0-1000 metriä31,7 s
Ohittaminen 80-120 km / h 4.8.5 s
Frenada 120-0 km / h55 m
Loudness 100 km / h66,1 dBA
Loudness 120 km / h69,3 dB
paino asteikko1320 kg

Volkswagen Golf 1.6 TDI 115 CV moottorin suorituskykyä

kanssa 1.6 TDI, jo 115 hv, aloita alue dieseli VW Golf. Moottorin jatkuu tavalliseen tapaan: Yli oikeassa suoritustaan. Kiihtyvyydet ja -best kulutuksen suhdetta suhteessa sen edeltäjä, on herkkä (on 0-1000 m, arkistoidaan 0,7 sekuntia); toiset huonommin, lähes huomaamaton (0,1 l / 100 km) - ovat keskimäärin kompakti / arvioitu hinta, mutta mitään yllättävää. Esimerkiksi Opel Astra 1.6 CDTI toimii paljon enemmän ja kuluttaa vähemmän; ja niin paljon tietoa Hyundai i30, myös 136 hv kanssa 1,6 CRDI. Jopa BlueHDI Peugeot 308 1,6 120 hv on kirkkaampi, että kiihdytyksiä ja kulutuksen tasapainon golf perusteella meidän mittauksia.

Joten palautuneet eivät ole tyydyttäviä. Selitys yksinkertainen: kasvot laajaa ja käsivaihteistoissa kuuden marche oli tämä moottoriversioita Golf BlueMotion tai vie Audi A3 110 hv versio, Tässä on viisi-nopeus on sisällytetty jossa myös kehittäminen että pitkän loppuun viides. Aiheuttaa välisen raon väli- hammaspyörien, toinen ja kolmas, joka vaatii meiltä venyttää paljon yhdestä jäädä "roikkuvat", kun siirrytään toiseen. Sen lisäksi, että mitä tapahtuu, jos me juuri nyt ilmaisin suositellut muutosta, mikä viittaa jopa kolmanneksella toisen saavuttaa 2000 rpm: Seurauksena on se, että olimme alas, moottorin käydessä 1200 kierrosta , siihen pisteeseen, jossa todella hyvä aloittaa tätä moottoria alue, joka on noin 1600 kierrosta minuutissa.

KULUTUSVolkswagen Golf 1.6 TDI 115 Advance 5p
kulutus kaupunki6,1 l / 100 km
kulutus Highway5,4 l / 100 km
keskikulutus5,7 l / 100 km

sport jousitus on standardi seuraavalla tasolla, urheilu, mutta edetä, -The johtava standardi Ohjatut vaimennus DCC, Se ei ole saatavana tästä- vaihtoehto koettu karkea ja vähemmän annetaan tallentaa väärinkäytöksiä asukkaat kuin tavallisesti. Tuntuu melkein kuin se olisi kuin BlueMotion, The pienitehoisia versioita joihin ne eivät enää ole alueella ja heillä oli kovempi ja lyhyempi jouset, muun muassa. Vastineeksi mukavuutta, ja se ei ole sivuseikka, mitä löysimme tässä Golf TDI Se on mainio itsevarmuus ja ajettavuuteen kirja, kuten aatelisto niiden reaktioista. Jopa jarrut hyvin, kosketus, tasapaino ...