Porsche Macan GTS, paras SUV hetki

Porsche Macan GTS-proofPorsche Macan GTS-proofPorsche Macan GTS-proofPorsche Macan GTS-proof

Tiedämme jos Porsche he ovat unohtaneet, että on jo olemassa Macan Turboversion jopa 40 hv tehokkaampi mutta käydyssä ensimmäinen testi sen uuden muunnoksen Macan GTS syylliset ole lakanneet toistamasta että edessämme Sportiest SUV koko alue. Ja ehkä, syvä, ei puute syy: joukko pisteen Macan otettu radikaalimpia ja yksinomainen, vaikka korkeampi renkaat, hänen Sama jarrujärjestelmä ja 30 kg kevyempi... En ole yllätys minulle, että oli todellakin nopeampi, kuten olemme nähneet upea vuoristoteitä ja Teneriffan saaren. Joka tapauksessa on selvää, että suorituskyky, ajomukavuus ja ketteryyttä joutuvat ehkä täydellisin keskellä markkinoilla tänään SUV.

Jos syntymästä Porsche Macan puhui SUV 911, tänään vihdoin vahvistanut tämän uuden ja uusia variantti GTS. ja ovat 10 yhteensä Porsche. jo linkitetty Boxster, kaimaani, 911, Panamera ja jopa vielä suurempi SUV kuten Cayenne GTS, vain puuttuu Macan yllään myyttinen lyhenteet julkaistiin vuonna 1963 on 904 kilpailu road laillista. Ja tässä jälleen huolimatta SUV, ne ovat yhä läsnä näillä Lähes kilpa geenit: Uuden Porsche Macan GTS ja edessämme, tuntuu kaiverrukset ja alkaa kehosta.

Porsche Macan GTS testi

Porsche Macan GTS superauto

Varustettu uusi Porsche Macan GTS sarjaan Sport-paketti, mutta yhden muunnoksen, joka sisältää uusia etu- ja taka hameet, renkaat, twin pakoputket ja puoli ilmanohjain matt black, ja uusi kattospoileri kiiltävä musta tai himmentää lentäjät, hänen ulkonäkönsä on mahtava, melkein pirullinen. Aivan kuten kiipeily hyvin dominoiva eturivissä, mutta ei liian korkea: hänen ajoasento on lähes 8 cm alempi kuin Porsche Cayenne, ja yli 3 vähemmän kuin Audi Q5, joka muista, Macan vie sen pohja. Kyllä, sen johtajat toistamme itseämme kaksi kolmasosaa sen äskettäin kehitetty osat.

Hyvin sijoitettu hyvin hyvin urheilullinen asema, on myös mahdotonta olla huomaamatta heidän uusi sisustus yksityiskohtia. urheiluistuimet alcantaralla keskus, GTS tunnuksista tai eri väriä, jotka voidaan yhdistää lisävarusteena, jossa sisustus paketti, joka sisältää nahan GTS ja koristeelliset tikkaukset ja matot, niskatuet, vyöt ja jopa aloilla instrumentointi kontrastia. Ottaa sitä enää, aloitimme tämän Porsche Macan GTS valloittavat.

Porsche Macan GTS-proof

Porsche Macan GTS: lisää valtaa

Kanssa vaikuttava Karjua sen V6 Uuden Porsche Macan GTS tyytyväinen meidät. Ja se ei ole V6 ketään. ahdettu by kaksi turboahdinta, kanssa koko muuttuva venttiilien ajoitus ja Kuivasumppuvoitelu, oma lohko 3,0 litraa siirtymä Se on sama kuin ratsastus Nykyinen Porsche Macan S, mutta tehostettu. 340 kulkee tämän GTS katso 360 hv ja ennen kaikkea lähes 10 prosenttia enemmän vääntöä. 46.9 MKG huippuihin muuttuvat täällä hieman yli 51 MKG, saatavana peräti 1450 ja 5000 kierrosta minuutissa. Tehokkaampi ilmanvaihto, vähentää vastapaine pakokaasujen ja kasvoi 0,2 bar maksimikuorma paine (1,2 bar nyt), ovat vastuussa tästä ylimääräinen voima uusi virta.

Liittyy yksinomaan sovitettu PDK kahden kytkimen 7 nopeus, joka päivä tunnen nopeammin, Porsche Macan GTS on peto liikkeessä. Aina hyvin instant kaasulta suurella forcefulness ulottuu jopa 7000 rpm erittäin hyvä leikkaus tuottaa suurta suorituskykyä varten SUV lähes 1,9 tonnia paino. Lisävarusteena saatavan Sport Chrono paketti lupauksia 0-100 km / h vain 5,0 sekunnissa, julma kiihtyvyys pysyvän alkaa voisimme tuntea Launch Ohjausjärjestelmä on leikattu fastball sataman Santa Cruz de Tenerife. Bestial! Jotta saat ajatus on lähes yhtä nopea kuin Boxster GTS. Hyvin pieni ja on nyt yli Porsche Macan Turbo 4,8 sekuntia ja 266 km / h huippunopeus 10 km / h tässä tapauksessa. kulutus Porsche Macan GTS pysyy 8,8 l / 100 km: Se ei ole poikkeuksellinen hahmo (jäljempänä Macan Turbo kirjattu 8,9 l / 100 km), mutta tilaa vieviä urheilu on ei tunnu liialliselta.

Porsche Macan GTS-proof

Porsche Macan GTS: parantunut dynamiikka

Tietenkin valta siitä yksinkertaisesta valta ei olisi tehokas SUV, koska tämän tason ellei saapui mukana myös kehyksen täydellinen muoto. Ja uusi Porsche Macan GTS on. Malli ja moottorin ja temperamenttinen äänen ja lisää myös parannettu urheilullinen alusta, tänään 15 mm alensi aina vastaan ​​Macan S ja jo sarjan adaptiivisen vaimennus PASM (Porsche Active keskeyttäminen Management) merkki.

Insinöörit kertovat meille, että kaikki tämä uusi Porsche Macan GTS tarjoukset parempi tarkkuus sähköisen ja voimme nähdä tänään myös uusia ylimitoitettua sekoitettu renkaat, toimenpiteessä 265/45 R20 edessä ja 295/40 R20 takana, ja mukana joukkueen mainitut identtiset erittäin voimakas jarrut on Macan Turbo ikenissä, se on tähän asti ollut vakiona 235/55 R19 edessä ja 255/50 R19 takana.

Erittäin nopea, teillä on Teiden kansallispuisto tämän Porsche Macan GTS tulee lähes purkautunut. kanssa korkein tartunta-, hyvin suora kosketus olla SUV ja edessä junan aina erittäin informatiivinen, tunnen tänään edes käsittelyyn sävyisä ja tarkka kuin Macan Turbo itse. Suuri vastaus varmasti ketterä Porsche Macan GTS pystyy piirtämään kaareva värit yli superauto ja tietysti myös kruunu sarja- kanssa Muuttuvat wheel drive PTM tuotemerkki.

Uudelleen, koska tekniikka Porsche 911, Se koostuu lamellikytkimen ja elektroninen ohjaus, joka tavanomaisissa jakaa täydellä voimalla takapyörien antaa tämän SUV dynaaminen vaste merkki lähes puhdas käyttövoima. aktivoida "Urheilu Plus" -tilassa ja kulkee hänen Valinnainen elektroninen Slip (PTV Plus) ja olet lähes urheilulaji jossa marcarte hyvin hallinnassa oversteer. Kyllä, jos tarpeen menetys motorisia taitoja, rauhallinen koska Tämä järjestelmä pystyy lähettämään jopa 100 100 vääntöä etupyöriin poikkeuksellinen vakaus.

Enemmän kuin SUV, levy on lähes superauto, jossa kyllä ​​myös uskaltanut fantastinen tarkentaminen. Jos et halua sotaa, tämä Porsche Macan GTS voi myös aina hyvin edistyksellinen, se on täydellisesti eristetty ja, valinnainen ilma jousitus (Se oli Ensimmäinen SUV luokassaan tarjota sitä) Se pystyy myös tarjoamaan imeytyminen ja korkea laatu liikkuvan, ja vähentää alustan 10 mm normaalissa tilassa. Kyllä, GTS, mutta ennen kaikkea tahansa Macan osoittaa jälleen, että se on Porsche.

Porsche Macan GTS-proof

Porsche Macan 2016: uusien tuotteiden koko valikoiman

myös hyödyntää käynnistää uuden variantin Macan GTS, Porsche päivittää koko valikoiman joilla on useita yhteisiä kehitystä saavuttaa joulukuussa markkinoille. Ensimmäinen, ja valinnaisesti, tämä voi SUV varustettu LED-valot, plus uudet yhteydet ja infotainment järjestelmän PCM kosketusnäyttö, korkean resoluution ja 7 tuumaa, Lisäksi ensi-iltansa uusi Porsche 911.

Samanlaisia ​​mihin tahansa matkapuhelimeen ja varainhoitopalveluja ääniohjaus myös se tarjoaa lukuisia lisätoimintoja, useita palveluja Internet-yhteys ja kaksi uutta sovelluksia: Porsche Porsche Connect ja Connect APP. Niiden avulla voit esimerkiksi käsitellä monia tehtäviensä kaukosäädin, lähettävät navigointikohteiden tai käyttää musiikkia streaming kolmansille osapuolille. Täällä jätämme kaikki hinnat uuden Porsche Macan 2016 alue.

2016 Porsche Macan hintoja

- Porsche Macan S: 70212 euroa

- Porsche Macan S Diesel: 66972 euroa

- Porsche Macan GTS: 85823 euroa

- Porsche Macan Turbo: 95682 euroa

Saatat myös olla kiinnostunut

- 2016 Porsche Macan, hinnat ja yksityiskohdat niiden uusiminen

- Porsche Macan GTS, sportiest SUV luokkansa

- Testi: Porsche Macan Turbo, paras kolmesta maailman

- Testi: Porsche Macan S, saalistaja