Mazda CX-5 2017 testi maastoauto teknologisesti

Uusi Mazda CX-5Uusi Mazda CX-5Uusi Mazda CX-5Uusi Mazda CX-5

Mazda on merkki hieman erilainen harkittaessa tuotteitaan. Hänen työmenetelmä perustuu yhteiseen filosofia, tunnetaan tuotemerkin itse SKYACTIV. Kun kotona ottaa uuden mallin, ne aiheuttavat alalla teknologian sukupolvi, jossa se sijaitsee. Nyt merkki on upotettu loppuun, mitä he kutsuvat kuudennen sukupolven tuote, joka vastaa teknologiaa SKYACTIV I. Tämä teknologinen keskittymä Se on suunniteltu täyden remontin vuonna 2018 tulevan Mazda 3, joka vastaa merkin malli SKYACTIV II. Samaan aikaan sen kantama on edelleen päivittää seurata, mitä on tapana markkinoilla.

SUV CX-5 Se esittelee vuodesta 2012 ja on kerännyt merkittävän myyntimenestys, joka on johtanut tuotemerkin kasvaa monta kokonaislukua maailmanlaajuisesti, mutta erityisesti Euroopan markkinoilla. Se oli suuri päivitys vuonna 2015, jossa hän työskennellyt pääasiassa nykyaikaistaa laitteiden ja sisustus. Koska samaa mallia kestää yleensä noin kuusi vuotta myynnissä, jossa keski-iän päivityksen, Mazda CX-5 olisi uusittava kokonaan vuonna 2018. Kuitenkin Mazda on päättänyt soveltaa hänelle joitakin pillereitä nyt mitä on SKYACTIV II ja ylläpitää sen rakennetta, ajanmukaistaminen perusteellisesti, jotta voit tyytymään kunnes sukupolvenvaihdos, joka perustuu SKYACTIV II, saa saapua ennen 2018 tai 2019.

siten Uuden Mazda CX-toukokuussa 2017 kehittyy paljon enemmän kuin odotit päivityksen. Alustan on 55 prosenttia kohteita, jotka on korvattu tai modifioitu. Auto on periaatteessa sama, samalla taistelu ja 10 mm pitkä. kuitenkin Se on viivästynyt pilari 35 mm ja 100 mm pitkänomainen huppu. Se on myös pienempi 35 mm ja sen kappaleet kasvaneen hieman. Estetiikka on aggressiivisempi, jossa uusi tyyli brändin suunnittelu. Ajovalot LED tyyppiä, joka on vähentänyt koko ja "teroittaa" edessä, joka nyt antaa enemmän näkyvyyttä ruudukko valtava logo Mazda. Muuttaa puolella kulmatukien ja taka myös vähentää koko optiikan. Tuloksena on paljon urheilullista ulkonäköä ja dynaaminen, lähettävä tunne on pienempi ja kompaktimpi kuin ennen. Mazda talk aerodynaamiset parannukset, CX vähentää 6 prosenttia ja sisällyttämällä aktiivinen ilma grilli bensiinimoottorin 2 litraa. on uusi punainen, nimeltään Punainen Soul Crystal, kirkkaampi suunnassa ja uusi pyörän muotoilu. Tuulilasi vähentää sen paksuus ja pyyhkimet ovat nyt piilossa konepellin alla, kun sitä ei käytetä.

CX-5

Rungossa uusi CX-toukokuu 2017 He ovat muuttaneet etuiskunvaimentimet. Uusi ylläpitää kovuus mutta lisäävät sisähalkaisija ja sisältää toisen jousen eri jäykkyys suodattaa väärinkäytösten rebound. Oikea ja vasen pelti on nyt eri viite kuin ne mukauttaa kierteen suunnassa ja kovuus tekniset riippuen puolella, jossa mennä asennettu. Hiljainen lohkot on muutettu ja eri jousitus yhteyksiä alustan ja on kiinnostunut yksityiskohtia, kuten osoite ankkuroitu suoraan ilman joustavat elimet antamaan mitään vastausta ja tuntea enemmän suoria ja tarkka. Kompensoimaan mahdollista tärinää, alemmat haarat edessä suspension nyt lisätä hydraulisen holkit. Pilarit A ja B ovat teräkset 3 prosenttia jäykempi; yhdessä voimme puhua rakenneuudistuksesta lisääntynyt kehon jäykkyys 15 prosenttia. Kaikki työ on keskittynyt vähentää melua, tärinää ja tuottaa tunteen premium-autojen ja parantaa samalla turvallisuutta ja dynaamisia ominaisuuksia.

CX-toukokuu 2017 sisällytetty sen vakauden ohjaus G-Vektorikäyttö Ohjausjärjestelmä -oma- kehitys, laitevalitsimeksi vakauden Se toimii moottorin vääntömomenttia, ohjauksen ja jarrujen toimimaan pyörän tarvitse sen. Vuonna tuulilasin nyt on kamera, joka toimii mikroaaltouuni tutka. Tämän seurauksena nyt vakionopeussäädin toiminnot "Follow&Stop "ja" StopGo", eli että Kun aktiivinen voit lopettaa CX-5, jos auto edessä estää meitä, ja palaa sitten jatkaa marssia ilman kuljettajan toimenpiteitä, ihanteellinen hilloja.

uusi CX-toukokuu 2017 Se väittää nykyisen valikoiman moottoreita uusimmassa evoluutio, julkaistiin jo Mazda 6. Niin on bensiiniä SKYACTIV-G 2.0 (165 hv ja 160 hv AWD versio) ja Diesel 2,2 SKYACTIV-D (150 hv ja 175 hv), identtisillä valtuudet. Vaihteistojen ovat manuaalinen ja automaattinen 6-nopeus on saatavana etu- tai neliveto. Jälkimmäinen sisältää kuulalaakerit, jolla väittävät vähentää kitka 30 prosenttia, mikä johtaa kulutuksen väheneminen 2 prosenttia. Kesästä ilta bensiinimoottorissa SKYACTIV-G 2.5, jossa on sylinteri deaktivointijärjestelmää.

CX-5

Sisällä CX-toukokuussa 2017 Lisäksi se sisältää uusia ominaisuuksia. on hiljattain suunniteltu ohjauspyörä ja nyt se on Kahdenlaisia ​​heijastusnäyttö; yksi, perustiedot heijastetaan pieni näyttö, joka automaattisesti taittaa. Toinen suorittaa projektio tuulilasiin itse, laadukasta ja kuvan ja määritelmä. takaluukku nyt sähkökäyttöinen, voidaan manipuloida komento avain. Materiaalien laatu ja säädöt on tarkistettu ja ovat pyrkineet parantamaan äänieristystä. Keski-näyttö on 7 tuumaa ja kaksi USB-liittimiä takana. Runko on alempi paneeli 9 mm ohuempi ja ero on uusittu, joka kuormatila kasvaa 506 litraan, virallisten tietojen mukaan. Keskikonsolin on suurempi, lähestyy vaihdevipu kuljettajalle 40 mm kuljettaja (60 mm automaattinen). Kaikki verhoilut on uusi muotoilu ja istuimet kaikille paikkaa.

Tuloksena kaikkea kehitystä tuntui minusta enemmän kuin tyydyttävä. Ymmärretään työtä suodattaa liikkuvan. Dynaamisesti auto on parempi kuin aikaisemmin ja että taso Mazda CX-5 oli jo korkea. Voisin ajaa yksiköt olivat kaikki valmiiksi sarjan ja kuitenkin oikaistiin tahraton ja ei havainnut mitään ongelmia. Pidin todella laatua suspension, suodatetaan väärinkäytösten parantaen samalla dynaaminen käyttäytyminen, mutta varsinkin parempi ohjaus tuntuu, paljon tarkempi ja tottelevainen kuin ennen. Tämän päivityksen kestää Uusien kilpailijoiden ilman ongelmia. saapuminen hybridi-versio ei ole ajoitettu perustuu tämä sukupolvi, jonka tulee olla Mazda vuodesta 2020 (ne toimivat Toyota). Vieläkään ei ole hintaa Espanjassa mutta vakuutettiin, että ei olisi hyvin erilainen kuin tänään. Mazda CX-5 2017 tulee myyntiin kesäkuussa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

CX-5 2017 niin Euroopan valikoima SUV

Mazda6 Wagon 2.5 i Aut

Mazda MX-5 RF-

Paras ja huonoin maastoautojen mukaan Consumer Reports