On paras SUV? Vertailu: 3008, Tucson, Tiguan, Ateca, Sportage, Koleos …

Suuri vertaileva SUV: kaikki loistava myynti-proofSuuri vertaileva SUV: kaikki loistava myynti-proofSuuri vertaileva SUV: kaikki loistava myynti-proofSuuri vertaileva SUV: kaikki loistava myynti-proof

13 ei ole tänään, meille, kuinka monta huonoa onnea: päinvastoin, on uskomattoman paljon SUV kollegamme auto Pan He ovat onnistuneet laittaa asfalttiin ja piiri sen Lopuksi Master Test 2017: Harjoitus tarkkuutta, menetelmät ja objektiivisuus joka on toteuttanut vuodesta 2007 kautta vertaileva makro maailmanlaajuisia vaikutuksia paras uutinen auto hetki. Ja tällä kertaa, tietenkin näytelmiä käsitellä muoti segmentti: uusin SUV.

Mukavuus, laatu, tehokkuus, turvallisuus, käyttäytyminen ... Kaikki on skannataan, tällä kertaa, paras SUV, joka on tullut markkinoille, luokka, joka myös on täytettävä tänään tärkeitä ominaisuusmääritteitä ja tuttu mukavuutta tulla vertailuajoneuvo monille kotitalouksille. Joten emme tuhlaa enemmän aikaa. Aloitimme luetellaan 13 SUV kasvot: Honda CR-V, Hyundai Tucson, Jeep Grand Cherokee, Kia Sportage, CX-5, Mitsubishi Outlander, Nissan X-Trail, 3008, Renault Koleos, Ateca Seat, Subaru Forester, Toyota RAV-4 ja Tiguan. Ja jatkamme suorituskyvyn arvo kullakin aakkosjärjestykseen, lopettaa pisteet ylös 6 Erityiset testit ja suurin vaikeus kuiva elk, hirvi märkä muuttuja pujottelu ääretön, märkä jarrukäyrän ja jarrutus käyrä. Attack!

Honda CR-V: Mikä yllätys!

Ja emme voi aloittaa paremmin, eikä suurempi uutuus. uusi Honda CR-V 2018! Se tulee Eurooppaan Frankfurtin autonäyttelyssä, Auto Pan mutta ne on jo osoitettu ansiosta ennakko ensi-ilta toisella puolella Atlanttia. Ja myös se tulee uusi moottori on kruununjalokivi Euroopassa hyvin vähän aikaa A 1,5 EHEC Turbo 188 hv ja CVT automaattinen siirto. kanssa 4,58 metriä, Tämä SUV on aina erottunut yksi järkevä, joka kokoaa yhteen suurimman tilan luokkansa ja lukuisat ostoksia modulaarisia ratkaisuja. Myös se säilytetään.

Honda CR-VMyös seurata uusi Honda CR-V on osoittanut yksi kierros SUV (Kuten näette lopussa harjoituksissa). Parannettu pinnat ja materiaalit, nyt sen uuden sukupolven tuo hyvän kehitys dynaaminen ehdoin: at tavallista mukavuutta, tällä kertaa paremmin siedetty ketterän, jarrut ja keskeytykset tehokkaammin. Se ei voi olla edelleen nopein ja urheilullinen, mutta se ei huomata tuntematta hankala. Suuri tasapaino lisää myös 1,5 Turbomoottori satunnaisia ​​vastausta. Tuleeko uusi viite?

Hyundai Tucson: veto mukavuutta

Jatkamme toisen SUV joka on ottaa menestystä Espanja: Hyundai Tucson. Korean malli 4,47 metriä pitkä, Hän on onnistunut laittaa suuren loven listoilla ansiosta upeita kuva ja hyvä koettu laatu. Se ei voi olla paras jokaisella tietyn osan, mutta säilyttää hyvä tasapaino ja mukavuuden ja sujuvuuden jotka tekevät siitä erittäin toivottavaa SUV.

Hyundai TucsonTässä yhteydessä Auto Pan oli bensiinin yksikön vapaasti hengittävä moottori on 2,0 litran ja 165 hevosvoimaa, jota ei myydä meidän markkinoilla: tässä mukana 1.6 GDI 136 hv tai 1,6 TGDi, ja turbo ja 176 hv. testeissä Hän on tunnettu hieman pehmeämpi jousitus kuin sen kilpailijat SUV, Etusijalla ovat enemmän mukavuutta aluksella sijasta dynaamisia reaktioita. Myös sen suunta on enemmän "on avustaa", ihanteellinen menossa kaupunkiin ja liikenne, mutta hitaammin kun odottamattomiin tai poistamaan esteitä. Kunhan et vaaranna turvallisuutta milloin tahansa. Tilaa ja tilat ovat erittäin hyviä.

Jeep Cherokee: enemmän eurooppalaisia

Jeep Cherokee pysähtymään ja huomaamaan Euroopan geenejä verrattuna aikaisempiin sukupolviin. Ja lopuksi tämä uusi SUV 4,62 metriä pitkä Se tarjoaa upeat sisustus, jossa tarkemmin ja näönhuollon, ja hyvin ratkaistu ergonomian, pintamateriaalit ja päättyy. On jopa uusia käytännön yksityiskohdat, kuten alla vetolaatikot istuimelle tai toisen liukuvan rivi.

Jeep CherokeeEuroopassa tarjouksensa keskittyy mekaanisiin Diesel ennen kaikkea, mutta on olemassa myös muilla markkinoilla, joilla on 2,4 bensiinimoottori 184 hv, mukana uusi automaattivaihteisto 9-speed ryhmä. Joukko on hieman hidas eikä kaikkein energinen. Arvostetaan ja dynaamisesti korostetaan, että kokeissa on osoittanut jotain oversteer trendi että jos hallinnoitava paremmin valvonnan vakautta ja pitoa, eivät vähennä viittaa alustaan, joka itsessään erottuu ketterä ja viihdyttävä kosketa. Varmasti jos testit off road, Jeep ansaitsisi enemmän pisteitä ...

Kia Sportage: erittäin viritetty

Toinen klassinen viime vuosina Euroopassa ... ja toinen hittituote, edes pystynyt kyseenalaistamaan joitakin kuukausia johtoon Nissan Qashqai. Puhumme tietenkin Kia Sportage, Veli SUV alustan ja korin kanssa Hyundai Tucson ... mutta palaa osoittaa, että hänellä on toinen viritetty eri. Itse asiassa, dynaamisesti jousitus tarjoaa lujuutta suuremman kontrollin ja rungon.

Kia SportageMyös nopeampi ja vähemmän pehmeä suunta oli tällä kertaa (toisin kuin useimmat sen kilpailijat) versiolla pysyvä neliveto. Kokeissa on erottunut, jolla on jonkin verran löysä takaisin, mutta erittäin hyvä pito raja. Lisäksi etunsa korostaa ajoasento (Kaikki hyvin intuitiivinen ja hyvä yleinen laatu), anatominen istuimet, toinen rivi erittäin suuri ... vaikka ei liian suuri tavaratila.

Mazda CX-5: vieras "premium"

CX-5 Se on remontoitu, mutta ei liian radikaalia sukupolvenvaihdos, on nousemassa SUV, jossa on suuri sisustustöitä, lähes tasolle brändien. Myös totesi sen tarkkuus kosketusnäyttö ja sen loistavaa välillä mukavuutta ja ketteryyttä ... vaikka dynaaminen tilan, se ei ole paras.

CX-5kanssa 4,55 metriä pitkä ja sama SKYACTIV-G 2.5 moottori 195 HP ja automaattinen paistaa meidän markkinoilla, Mazda CX-5 on juuri esitellyt mooli: on hallita löysä vakauden ja jonkin verran hitaasti kalibrointi, joka mahdollistaa taka-akselin liukuu huomioon harjoituksia, kuten pujottelu . Elektroniikka ei saavu ajoissa pito häviää. niiden jarrut, kyllä, erittäin hyvä.

Mitsubishi Outlander: arvo käyttövarmuuden

Yksinkertaisin näkökulma ja ratkaisuja, että monet sen kilpailijat, mutta myös suuria hyveitä. Puhumme tänä Mitsubishi Outlander, SUV että urheilu visuaalisesti ja vaatimaton vajaatoimisuus instrumentointi, ja ajoasento, joka ei ole kaikkein moderni ja ergonominen, tai hieman lyhyt ja tasainen istuin ilman liikaa ristiselän tuki. Jopa niin, tilaa (jopa 7-paikkainen versio) on erittäin hyvä, ja koettu aina kun erittäin vankka ja hyvin rakennettu SUV.

Mitsubishi OutlanderSyntynyt ja rajoittamaan testausta Mitsubishi Outlander on aina osoittanut hyvin neutraali ja turvallinen käyttäytyminen, alustan hyvin viritetty. Tietenkään tämä ei ole urheilua mallia tai emotionaalinen, mutta erittäin kattava. Tällä kertaa tuli moottorilla 166 hv 2,4 ja CVT.

Nissan X-Trail: konservatiivinen SUV

Käänny yksi merkkejä enemmän sukutaulu kuin automalleihin, Nissan. Tällä kertaa, ennen kuin hänen kilpailijansa on X-Trail, malli 4,63 metriä joka on sijoitettu yläpuolelle Qashqai yli koko useimmat sen kilpailijat. Erittäin vankka malli alunperin meni hyvin moderni, käytännöllinen ja hyvin harkittu perheen auton maastoauto. Ainoastaan ​​uusien mallien enemmän huomiota yksityiskohtiin on johtanut joissakin suhteissa häntä voidaan syyttää enemmän yksinkertaisuutta.

Nissan X-TrailMyös vaihtoehto On kolme istuinriviä ja istuimet 7, Nissan X-Trail on sijoitettu niin mielenkiintoinen SUV, mutta myös riskikäyttäytymistä että vähän määrärahoja kääntyy hyvin konservatiivinen malli. hänen viritys ja sähköisen työn välttämiseksi iskuja Root, joten se on erittäin turvallinen malli, mutta vähemmän ketterä reaktioita. Teidän tukenne auttaa esimerkiksi reagoida ennen kuin se edes pääsee tapahtumaan menetys tarttuvuuden tai liikeradan. Joka arvostaa dynaamisin osio jää ehkä enemmän iloa.

Peugeot 3008: upea!

peugeot 3008 Se on ollut yksi viimeisimmistä SUV saapuvan markkinoille ... ja iso! Kyllä, koska varmasti on herättänyt suurta kiinnostusta ja on jo osoittanut vahvan alun lisävarusteena. Aluksi se on sisustus kaikkein alkuperäisen, ärtyisä ja korkea koettu laatu. Digitaalinen instrumentointi, materiaalit ja tekstuurit, tee se SUV, joka voisi lähes olla sijoitettu yhden askeleen edellä. Mekaanisesti se oli sen suuri moottori 1,6 THP 165 hv ja automaattinen, yksi myös loistava sarja.

peugeot 3008Kaikki tämä myös mukana ympäristön Peugeot 3008 Suuri lahjoitusvarat mukavasti ja turvallisesti (Tarjoaa jopa paikkaa hieronta) sekä erinomainen dynaaminen lähestymistapa. Siinä on ripaus kiinteyden varmistaminen hyvä tie ketteryyttä, ja sen vakaus on keskimääräistä ... huolimatta, jossa on yksi taka-akselin vään-. Joko avaruudessa on paras kaikista, tai käytännöllisyys, mutta kaikki muu 10 Peugeot: se on luonut ihana SUV.

Renault Koleos: maastoauto reimagined

Jos me puhui 3008 uuden SUV, tässä tapauksessa me siirrymme upouusi Renault Koleos Nykyään alkaa markkinoida Espanjassa. Radikaali muutos, mikä oli edellisen Koleos, tämä uusi malli Renault nousee yli geenien Nissan X-Trail. Kehosi on hyvin älykäs, ja on ripaus persoonallisuutta mikä on jossain määrin vähemmän pehmeä kuin Nissan keskeyttäminen ... vaikka hieman hermostunut myös käynnissä.

Renault KoleosSen yleisiä erottuu Maastoauto myös varsin konservatiivisen hoidon, siihen pisteeseen, että vakaus- ja pitoa valvonta eivät aina pysty oikea polku vaan ainoastaan ​​lopettaa kokonaan malliin. Ja sisällä, hyvä kuvioita ja materiaaleja lisätä jopa Infotainment hyvin kehittynyttä ja näyttäviä, jossa suurempi Keski-näyttö kuin keskimäärin, ja helppo käyttää. Espanjassa vain tulee Dieselmallit aikaa.

Ateca Istuin: korkea kompakti

kirjaimellisesti "leijona paalu". Määritellään uusi Master Test SUV 2017 Ateca Seat, malli lähes lähes pyöreitä. Hienoja monipuolisuus, valtava sisätiloja ja runko, ja hyvä koettu laatu, ensimmäinen SUV Seat Pian hän saapui, mutta on nyt tullut yksi viittauksia.

Ateca SeatSuurella tehokkuudesta ratissa, The Ateca Istuin (mitataan vain 4,36 metriä ja tämä on pienin) on mainittu yhtenä kaikkein ketterä SUV ... suositaan myös tie tietenkin on kevyin. Hyödyntää monia osia VW ryhmä, sen mekaaninen yhdistelmä 1,4 TSI 150 hv ja automaattinen vaihteisto DSG on ilo, sekä käytettäväksi pehmeää voimaa muodossa etuja. Ja kaikki hyvin sisältöä kulutusta. Ehkä voisi parantaa hieman tehokkaampi jarrut, mutta se on selvästi yksi täydellinen malleja.

Subaru Forester: voima teknologian

Subaru. Että tuotemerkki, joka harvoin tulee altaat osto, mutta kuinka hyviä autoja sitten ... ja varsinkin nykyään automalleihin. Forester on erilainen vaihtoehto, joka kuten aina tekee erityistä huomiota teknisten innovaatioiden. on turbo boxer moottori kanssa symmetrinen AWD tai laatikko automaattiset CVT (Muuten, markkinoiden paras tässä suhteessa). Tiellä on tiedettävä ymmärtää, koska turboviive tekee kannattaa pelata manuaalitoimintatilan muutoksesta, mikä simuloi olemassaolon jopa 8 vakionopeutta.

Subaru ForesterSubaru Forester on SUV vahva, kestävä, jossa on erinomaiset ohjaus tiellä ja erittäin tarkasti, mutta myös joitakin hermostuneisuus vasteen jopa suunnassa, joka kimpoaa vastaan ​​äkkinäisiä liikkeitä. Otteensa raja on kuitenkin korkein kiitos osittain Cash 4x4 asennettua järjestelmää. Sen sisätilat eivät saavuta laadun esittävien monet hänen uusia kilpailijoita, vaan tarjoaa yhden parhaista visibilities ajettaessa.

Toyota RAV-4: Pioneer

Se oli mallina käytännössä keksi luokka, edelläkävijä... ja tänään vielä näytteille hyvässä kunnossa. Saamme täynnä Toyota RAV-4, SUV, joka osoittaa sisemmän ehkä liian yksinkertaista. Tila, kyllä, sekä edessä että takana, jossa on tasainen lattia ilman ulokkeita merkitty auttaa mukautumaan paremmin kuin useimmat kilpailijat sisällä matkustajan viidennes.

Toyota RAV-4Kuten Honda CR-V, runko imartelee hyvin pienellä lattia lastauksesta, joka helpottaa käyttöönottoa painavien matkatavaroiden. Runko, tasolla, RAV-4 on esitetty SUV hyvin poised, luottavainen ja reaktiot jalo kaikkina aikoina. Se on vakuuttava malli yleisesti, että meidän markkinoilla erottuu hybridi joukko, joka tekee siitä eniten erityistä.

Volkswagen Tiguan: historiallinen viittaus

Toinen SUV täysin uusittu hiljattain, ja se jatkaa loistaa yhtenä viittauksia. Nyt jopa jo markkinoilla, joilla on 7-paikkainen versio Allspace, The Volkswagen Tiguan Hän on aina näkyvissä hyvin Hyvä sisätiloja ja iso runko, lisäksi esitetään yleensä standardi laadukkaiksi.

VW TiguanTässä yhteydessä myös varustettu tehokas Moottorin 180 hv 2.0 TSI kanssa DSG, SUV on huiman suorituskyvyn ja tehon. Dynaamisesti tuntuu ketterä, et menetä suurta ajomukavuutta ja vaikka raskaammat Ateca, päätyy säveltäminen SUV kaikuvalla vastauksen tiellä. Epäilemättä vieressä hämmästyttävä uusi Honda CR-V, uuden peugeot 3008 ja hänen Istuin veli Ateca, olemme puhumme 4 suuria voittajia tämän vertailevan makro maastoauto. Onneksi olkoon!

KOE JA MITTAUKSET

VARIABLE slalonHarjoitukset jatkuvalla kierrosta, enemmän ja enemmän nopeutta ja käpyjä myös vaihdella niiden etäisyys ei luoda yhteistä tilanteita arjen, mutta ne antavat käsityksen dynaamisen vasteen autojen on kestettävä jatkuvaa siirtoa pesoa. Paras tulos täällä Volkswagen Tiguan joka suosii sen neliveto ja suunta. Unluckiest sai Mazda CX-5, joka nousi voittajaksi kilpailussa ketteryyttä, mutta loppuvaiheessa, yhtäkkiä hän menetti taka-akselin ja juuri liukuva.

CARMITTAUS
Honda CR-V13,7 s 64 km / h
Hyundai Tucson14,4 s 66 km / h
Jeep Cherokee13,5 s 67 km / h
Kia Sportage12.5 s 70 km / h
CX-513,7 s 70 km / h
Mitsubishi Outlander13,4 s 63 km / h
Nissan X-Trail13,3 s 66 km / h
peugeot 300812,9 s 63 km / h
Renault Koleos14,1 s 62 km / h
Ateca Seat12,9 s 67 km / h
Subaru Forester14,0 s 66 km / h
Toyota RAV-413,2 s 64 km / h
Volkswagen Tiguan12,5 s 69 km / h

INFINITE CURVES: Edessä ympyrän 25 metriä säde, tämä harjoitus on ampua niin nopeasti ja mahdollisimman vakaana. Hyvä käytös tulee taattu tehokkuutta sähköisen avustaa ja alustan viritys. Tässä pieni ero kokonaisedun ESP kalibrointia ja telineitä. Korosta Honda CR-V erittäin hieno ohjaus vakautta ja erittäin hyvä koko vastaus.

CARMITTAUS
Honda CR-V0,86 g 57 km / h
Hyundai Tucson0,83 g 54 km / h
Jeep Cherokee0,83 g 54 km / h
Kia Sportage0,83 g 54 km / h
CX-50,84 g 56 km / h
Mitsubishi Outlander0,83 g 53 km / h
Nissan X-Trail0,85 g 55 km / h
peugeot 30080,85 g 55 km / h
Renault Koleos0,82 g 55 km / h
Ateca Seat0,84 g 53 km / h
Subaru Forester0,81 g 53 km / h
Toyota RAV-40,83 g 55 km / h
Volkswagen Tiguan0,83 g 52 km / h

MOOSE DRYTämä harjoitus SUV 2017 Master testissä simuloidaan väistöliikkeen vastaan ​​mitään esteitä, kuten äkillinen ilmaantuminen eläimen tiellä tai jalankulkija. Pakko tehdä se mahdollisimman nopeasti, palaa alkuasentoon kaista tai läsnäollessa väitetyn vastaantulevan ajoneuvon. ne jotka He olivat parasta ratkaisi sen ja Toyota RAV Peugeot 3008, minkä jälkeen VW Tiguan, istuimen Ateca, CX-5, ja CR-V. joka oli takimmainen oli Jeep Cherokee, vakautta valvonnasta, joka ei hallita hyvin sen suuri alustan.

Hirvi WET: Samaa menetelmää tällä kertaa, mutta raskauttavana tekijänä märällä lattialla vaarantaen edelleen pitoa ja vaatii parhaan jarrujen, tukea voit antaa keskeyttäminen ja kalibrointi elektronisia apuvälineitä. Tällä kertaa Paras tulos Mitsubishi Outlander. että vastakkaisella puolella, CX-5, jossa taka-akseli, joka ei kestä kuin sen kilpailijat.

mitatBRAKING märällä: Tärkeää tietää reaktion SUV hätätilanteissa, kuten tarkkailun noudattamista märkä maaperä. Tällä kertaa harjoitus kulkee 60 km / h. Triumph täällä Volkswagen Tiguan, paras jarrutus segmenttiin. Toyota RAV-4, Mitsubishi Outlander ja Renault Koleos saada huonoimmin.

CARMITTAUS
Honda CR-V16,6 m
Hyundai Tucson16,5 m
Jeep Cherokee17,5 m
Kia Sportage18,1 m
CX-516,5 m
Mitsubishi Outlander18,5 m
Nissan X-Trail17,5 m
peugeot 300816,6 m
Renault Koleos18,4 m
Ateca Seat16,4 m
Subaru Forester17,4 m
Toyota RAV-418,9 m
Volkswagen Tiguan14,7 m

Kaarrejarrutuksen: Tällä kertaa, jarrutus tehdään kuivalle lattialle ja kaarresäde on 25 metriä. Tämä pysäyttää nopeudesta 65 km / h. Viritetty Peugeot 3008 oli paras esiintyjä osoittivat, lähes samansuuruiset kuin Volkswagen Tiguan. että Haittapuolena, taas Jeep Cherokee hyvin hidas ohjaus vakautta. Sitten lopuksi näet pöydän kuivajarrutuksen suoraviivaisesti 100 km / h 0.

CARMITTAUS
Honda CR-V40.0 m
Hyundai Tucson39,1 m
Jeep Cherokee45,8 m
Kia Sportage42,1 m
CX-541,4 m
Mitsubishi Outlander43,1 m
Nissan X-Trail42,4 m
peugeot 300836,3 m
Renault Koleos43,1 m
Ateca Seat40,6 m
Subaru Forester44,7 m
Toyota RAV-439,3 m
Volkswagen Tiguan36,9 m