Ford Kuga 2017 testasimme uusia kompakti SUV

Ford Kuga 2017, ajo sen päivitysFord Kuga 2017, ajo sen päivitysFord Kuga 2017, ajo sen päivitysFord Kuga 2017, ajo sen päivitys

Olemme valmiita varauksen ja ensimmäiset toimitukset ilmoitettu alussa 2017, meillä oli mahdollisuus päästä lähemmäksi Varsova (Puola) testata uutta ford Kuga.

Olemme tienneet kylmän estetiikka jotka näyttävät monet rakennukset maan itään, valitsi yksikön maaliin ST-Line ja lähdimme melko täynnä vehreitä maisemia ja sitoi Vilna (Liettua) reitti. Totuus on, että ulkoasun osalta tämä auto on paljon houkuttelevampaa kuin vuonna 2015, koska meillä on ford Kuga 2017 joka on lähellä koskaan muotojen suurta ford reunan, varsinkin niiden edessä on huolissaan. Muuten, sanovat päättyminen ST-Line (Joka esitettiin ensimmäisen ensimmäistä kertaa) tuntuu fabulous malli ja ei ole korkea hinta ylitykseen Vignale, Myös ensimmäistä kertaa tämän Ford maastoauto. Se sisältää mukautuva Etuvalojen bi-xenon tekniikka, Privacy Glass (sävytetty, paitsi edessä kielto lain Circulation Espanjassa) ja pieni takaspoileri. Lisäksi ostamalla ST-Line, teillä on erityinen malleja renkaiden ja jousituksen ja ohjauksen hyötyä uuden asetuksen, joka mahdollistaa ajo enemmän 'elävä' ilman huojuntaa.

Kun sisällä ford Kuga, löydämme tavanomaisessa merkityksessä suuri tila etuistuimilla, joka antaa hyvän tilin laaja tuulilasi. Tämä tunne siirretään takaistuimet, ainakin kaksi todellista olet että ominaisuus kallistaa vaihtoehtoja. Takaistuimen keskipaikalla vähenee, sen mukaisesti, mitä olemme tottuneet segmentissä, joka tekee viettää monta tuntia selkä tukenut sitä ei voi toivonut monet. Pitkille matkoille, ehkä kaksi takana matkustajille keskikyynärnojan käyttöön.

Sisätilojen Ford Kuga 2017

käsijarru Nyt se on eräänlainen elektroninen ja he ovat saaneet mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten ohjauspyörän ja lämmitettävät etuistuimet.

Puhuminen keskikonsolin, sano Se on keventänyt kuormaa painikkeet, Voisin jopa liiallinen ja vaikea hallita ennen päivitystä. Nyt vain on säilynyt painikkeita kuuluvat ilmastoon sekä muutama heistä infotainment järjestelmän (jossa SYNC 3), Jossa se on nyt pääosin ohjataan kosketusnäytön. Visio tämän näytön kuljettajan paikalta on täydellinen, mutta ehkä se on liian syvä asennossa käsittelyyn. Voit tehdä tämän paremmin painikkeilla monitoimiohjauspyörän.

navigointijärjestelmä on paljon enemmän intuitiivinen kuin olemme koskaan nähneet joissakin vanhemmissa malleissa ja ohjausta on kätevä ja muokattavissa.

Se tarjoaaTAKALUUKKU Electric'Joka voi olla kädet vapaana vai ei. Jos näin on, voit avata ja sulkea kulkee jalka takapuskurin alle. Sen toiminta on erittäin tarkka ja nopea, ei lähtökohtaisesti merkittäviä virheitä käytön aikana ja ilman aktivoitua vahingossa kulkee auton takana, ikään kuin se on tapahtunut toisinaan malleja muiden merkkien. Avattaessa käsiksi runko joiden tilavuus on 456 litraa ja joka voidaan laajentaa jopa 1653 litraa jos takaistuimet kallistaa. Ei segmentin suurin runko, mutta pysyy hyvässä asemassa verrattuna sen kilpailijoihin, kuten Nissan Qashqai (430 litraa) tai Hyundai Tucson (488 litraa).

Niistä turvajärjestelmät ja kuljettajaa avustavat, voimme puhua olemme testanneet suurella nopeudella maantiellä, The 'Kaista-avustin', Mikä hieman käännä pyörää, jos kävelet radan joko jatkuva tai epäjatkuva. Se tekee niin täsmällisesti ja suurella tasaisuus.

Miten Fordin moottoreita Kuga 2017

Täytyy sanoa, että yksikään moottoreille, joihin ford Kuga 2017 Ne tulevat uutuus, jos suhteellinen uusi lisäys mekaanisten Diesel 120 hv 1.5 versio, jonka ei ollut saatavilla esityksen aikana osallistuimme Puolassa. Syyt näyttävät odottavan erittäin monimutkainen sää, joten he päättivät poistaa meidän vaihtoehdoista malleista etuvetoinen. Vaikka 'väliaikainen' ei koskaan tullut, tämä päätös tehdään mahdollisuuksiamme rajoitettiin ja koskettavat meitä yrittää tehokkain versio bensiinimoottoreita (ainoa AWD) keskuudessa ohjauspotkureita dieselin kaikki neliveto, valitsimme myös korkeampi tehotaso (vaikka 4x4 150 hv oli myös saatavilla). Jos bensiinimoottori vakiona automaattivaihteiston tyyppi momentinmuunnin (ei dual-kytkin Powershift diesel versioita auton) dieselmoottorit ryhdyimme testata käsivaihteisto (automaattivaihteisto Powershift ja olemme yrittäneet useaan otteeseen ja tiedämme enemmän kuin todellinen työ).

Ford Kuga 2017

Aloittaen yksikkö bensiinimoottori 1.5 182 hv EcoBoost, Sanon, että pari saa minut justito (24.49 mkg), Vaikka se on tehokkain kaikkien (suurin vääntömomentti on sama kaikissa kolmessa tehotasoja moottorin lohko) ja muutos ei lakata toimimasta samoin kuin se kaksinkertainen kytkin joissa on Diesel. Valitsisi ennen kahden muun tehotasoa kanssa käsivaihteisto (jos haluat hieman nopeampi vaste), ellei 4x4 veto ja bensiinimoottorissa ovat on sinulle. Lisäksi moottorin ääni on varsin merkittävä ohjaamossa, ehkä koska se on suuri teho niin pieni siirtymä, lisäsyy asettua joko kahdesta muusta vähemmän voimakas, ja mieluummin 150 hv, joka on auton joka paino vaihtelee välillä 1591 ja 1716 kg. Voimme nähdä eroja näiden kahden version ja dieselin jos kuulemme maksimivääntömomenttia heikoin dieselin mekaniikka (jota toistan emme yritä), jossa 30.61 mkg.

Yhteiskäytössä ei ole todella merkittävä, koska meidän todellinen testi ole pienempi 8,9 l / 100 km, kun tyypitettyinä yhdistetty kulutus on 7,5 l / 100 km.

Ottaen toisen testin yksikkö, yksi Ford Kuga 2.0 TDCi 180 hv (AWD ja liittyy myös kuusi nopeus manuaalinen siirto) Oletetaan, että niiden odoteta vastausta ja että manuaalinen muutos on yhtä oikea kuin automaattinen powershift Se tarjota vaihtoehtona (mieltymyskysymys). Pari 40.82 mkg, Se antaa hyvän huomioon niiden tehokkuus ajon. Meidän yhdistetty todellisen kulutuksen testin aikana, 6,4 l / 100 km, mitä se pysyy lähempänä kuin edellinen 5,2 l / 100km hyväksytty. Kuten entisen lähdin yksi kaksi tasoa korkeampi voima, jonka auton paino, jättäen jokapyöräveto (vakiona 180 hv) ja automaattinen vaihto niille, jotka tarvitsevat sitä käyttää tai tyypin ajo.

Käyttöoikeushinnat testattujen yksiköiden Ford Kuga 2017

bensiini

Ford Kuga 1.5 4x4 182 hv EcoBoost ST-Line järjestelmä - 34200 euroa

Vaihtoehto: Ford Kuga 1.5 EcoBoost 182 hv 4x4 Automatic - 32450 euroa

Vaihtoehto: Ford Kuga 1.5 EcoBoost 4x2 150 hv ST-Line 29450 euroa

dieseli

Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 180 hv ST-Line - 34700 euroa (36450 euroa * Automaattinen mukaan)

Vaihtoehto: Ford Kuga 2.0 TDCi 4x4 180 hv - 32950 euroa

Ford Kuga käyttöoikeushinnat 2017

Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120 HP 4x2 - 24200 euroa

Ford Kuga 1.5 EcoBoost 4x2 150 hv ST-Line 29450 euroa

Ford Kuga 1.5 TDCi 4x2 120 hv Automaattinen - 25450 euroa

Ford Kuga 1.5 TDCi 4x2 120 hv Automaattinen ST-Line - 29700 euroa

* Ota muut Ford Kuga hintoja

Saatat myös olla kiinnostunut

Ford Fiesta 2017

Ford reunan 2016

Vertailu Ford Kuga, Nissan ja Hyundai ix35 Qasqai, ja 4x2 Diesel