Mitsubishi ASX 2017: Testaa ja hinta alle 16000 euroa

Mitsubishi ASX 2017, meidän testi kuviaMitsubishi ASX 2017, meidän testi kuviaMitsubishi ASX 2017, meidän testi kuviaMitsubishi ASX 2017, meidän testi kuvia

sisään 2010 Mitsubishi ASX tuli segmentin siitosmunien vaiheen ja kolme vuotta myöhemmin sai ensimmäisen päivityksen. 2017 on aloitti tämän maastoauto uusia esteettinen koskettaa jotka keskittyvät edessä, jossa hän sai mitä tuotemerkin puhelut dynaaminen Shield. Tällä uudistaa sen kasvot ASX Se on lähempänä kuva Mitsubishi Outlander, SUV suurempi valikoima Japanin Espanjassa, kun otetaan huomioon Mitsubishi Montero maastossa.

Se on tunnettu siitä, että läsnä on kromi runkoelementtien sekä grilli koostuu kolmesta on vaakasuorat siivet, kuten ajovalot. Muut muutokset nähdään pilottien kanssa LEDit seisontavalon ja jarru, 18 "pyörät Kaiteki versioita samanmallinen kuin Outlander tai yksityiskohta muotoinen katto antenni hain evä. Uuden etulevy rungon Mitsubishi ASX on tehty jonkin verran pidempi: 4,30 kulkee a4,36 m.

Sisällä vieressä ohjauspyörä pianon musta rajaus, ja keskikonsoli; yläpää versio sisältää nokan ohjaamiseksi hammaspyörät automaattivaihteiston, muuttaa selaimen lisäämällä eri näytön malleja ja toimintoja.

Mitsubishi ASX 2017Mitsubishi ASX, kolme moottoria, kaksi asemaa ja kaksi muutosta

Mitsubishi ASX, muut maat kiitotienäkyvyyttä tai Outlander Sport on valikoima koostuu kaksi dieselmoottoreiden ja yksi bensiinin.

Diesel, vastaavat 1,6 ja 2,3 114 hv 150 hv, ovat alkuperäisiä PSA ja Mitsubishi (sisäinen koodi 4N14 tuotemerkin). Tehokkain niistä, DI sanottu 2,2-D, se on jaettu Outlander ja paino on suosittelun myynnin yksinomaan liittyy automaattinen, neliveto ja korkeimman tason laitteet, Kaiteki, kokoonpano vaikuttaa hinta; kun taas maltillisempaa valta on ollut, jotka on laskussa niin monta myynti tämän mallin ... ainakin tähän asti.

Koska Mitsubishi on toinen merkki, joka havaitsee korot bensiinimoottorit Se kasvaa kustannuksella dieselin ja todellakin, että ASX ja yli 6 10 myyntiä, joka on suljettu versiot 160 MPI. Siksi on tärkeää, houkutteleviin hintoihin. Kun kyseessä on yhdessä vähemmän varustettu verhoiluun tasolla vakiona, haaste on 5410 euroa alennus (rahoitusta ja Bonuksena) listahinnoista joka jättää sinut 15900 euroa. Bensiinimoottorin versiot 160 MPI, 117 hv, liittyy myös Motion ja Kaiteki tasoilla aina etuveto.

Kolmen pinnat ovat myös Diesel, joka alkaa alueella, myös 1,6 160 DI-D, vaikka, Tässä tapauksessa on myös mahdollista valita väli viimeistely, Motion, AWD AWC. Tämä on järjestelmä, joka yhdistää taka-akselin eteen automaattisesti, jos pidon menetystä tapahtuu siinä; mutta myös sen avulla kuljettaja voi valita asentoon, jossa vääntömomentin jaon akselit lukittu.

Mitsubishi ASXMitsubishi ASX, dynaaminen käyttäytyminen

kaikki tämä alue 2017 Mitsubishi ASX, Voisimme ajaa Kaiteki versio 114 hv dieselmoottori ja etuvetoinen. Pyörien 18 "(pyörät Bridgestone H / P Kaksintaistelija 225 / 55R18 97H) ASX polkee poisia myös säätämällä sen suspension, jotka ohjaavat kehon arvostetaan tahansa käyrä. Kuitenkin se kärsii vierintämeluun erittäin korkea, menemättä hyvin nopeasti. Rinnalla moottorin huomaamatta paljon. Tämä 1.6 antaa parhaansa 3800 rpm, aika, jolloin ei kompensoida jatkaa pakottaa moottorin ja kompensoidaan käyttämällä muutosta. Se on yksi kaikkein nautittavaa kuljettaja ASX sen tarkka kosketusnäyttö ja lyhyt polku elementtejä.

Vuonna nopea ajo, salliessaan ole kovin tehokas moottori auto, joka ei näytä kovin raskas, pääasiassa maanteillä ja suuressa osassa reittiä, ja monet käyrät, jotka vaativat käynnistä moottori jatkuvasti, tietokone matkustaa rekisteröity kulutus 7,5 l / 100 km.

Mikään tehdyt muutokset Mitsubishi ASX 2017 vaikutus tilaa, niin että ainakin asennettuna panoraamakattoterassilla -standardi on Kaiteki-, joka ei ole käytännöllistä, käyttökelpoinen korkeus on menetetty. Tämä ei ole koskaan ollut paras ulottuvuus tässä mallissa, mutta tämä vähennys on havaittavissa erityisesti takana, jossa asukas 1,80 m pitkä selvästi pelaa päänsä kattoon. Jäljellä oleva tila mitat ovat oikein ja on jopa runko pystyvät niiden kokoa, jossa 420 litraa.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Se Mitsubishi SUV alue: ASX, Outlander ja Montero

- Mitsubishi ASX 2017: uusi muotoilu ja paljon muuta ...

- Mitsubishi ASX vs Skoda Yeti: Mikä SUV on parempi?