Hyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan Qashqai, mikä on parempi?

Vertailu: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi ja Nissan Qashqai 1.5 dCiVertailu: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi ja Nissan Qashqai 1.5 dCiVertailu: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi ja Nissan Qashqai 1.5 dCiVertailu: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi ja Nissan Qashqai 1.5 dCi

Yleis merkit kilpailevat ankarasti vuonna SUV kompakti segmentti, Kysytyimpien markkinoilla tänään, tuottaa terveitä sota, joka johtaa meidät näkemään Erittäin mielenkiintoinen autot joissa on suuri erittäin tyydyttävä mekaaninen tarjous Hyvästä viimeistely, antelias koon ja ennen kaikkea toimintaa. Tänään testata ja vertailla Diesel versioita Access Hyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan Qashqai: halutuin kolmesta maastoauto myös myydyin tuoteryhmä. Cocktail on siis täydellinen.

Arvioi auton ilmaiseksimolemmat Hyundai Tucson 1.7 CRDi 4x2 115 hv, koska Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2 115 hv Nissan Qashqai 1,5 dCi 4x2 110 hv On kolme SUV erittäin suositeltavaa kaikille, jotka ei vaadi korkeaa prestacional etsii hyvä suhde laatu, kulutus, hinta (kaikki välillä 23000 ja 25000 euroa) Ja ennen kaikkea kokoa. Hyundai ja Kia tuoda auton samalle alustalle, mutta se on tehnyt kahdella eri tavalla. Pohja on sama, ja mittasuhteet tai teknologian, vaikka jokainen brändin vaivaa hänen tyyli, muuttaa enemmän kuin tavallinen logon tai yksityiskohtia sisustukseen. Kuten tulemme näkemään, he ovat yhtäläisyyksiä, koska he jakavat mekaniikka ja runko, mutta sen lisäksi estetiikka, erottaa kauppapolitiikassa, jotka voivat johtaa valitsemaan jokin tai toisella. Joukkue voittaa on Nissan Qashqai, Se on johtava johtava myynti sitten sen ensimmäisen sukupolven tullessa markkinoille. Epäilemättä Tucson ja Sportage aiotteko seisomaan ja tekevät jo, mutta saa nähdä, jos he voivat sitä tai ei.

Hyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan Qashqai: niiden moottoreiden

Yritimme sitä kolme SUV etuveto versio manuaali, mahdollista vain yhdessä pienempi dieselmoottoreiden. Kia Sportage ja Hyundai Tucson samalla lohkon 1,7 litran 4-sylinterinen 115 hv, syötetään common rail kanssa VGT ja 16 venttiilin sylinterin pää. Samaan aikaan Qashqai käyttää vähemmän tilavuus (1,5 litraa) ja teho (110HP), jossa on moottori Renault / erittäin vastakkain Nissan Alliance, mutta jossa on kahdeksan sylinterikannen venttiilit. Tehoero Qashqai ehkäisee painaa korkeintaan 168 kiloa vähemmän (1422 kg asteikot, että 1591 kg Kia Sportage ja Hyundai Tucson 1590 kg), niin että lopulta tason suorituskyky on käytännöllisesti katsoen sama kaikissa kolmessa SUV.

jopa Paras paino / teho Nissan Qashqai 1.5 dCi tekee hieman nopeammin (Tulee noin 0,5 sekuntia hänen kilpailijoiden kiihtyvyysmittaukset), ero, joka ei ole niin tärkeää kuin sulkea pois muita varten, että nopeutta. Kaikki kolme tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi suorituskykyä kuljettaa rauhallisesti ja konstailematon; sinun on pakko vaihtua, jos haluat enemmän BRIO etenkin Kia Sportage ja Hyundai Tucson, joka maksaa heille hieman enemmän pitkän marsseja. Lopussa ovat autoja, jotka ylittävät puoli tonnia painoa, hotellipojille suuri kapasiteetti ja hyvä tilaa viidelle matkustajalle: siksi niiden 110-115 CV ovat raja, mikä on tarkoituksenmukaista.

Hyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan QashqaiHyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan Qashqai: kulutus

Asiasta ja ansaitsee polttoaineenkulutus, missä täällä kyllä ​​on olemassa merkittävä ero joka voi olla syy valita tai toisella. molemmat Kia Sportage ja Hyundai Tucson, sen 1.7 CRDi, Ne tarjoavat kunnon mitä odotetaan auton ja menoja. On totta, että kun 2,0 CRDi viettää jopa hieman vähemmän, mutta eivät pidä sukkia 6,3 ja 6,5 ​​l / 100 km, vastaavasti, on korkea kulutus. Ei kehuskella, mutta se sopii kokonsa ja valtaa.

kuitenkin Nissan Qashqai 1,5 dCi 110 hv sitten hänen puolellaan, Kia ja Hyundai näyttää liiallinen kulutus, koska samaa reittiä kuluttaa jopa puoli litraa vähemmän (4,9 l / 100 km lopulliseksi keskimääräiseksi), Mikä kertoo paljon sen mekaanisen laadun. Kolmen SUV kuljettaa hyvä järjestelmä start / stop, mutta ero kaupungin kulutuksen myös nousee 2 litraa Qashqai. Tässä osoitetaan, että pienempi paino on ratkaiseva.

Hyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan Qashqai: Käyttäytyminen

dynaaminen käyttäytyminen kaikilla kolmella on yhteisiä piirteitä: Se on yleensä lohduttaa ja on aina pitää niiden prestacionales tasoilla. Normaalissa driving'll on kolme hyvää autoa, ei ole epäilystäkään. Jos menet etsimään vikoja, löydät suurempi elin tela Kia Sportage ja Hyundai Tucson, mutta, kuten suorituskyky, en näe eroja käyttäytymisessä taustatekijöihin, joissa on kolme tasoa paljon enemmän kuin oikea. Jarrutus on oikea (Kia Sportage pysähtyy 140 km / h 71,7 metriä, kuten Nissan Qashqai, kun Tucson tekee 74,8 metriä, hieman huonompi) ja vakautta tarkastuksia, jotka tulevat vakiona tehdä hyvin työnsä hätätilanteessa.

Hyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan Qashqai: tilaa

sisätilat Näiden kolme autoa lopetimme Show suora merkinnät ne ovat toisiaan, koska käytännössä tarjota samaa asuttavuuden. Hyundai Tucson ja Kia Sportage mittaa 4,4 metriä pituus ja Nissan Qashqai hieman vähemmän, 4,3 metriä. Tämä ulkoinen ero on nähtävissä vain tavaratila, koska muualla pitkittäismittojen sama on maksimi. Nissan Qashqai Se on mennyt, joilla on hyvä boot olla pienempi osa kuin ne päivittäminen kilpailijoille 455 litraa kuormitukseen tarjoaa edelleen oikea kapasiteetti 5 henkilöä, mutta se on vanhentunut. Kia Sportage ja Hyundai Tucson Merkitse kaksi 540 litraa, eli enintään 85 litraa enemmän kapasiteettia, mikä tekee siitä toiseksi parhaan käynnistyksen luokan ottaen huomioon aina voitettava Honda CR-V ja näyttäviä 585 litraa.

Paras kompakti SUVEdessä on hyvä ajoasento kaikissa kolmessa. Kaikki hallintalaitteet ovat käsillä ja hyvä yleinen ergonomia. Istuimet ovat mukavia, jopa halvempi versioissa. Pääsy takaistuimilla on parempi Kia Sportage ja Nissan Qashqai. Vuonna Sportage he ovat halunneet eriyttää veljensä-ei molempia osake yhden paneelin carrocería- on "suljettu matkan" pään korkeudelle. Se ei tullut ongelmia, mutta se vaatii kallistaa päätään hieman eteenpäin mentäessä ja on epämiellyttävä. Taka penkki on asetettu kolme ja se voidaan taittaa selkänojaa. Korean SUV lisäksi heillä on seitsemän tasoa kallistuman, josta only'll käyttää kolmea korkeintaan. Huolimatta sama auto, taka sisäleveys on myös erilainen asiana koristeita. Kaikissa kolmessa tapauksessa on hyvä, ja jalkatilaa, jolloin sisätila sopii kolme aikuista tullut suhteellisen hyvä.

Hyundai Tucson, Kia Sportage ja Nissan Qashqai: Hinta

maali laatu on yleensä korkea, jopa huolimatta versioita yhteys (ei vastaa kuvaa). Ehkä Nissan Qashqai on kaikkein erottavat sisällä riippuen verhoiluun tasolla valittiin myös koska se on kaikkein tasoa tarjotaan. Tällä moottorilla, Hyundai Tucson Se on saatavana kolme tasoa nimeltään Pohjimmiltaan Klass ja Tecno, Kia Sportage kanssa Käsite, Drive ja Emotion, ja Nissan Qashqai kanssa VISIA, Acenta, N-Connect ja Tekna. Analysoida niitä kaikkia kestäisi useita vertailevaa, eli lukuun ottamatta viimeistelyä kokeiltu malli, olen keskittyä kaikkein perusversiota vertailla Essence, konsepti ja Visia, joiden hinnat ovat mitä puhuimme. Virallisten kampanjoissa (ilman kaupallisia toimia, jotka voivat tehdä jokaiselle jälleenmyyjälle) olemme Hyundai Tucson 24500 euroa, Kia Sportage alkaen 22900 euroa ja Nissan Qashqai alkaen 22950 euroa. Hyundai hinta on poissuljettu, ellet etsi kaikkein varustettu versio Access, ja jolla on Kia, joka on sama auto, 1600 euroa halvempi. Nissan Qashqai sovitetaan Kia Sportage hintaan parempaa kulutusta, mutta huonompi runko ja vakiovarusteena alhaisen version. Nyt on sinun vuorosi valita.

Saatat myös olla kiinnostunut:

SUV opas: kaikki mitä ostaa vuonna 2016 ja 2017

Mitä SUV ostamista? Autamme

SUV vallankumous: kaikki uudet pienet saapuvien